Bookbeat kokemuksia 2024 – Aloita ilmainen 60pv kokeilu

Bookbeat on yksi suomessa toimivista suurimmista ja suosituimmista äänikirjapalveluista. Äänikirjapalvelusta löytyy äänikirjoja ja e-kirjoja yhteensä kymmenellä kielellä, kuten mm. suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, italiaksi ja saksaksi. Äänikirjapalvelussa on kirja kategorioita yhteensä 13 kappaletta sekä myös sarjakategoria ja lapsille oma kirja -osio. Kategorioista löytyy uusimpia kirjoja sekä vanhoja klassikoita. Palvelu myös suosittelee kirjoja lukijan mieltymysten mukaan. Palvelussa on kaksi erilaista tilausvaihtoehtoa.

Lue alapuolelta lisää BookBeat kokemuksia ja arvostelusta sekä aloita 60 pv ilmainen kokeilu. Lunasta tarjous tästä.  Käytä koodia “summerdeal60″.

kategoriat kokemuksia

(etusivu näkymä)

etusivu bookbeat arvostelu

(kategoria näkymä – kokemuksia ja arvostelu)

 
 

Tilausvaihtoehdot – Lunasta Bookbeatin ilmainen kokeilu

BookBeatilla on kolme erilaista tilausvaihtoehtoa. Basic tilausvaihtoehtoon sisältyy 30 tuntia kuuntelua kuukaudessa ja tämän maksaa  9,99 €/kk.  Standard-tilaukseen sisältyy 40h kuuntelua ja maksaa 14,99€/kk. Premiumissa saa kuunnella 100 tuntia ja tämän maksaa 19,99€/kk. Tilaukset jatkuvat molemmissa paketeissa niin kauan, kunnes ne perutaan. 

Kokeile Bookbeatia ilmaiseksi 60 päivää aloittamalla ilmainen kokeilu. Siirry BookBeatin sivulle tästä! Käytä koodia  “summerdeal60“.

bookbeat perhetili

(Basic, standard ja premium tilausvaihtoehdot – kokemuksia ja arvostelu)

Perhetili

Äänikirjapalvelussa on myös perhetili mahdollisuus, jolloin jo olemassa olevaan tiliin voidaan lisätä uusia tileja 4,90€-6,99€  per uusi käyttäjä tilausvaihtoehdoista riippuen. Jokainen tili näkee vain omat luetut ja tallennetut kirjat. Tilejä voidaan lisätä maksimissaan viisi kappaletta. Perhe tili on todella kätevä ominaisuus, jos perheessä on muitakin äänikirjoista pitäviä tai haluat jakaa kulut kaverin kanssa. Myös perhetiliä voi testata ennen tilausta ilmaisen kokeilun avulla.

Käyttökokemus ja ominaisuudet

Äänikirjapalvelu on käyttöomaisuuksiltaan todella hyvää luokkaa. Palvelussa on lukemiseen ja kuunteluun hyviä lisäominaisuuksia, kuten mm. laitteiden synkronointi, kuuntelunopeuden nopeuttaminen ja hidastaminen, hyppäysnapit, kirjasinkoon muuttaminen, taustan värin vaihto ja uniajastin toiminto.

Laitteiden synkronoinnilla tarkoitetaan, että voidaan vaihtaa esimerkiksi, puhelimesta tablettiin ja BookBeat muistaa mihin kohtaan toisto jäi.

Kuuntelunopeutta voidaan nostaa jopa kaksinkertaiseksi, joka on todella kätevää jos esimerkiksi, kuunnellaan tietokirjoja tai koulukirjoja. Hyppäysnapeilla voidaan siirtyä äänikirjassa 15s eteenpäin tai taaksepäin. Kirjasinkoolla voidaan vaihtaa e-kirjan fontin kokoa.

Uniajastimella voidaan asettaa äänikirja pysähtymään, jos näytöllä ei ole mitään toimintaa esimerkiksi, kymmeneen minuuttiin tai puoleen tuntiin.

Äänikirjasovelluksessa on myös offline kirjalataus toiminto, jolloin kirjoja voi kuunnella myös ilman nettiä. Offline kirjalatauksessa äänikirjat ja e-kirjat ladataan puhelimen muistiin. Puhelinsovelluksessa on myös kätevä toiminto, jossa näkyy puhelimen muistin kapasiteetti ja paljonko äänikirjasovellus vie puhelimen muistia.  Nämä käyttöominaisuudet ovat hyvin kokemuksia rikastuttavia.

BookBeat on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Ota juomapullo mukaasi, lähde vaikkapa kävelylle ja nauti äänikirjoista tai kuuntele niitä samalla kun hoidat kotitöitä.

Kokeile Bookbeatia maksutta ennen varsinaista tilausta ilmaisen kokeilun avulla! 

BookBeat toistonäkymä

(toisto näkymä, jossa näkyy ajastin, kirjanmerkit ja kuuntelun nopeuttamis toiminto)

offlinelataus bookbeat kokemuksia

(offline latauskirjasto ja puhelimen muistin kapasiteetti toiminto)

 
 

Kuuntelun loppuessa äänikirjasovellus jättää automaattisesti kirjainmerkin, joten lukeminen tai kuunteleminen jatkuu siitä kohdasta mihin viimeksi jäätiin. Storyteliin verrattaessa BookBeatiin ei voi lisätä omia muistiinpanoja tai useita kirjainmerkkejä. BookBeatissa ei ole ääni ja e-kirjojen synkronointia eli mahdollisuutta vaihtaa suoraan lennosta äänikirjan tai e-kirjan välillä.

Bookbeat kokemuksia – Aloita ilmainen kokeilu

Plussat:

 • Helppo käyttöinen.
 • Erinomainen kirjavalikoima.
 • Offline kirjalataus.
 • Unitoiminto.
 • Hyppäysnapit.
 • Puhelimenmuistin seuranta.
 • Äänikirjojen kuuntelun nopeuttaminen.
 • Laitteiden synkronointi.
 • Yksittäinen kirja osto mahdollisuus.
 • Paljon kokemuksia rikastuttavia ominaisuuksia
 • Perhetili.
 • Monipuoliset tilausvaihtoehto -mallit
 • Makuprofiili, jonka kautta voit löytää uusia mielenkiintoisia kirjoja.

Miinukset:

 • Ei ole ääni ja e-kirjojen synkronointia.
 • Ei ole erillistä “Kidsmodea” niin kuin Storytelilla.

Yhteenveto – Bookbeatilta 60pv ilmaiseksi

BookBeat on yksi suomen suosituimmista äänikirjapalveluista ja se on käyttöominaisuuksiltaan todella hyvä. Äänikirjapalvelussa on todella paljon suomalaisia kirjoja sekä palvelusta löytyy myös uutuudet ja klassikot. Perhetili mahdollisuus on todella selkeästi hinnoiteltu ja on kätevä ominaisuus kulujen jakamiseen.

Äänikirjapalvelussa on hyvät lisätoiminnot ja kokemuksia rikastuttavia ominaisuuksia, mutta muutama ominaisuus puuttuu jotka kilpailijoilta löytyvät.

Bookbeat kannattaa ehdottamasti kokeilla, sillä BookBeatilla on 60 päivän ilmainen äänikirja kokeilu, jossa voit rauhassa kokeilla ja miettiä haluatko aloittaa äänikirjapalvelun käytön. Kokeilujakso ei sitouta mihinkään. Siirry sivuille meidän linkistä tästä. Käytä koodia “summerdeal60″

Lue arvostelut myös Nextorysta ja Storytelista.

Lue kaikki äänikirja tarjoukset.

4.4/5 - 13 ääntä