ADHD äänikirjat ilmaiseksi 2024

Voit kuunnella AdHD aiheisia äänikirjoja ilmaiseksi äänikirjapalveluista äänikirjakokeluiden avulla. Kokeilujakson jälkeen voit joko jatkaa kokeilemista tai peruuttaa tilauksen.

ADHD äänikirjat löydät parhaiten käyttämällä äänikirjapalveluiden hakutoimintoa ja kirjoittamalla siihen “ADHD”. Tutki kirjoja ja aloita mieluisin kuuntelu! 

Meillä on tarjota Storyteliin oma kokeilujakso jopa on 40 päivää pitkä. Lue alapuolelta lisää ADHD äänikirjoista tai  tai aloita Storytel kokeilujakso heti tästä.

adhd äänikirjat
Storytel
alk. €9,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (kuuntelua 20h/kk).
  • Arvosana: 4.8/5.
Kokeile 40 päivää ILMAISEKSI!
Nextory
alk. €11,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic  11,99€ /kk sis. 25h kuuntelua.
  • Arvosana: 4.4/5.
Kokeile 35 päivää ILMAISEKSI!
BookBeat
alk. €9,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (20h kuuntelua).
  • Arvosana: 4.6/5.
Kokeile 30 päivää ILMAISEKSI!

ADHD äänikirja suositukset

Alapuoellla ADHD äänikirja suosituksia.

ADHD-aikuisen selviytymisopas 2.0 äänikirja 

ADHD-aikuisen selviytymisopas 2.0

“ADHD:n itsehoitoapua aikuisille – neuvoja myös läheisille ja alan ammattilaisille”

Oletko saanut diagnoosin ADHD:sta tai epäiletkö sitä itselläsi? Jos vastaus on kyllä, tämä kirja tarjoaa sinulle hyödyllistä tietoa ja tukea. Onko läheiselläsi ADHD tai työskenteletkö ammatillisesti ADHD-oireisten henkilöiden kanssa? Myös sinulle tämä kirja voi tarjota arvokasta tietoa ja vinkkejä.

ADHD voi ilmetä moninaisina haasteina elämässä, kuten kaaoksena, unohteluna, keskittymisvaikeuksina, tunne-elämän vaihteluina ja itsetunto-ongelmina. Myös ihmissuhde-, työ- ja opiskeluhaasteet ovat yleisiä.

Onneksi moniin näistä haasteista voi vaikuttaa positiivisesti. Tämä kirja on kirjoitettu tukemaan aikuisia ADHD-oireisia henkilöitä auttamaan itseään. Kirjoittajat ovat asiantuntijoita, joilla on pitkä kokemus aikuisiän ADHD:n hoidosta ja he ovat myös tehneet aiheesta tieteellistä tutkimusta.

Maarit Virta on psykologian tohtori, neuropsykologian erikoispsykologi ja psykoterapeutti. Anita Salakari on psykologian lisensiaatti ja neuropsykologian erikoispsykologi.

Tämä kirja tarjoaa käytännön neuvoja ja harjoituksia, jotka voivat auttaa sinua ymmärtämään ja hallitsemaan ADHD-oireitasi paremmin. Se tarjoaa myös vinkkejä läheisille ja ammattilaisille, jotta he voivat tukea ja ymmärtää ADHD-oireisia henkilöitä paremmin.

ADHD ja parisuhde äänikirja 

adhd parisuhde

“Näin ADHD vaikuttaa parisuhteisiin – Positiivinen näkökulma ja käytännön vinkkejä”

Sari-Marika Durchmanin kirjoittama innostava kirja tarjoaa piristävän ja positiivisen näkökulman ADHD:sta sekä sen vaikutuksista parisuhteisiin. Kirja lisää ymmärrystä ADHD:n tuomiin erityispiirteisiin ja niiden vaikutuksiin parisuhteessa.

