Heinähattu ja vilttitossu äänikirjat ilmaiseksi

Voit kuunnella Heinähattu ja vilttitossu äänikirjoja ilmaiseksi äänikirjapalveluista kokeilujaksojen avulla. Jos pidät äänikirjapalvelusta voit jatkaa tilausta myös kokeilujakson jälkeen ja kuunnella lisää.

Suosittelen kokeilemaan Storytelia, sillä sen kokeilujakso on 40 päivää pitkä ja voit kuunnella rajattomasti tänä aikana.  Muissa äänikirjapalveluissa saatat kohdata tuntirajoituksia kokeilujakson aikana ja kokeilujakso ei välttämättä ole yhtä pitkä.

Lue alhaalta lisää tai aloita Storytel kokeilujakso heti tästä ja aloita Heinähattu ja vilttitossu äänikirjojen kuuntelu.

Heinähattu ja vilttitossu äänikirjat
Storytel
alk. €9,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (kuuntelua 20h/kk).
  • Arvosana: 4.8/5.
Kokeile 40 päivää ILMAISEKSI!
Nextory
alk. €11,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic  11,99€ /kk sis. 25h kuuntelua.
  • Arvosana: 4.4/5.
Kokeile 35 päivää ILMAISEKSI!
BookBeat
alk. €9,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (20h kuuntelua).
  • Arvosana: 4.6/5.
Kokeile 30 päivää ILMAISEKSI!

Heinähattu ja Vilttitossu kirjasarja

Heinähattu ja Vilttitossu on suosittu suomalainen lastenkirjasarja, joka on saanut lukuisia lapsia nauramaan ja seikkailemaan mielikuvituksen maailmassa. Kirjasarjan on kirjoittanut tunnettu suomalainen lastenkirjailija, Sirkka-Liisa Kivelä. Tarinat keskittyvät kahden pikkulapsen, Heinähatussa asuvan Heinähattu-tytön ja Vilttitossussa asuvan Vilttitossu-pojan, kommelluksiin ja seikkailuihin.

Heinähattu on reipas ja kekseliäs tyttö, joka keksii aina uusia leikkejä ja ideoita. Hänellä on aina päällään olkipäähine, josta hän on saanut lempinimensä. Vilttitossu puolestaan on hieman rauhallisempi ja vakavampi, mutta aina valmis lähtemään mukaan seikkailuihin. Hänellä on aina yllään lämmin vilttitossupuku, josta hän on saanut lempinimensä.

Heinähattu ja Vilttitossu asuvat vierekkäisissä taloissa ja heidän ystävyytensä ja seikkailunsa ovat kirjasarjan keskiössä. Tarinoissa lapset kohtaavat erilaisia haasteita ja tutustuvat värikkäisiin hahmoihin, kuten naapurin Tuttiritariperheeseen ja avaruudesta maahan tulleisiin Karvaperseihin.

Heinähattu ja Vilttitossu -kirjasarja on ollut suosittu jo vuosikymmenien ajan ja tarinat ovat ilahduttaneet useita sukupolvia lapsia. Hyvän uutisenä on se, että nykyään näitä ihanan hupaisia tarinoita voi nauttia myös äänikirjana. Äänikirjat tarjoavat mahdollisuuden uppoutua tarinaan kuunnellen, oli sitten matkalla autossa tai kotona rentoutumassa. Äänikirjat tuovat tarinat eloon ääneen tuotettuna ja antavat lukijalle uudenlaisen tavan nauttia Heinähattu ja Vilttitossu -seikkailuista.

Tietoa kirjailijoista

Tiina Nopola ja Sinikka Nopola ovat suomalaiset sisarukset ja kirjailijat, jotka ovat tehneet tunnetuksi suosittuja lastenkirjasarjoja. Heidän yhteistyönsä alkoi vuonna 1989, kun he julkaisivat ensimmäisen Heinähattu ja Vilttitossu -kirjansa.

Tiina Nopola on työskennellyt pitkään erityistarhanopettajana, kun taas Sinikka Nopola on toiminut vapaana kirjailijana ja journalistina. He ovat molemmat kirjoittaneet myös omia tekstejään. Tiina on luonut Siiri-kirjasarjan, jossa on julkaistu useita kirjoja vuosien 2002 ja 2016 välillä. Sinikka on kirjoittanut nuortenkirjojen lisäksi novelleja, romaaneja, televisiosarjoja ja näytelmiä.

Nopolat tunnetaan kuitenkin parhaiten yhteistyössään luomistaan teoksista, kuten Risto Räppääjä- ja Heinähattu ja Vilttitossu -sarjat. Risto Räppääjä on suosittu huumoripitoinen kirjasarja, joka kertoo seikkailuistaan rokkia rakastavan Risto Räppääjän ja hänen ystäviensä kanssa. Heinähattu ja Vilttitossu -sarjassa puolestaan seurataan Heinähattu-tytön ja Vilttitossu-pojan hauskoja ja jännittäviä seikkailuja.

Nopoloiden luomat kirjat ovat saaneet suurta suosiota Suomessa ja ilahduttaneet lukemattomia lapsia. Niiden humoristinen ja elämänläheinen tyyli sekä mielikuvitukselliset tarinat ovat tehneet Npoloista arvostettuja lastenkirjailijoita.

Heinähattu ja Vilttitossu äänikirjat ilmaiseksi

Kuuntele heinähattu ja Vilttitossu äänikirjoja ilmaiseksi  kokeilujaksolla kolmesta eri äänikirjapalvelusta- Storytel, BookBeat ja Nextory.

Storytel on yksi johtavista äänikirjapalveluista Pohjoismaissa, joka tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja ja e-kirjoja. BookBeat on myös suosittu äänikirjapalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen yli 300 000 kirjaa. Nextory on äänikirjapalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen pääsyn yli 200 000 kirjaan.

Heinähattu ja Vilttitossu äänikirjat on hauska tarina, joka sopii kaikenikäisille kuuntelijoille. Kokeile nyt Storytel, BookBeat tai Nextory -palvelua ja kuuntele Heinähattu ja Vilttitossua ilmaiseksi kokeilujaksolla!

4.8/5 - 9 ääntä