Tarun Sormusten Herrasta Äänikirjat Ilmaiseksi 2024

Voit kuunnella Tarun Sormusten Herrasta äänikirjoja ilmaiseksi äänikirjapalveluista, kuten mm. Storytelista. Kokeilujakson jälkeen voit halutessasi jatkaa kuuntelua. 

Ehdotan, että kokeilet Storyteliä. Sen tarjoama kokeilujakso kestää 40 päivää, jonka aikana voit kuunnella äänikirjoja ilman rajoituksia. Jotkut muut palvelut saattavat asettaa tuntirajoituksia kokeilujakson ajalle, eivätkä välttämättä tarjoa yhtä pitkää kokeilujaksoa.

Lue alhaalta lisää tai aloita Storytel kokeilujakso heti tästä ja aloita Taru sormusten herrasta äänikirjan kuuntelu.

tarun sormusten herrasta äänikirjat
Storytel
alk. €9,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (kuuntelua 20h/kk).
  • Arvosana: 4.8/5.
Kokeile 40 päivää ILMAISEKSI!
Nextory
alk. €11,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic  11,99€ /kk sis. 25h kuuntelua.
  • Arvosana: 4.4/5.
Kokeile 35 päivää ILMAISEKSI!
BookBeat
alk. €9,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (20h kuuntelua).
  • Arvosana: 4.6/5.
Kokeile 30 päivää ILMAISEKSI!
Tarun sormusta äänikirja ilmaiseksi

Taru Sormusten herrasta: Sormuksen ritarit äänikirja

Ensimmäisessä osassa, “Sormuksen ritarit”, Frodo ja hänen uskolliset ystävänsä, mukaan lukien Samvais Gamgi, Merri ja Pippin, lähtevät vaaralliselle matkalle tuhotakseen Sormuksen. Heidän seikkailunsa Keski-Maassa on täynnä kohtaamisia erilaisten rotujen ja hahmojen kanssa, kuten haltioiden, kääpiöiden, velhojen ja ihmisrotujen kanssa. Matkallaan he muodostavat liiton Sormuksen veljeskunnan kanssa.Frodo ja hänen uskolliset ystävänsä jatkavat matkaansa kohti Mordoria, Sauronin synkkää valtakuntaa, jossa Sormuksen tuhoaminen on tarkoitus suorittaa. Heidän tiensä on täynnä vaaroja ja vastoinkäymisiä.

Kuuntele äänikirja kokeilujakson avulla Storytelista 40 päivän kokeilulla.

Tarun sormusten herrasta kaksi tornia

Taru Sormusten herrasta: kaksi tornia äänikirja

Toisessa osassa, “Kaksi tornia”, tarinan juonilinjat laajenevat ja seuraa useita rinnakkaisia tapahtumia ja hahmoja Keski-Maassa.

Frodon ja Samin matka Mordoria kohti jatkuu yhä vaikeampana ja synkempänä. Heidän tiensä vie heidät läpi kuolemanmaiden ja vihollisten hallitsemien alueiden. He saavat odottamatonta apua Gollumilta, joka toimii heidän oppaanaan ja johtaa heidät kohti Tulivuoria. Frodo alkaa tuntea Sormuksen vaikutuksen yhä voimakkaammin, ja hänen ystävänsä Sam joutuu tasapainoilemaan luottamuksen ja epäluottamuksen välillä Gollumin suhteen.

Samalla aikaa muut Sormuksen veljeskunnan jäsenet, kuten Aragorn, Legolas, Gimli, Gandalf ja Sormuksen veljeskunta, kohtaavat omat koettelemuksensa. Heidän tehtävänsä on estää Sauronia ja hänen pimeitä voimiaan valtaamasta Keski-Maata. He käyvät taisteluita Isengardin tornia vastaan ja auttavat Rohanin kuningasta Théodenia tämän sodassa. He myös mobilisoivat Gondorin armeijan valmistautumaan kohtaamaan Sauronin joukot.

Kuuntele äänikirja ilmaiseksi esimerkiksi Storytelista 40 päivän kokeilulla.