Oletko kokenut tilanteen, jossa kumppanisi keskittyminen herpaantui kesken intiimin hetken? Tai oliko hän unohtanut ostaa kaupasta juuri ne asiat, jotka pyysit? Onko parisuhteessanne havaittavissa lapsi-aikuinen-dynamiikkaa? Suomessa on yli 170 000 aikuista, joilla on ADHD, ja monet heistä elävät parisuhteessa. ADHD-oireisilla henkilöillä on jopa 2–3 kertaa suurempi riski päätyä eroon verrattuna muihin väestöryhmiin. Väärinymmärrykset ja kommunikaatio-ongelmat voivat etäännyttää pareja toisistaan.

Mutta miten ADHD ilmenee parisuhteessa ja miten sen tuomat haasteet voidaan tunnistaa ja minimoida? Tämä teos tarjoaa käytännön harjoituksia, haastatteluja ja kokemuskertomuksia, jotka tarjoavat lukuisia oivalluksia arjen parantamiseksi ja suhteen vahvistamiseksi.

Kirjassa käsitellään erilaisia näkökulmia ja tilanteita, joita ADHD voi tuoda parisuhteeseen. Lisäksi se tarjoaa konkreettisia vinkkejä ja harjoituksia, joiden avulla voit ymmärtää paremmin ADHD:sta aiheutuvia haasteita ja löytää keinoja niiden hallitsemiseksi.

Supervoimani ADHD äänikirja

“Supervoimani ADHD: Hyödynnä vahvuuksiasi arjessa ja työelämässä”

ADHD on suhteellisen yleinen, mutta edelleen huonosti tunnettu oireyhtymä, johon liittyy monia ennakkoluuloja, uskomuksia ja väärinkäsityksiä. Suomessa yli 150 000 aikuista elää ADHD:n kanssa. ADHD tulee sanoista attention deficit hyperactivity disorder eli tarkkaavuuden ja yliaktiivisuuden häiriö. Se ilmenee muun muassa vaikeutena keskittyä, yliaktiivisuutena ja impulsiivisuutena.

“Adhd:hen liitetään yleensä vain ongelmia, mutta adhd-oireisilla on myös monenlaisia vahvuuksia, jotka jäävät usein ‘ongelmakäyttäytymisen’ johdosta taka-alalle. Itse kutsun niitä supervoimiksi.” Joidenkin evoluutiotutkijoiden mukaan adhd-ominaisuudet ovat olleet ihmisen varhaishistoriassa hyödyksi, sillä ilman liikkumiseen, muutokseen ja seikkailuun viehättyneitä heimoveljiä ihmiskunta olisi saattanut jämähtää turvallisuushakuisena syntysijoilleen.

Tämä kirja tutkii, miten adhd-ominaisuuksia voidaan hyödyntää arjessa ja työelämässä kääntämällä ne vahvuuksiksi. Kirjassa myös kolme yrittäjää jakaa omat inspiroivat tarinansa. Monilla yrittäjillä on usein adhd-ominaisuuksia, kuten aikaansaavuutta, riskinottokykyä, rohkeutta, kekseliäisyyttä ja kykyä nähdä mahdollisuuksia uhkien sijaan.

“Supervoimani ADHD” on suunnattu niille, joilla on diagnosoitu ADHD, heidän läheisilleen ja myös sinulle, joka luet tätä tekstiä, sillä monet kärsivät ADHD:sta tietämättään. Kirjailijalla, Sari-Marika Durchmanilla, itsellään on ADHD-diagnoosi ja hän on myös ADHD-oireisen pojan äiti. Kirja perustuu hänen omiin kokemuksiinsa, joita hän valaisee esimerkkien kautta. Teos sisältää myös harjoituksia, joiden avulla voit tunnistaa ja vahvistaa omia voimavarojasi.

Sari-Marika Durchman on yrittäjä, Art Director ja NLP trainer, jolla on laaja kokemus mainonnan ja visuaalisen suunnittelun alalta. Hän on myös muutosvalmentaja, joka auttaa ihmisiä avaamaan elämänsä solmukohtia, löytämään uutta suuntaa ja selkeyttämään tavoitteitaan hyödyntäen NLP:tä ja skeematerapiaa.

ADHD äänikirjat ilmaiseksi

Kuuntele ADHD äänikirjoja ilmaiseksi  kokeilujaksolla kolmesta eri äänikirjapalvelusta- Storytel, BookBeat ja Nextory.

4.6/5 - 7 ääntä