Tarun sormusten herrasta kuninkaan paluu

Taru Sormusten herrasta: kuninkaan paluu äänikirja

Viimeisessä osassa, “Kuninkaan paluu”, tapahtumat kiihtyvät kohti suurta loppuhuipennusta. Tarina seuraa useita juonilinjoja ja eri hahmojen kohtaloita, kun he yhdistävät voimansa taistellakseen Sauronia vastaan ja palauttaakseen toivon Keski-Maahan.

Pellenorin kentällä käydään valtava taistelu, jossa Sauronin joukot kohtaavat liittoutuneiden voimat. Aragorn, josta on tullut Gondorin kuninkaan oikeutettu perijä, johtaa ihmisten armeijaa kohti voittoa. Samalla Legolas, Gimli ja Gandalf johdattavat muita rotuja taisteluun, mukaan lukien kääpiöt ja haltiat. Taistelu on väkevä ja verinen, ja monet rakkaat hahmot menettävät henkensä taistelussa.

Kuuntele Storytelista 40 päivän kokeilujakson avulla!

Tarun Sormusten Herra kirjailija ja suosio

“Tarun Sormusten Herra” -kirjasarjan kirjoitti englantilainen kirjailija J.R.R. Tolkien. Tolkien syntyi 3. tammikuuta 1892 Bloemfonteinissa, Etelä-Afrikassa, ja kuoli 2. syyskuuta 1973 Englannissa. Hän oli filologi, professori ja tunnettu fantasian ja mytologian asiantuntija.

Tolkien kehitti “Tarun Sormusten Herrasta” -tarinan ja sen Keski-Maan maailman monien vuosien aikana. Hän oli innokas kielten ja mytologioiden tutkija, ja nämä intohimot heijastuvat vahvasti hänen kirjallisessa työssään. Hän loi monimutkaisen ja yksityiskohtaisen Keski-Maan maailman, jossa seikkailevat erilaiset rodut, kulttuurit ja hahmot.

“Tarun Sormusten Herra” julkaistiin alun perin kolmena erillisenä kirjana vuosina 1954-1955. Alun perin kirjat kohtasivat maltillista menestystä, mutta ajan myötä ne ovat nousseet yhdeksi kaikkien aikojen suosituimmista fantasiakirjasarjoista.

Kirjasarjan suosio kasvoi merkittävästi 1960-luvun lopulla ja 1970-luvun alussa, kun fantasiakirjallisuus alkoi saavuttaa suosiota laajemman yleisön keskuudessa. “Tarun Sormusten Herra” herätti valtavaa kiinnostusta sen yksityiskohtaisen maailmanrakentelun, syvällisten hahmojen ja eeppisen tarinankerronnan ansiosta.

Vuonna 2001 Peter Jacksonin ohjaama elokuvasovitus “Tarun Sormusten Herrasta: Sormuksen ritarit” sai ensi-iltansa ja seuraavien vuosien aikana myös kaksi muuta elokuvaa, “Kaksi tornia” (2002) ja “Kuninkaan paluu” (2003), julkaistiin. Elokuvat saivat valtavan suosion ja ne palkittiin lukuisilla palkinnoilla, mukaan lukien yhteensä 17 Oscar-palkintoa. Elokuvien suosio teki “Tarun Sormusten Herra” -kirjasarjasta entistä tunnetumman ja houkutteli uusia lukijoita.

“Taru Sormusten Herrasta” on edelleen yksi kaikkien aikojen suosituimmista ja vaikutusvaltaisimmista fantasiateoksista. Se on innoittanut lukemattomia muita kirjailijoita ja vaikuttanut syvästi fantasian genreön. Tarina on koskettanut lukijoita ympäri maailman sen teemojen, kuten ystävyyden, rohkeuden, uhrautuvaisuuden ja pahuuden voittamisen, kautta.

Kuuntele äänikirjapalveluista hyödyntäen kokeilujakso äänikirja tarjouksia!

4.7/5 - 8 ääntä