Harry Potter äänikirjat ilmaiseksi 

 Voit kuunnella Harry Potter äänikirjoja ilmaiseksi kokeilujakson avulla äänikirjapalveluista. 

  • Suomen kielisenä löydät äänikirjat Storytelista, Bookbeatista ja Nextorysta.
  • Kaikista äänikirjapalveluista löydät äänikirjat myös englanniksi.

Suosittelen valitsemaan Storytelin, sillä kokeilujakson aikana voit kuunnella niin monta tuntia kuin haluat ja kokeilujakso on 40 päivän pituinen. Muissa äänikirjapalveluissa saattaa olla kokeilujakson aikana tunti kuuntelu rajoituksia ja kokeilujakso ei ole yhtä pitkä.

Lue alapuolelta lisää ja tai aloita 40 päivän Storytel kokeilu heti tästä.

harry potter äänikirjat ilmaiseksi
Storytel
alk. €9,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (kuuntelua 20h/kk).
  • Arvosana: 4.8/5.
Kokeile 40 päivää ILMAISEKSI!
Nextory
alk. €11,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic  11,99€ /kk sis. 25h kuuntelua.
  • Arvosana: 4.4/5.
Kokeile 35 päivää ILMAISEKSI!
BookBeat
alk. €9,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (20h kuuntelua).
  • Arvosana: 4.6/5.
Kokeile 30 päivää ILMAISEKSI!
harry potter ja viisasten kivi äänikirja ilmaiseksi

Harry Potter ja viisasten kivi äänikirja ilmaiseksi

Harry ei tiennyt Tylypahkasta ennen kuin saapui kirjeitä postilaatikkoonsa. Setä ja täti yrittivät estää häntä lukemasta niitä, mutta Harry sai tietää olevansa velho ja saavan paikan Tylypahkan koulusta. Rubeus Hagrid, jättikokoinen mies, kertoi hänelle tämän hämmästyttävän uutisen hänen 11. syntymäpäivänään. Harryn elämässä oli tulossa valtavia muutoksia, kun hän aloittaisi uskomattoman seikkailunsa Tylypahkan noitien ja velhojen koulussa.

Kuuntele harry potter ja viisasten kivi ilmaiseksi esimerkiksi Storytelista.

 

harry potter ja salaisuuksien kammio äämikirja ilmaiseksi

Harry Potter ja salaisuuksien kammio äänikirja ilmaiseksi

Harry Potterin kesäloma oli surkea. Hänen syntymäpäivänsä meni pilalle, hän sai uhkaavia viestejä kotitonttu Dobbylta, ja hän joutui pelastumaan Ron Weasleyn lentävällä autolla. Kun Harry palasi Tylypahkan noitien ja velhojen kouluun toiselle vuodelleen, hän kuuli outoja kuiskauksia ja oppilaita löydettiin kiveksi muutettuina. Dobbyn varoitukset vaikuttivat toteutuvan. Tämän vuoden punottu juoni lupasi tuoda kamaluuksia koululle. Teemamusiikin säveltäjä James Hannigan oli valmistautunut säveltämään jännittävän ja pelottavan musiikin tälle seikkailulle.

Harry potter ja salaisuuksien kammio äänikirja on kuunneltavissa ilmaiseksi esimerkiksi Storytelista.

Harry Potter ja Azkabanin vanki äänikirja ilmaiseksi

Harry Potter ja Azkabanin vanki äänikirja ilmaiseksi

Kyyhkysen kuljettama kirje kutsuu Harry Potteria Lintukodon linnan hautajaisiin, ja hänen huomaamattomuuttaan korostava musta viitta lähtee käyttöön. Harry ja hänen ystävänsä Ron ja Hermione matkustavat salaa kohti Lintukotoa, mutta paljastuvat lopulta saapumisestaan. Siellä he saavat tietää salaisuuksia menneisyydestä ja kohtaavat uusia vaaroja, kun he yrittävät saada selville, mitä Voldemort suunnittelee. Harrylla on taas edessään kova taistelu, ja hän joutuu tekemään ratkaisevan valinnan hyvän ja pahan välillä.

Voit kuunnella Harry potter ja Azkanamin vanki äänikirjan ilmaiseksi kokeilujakson avulla Storytelista tai Bookbeatista.

harry potter ja liekehtivä pikari äänikirja ilmaiseksi

Harry Potter ja liekehtivä pikari äänikirja ilmaiseksi

Tylypahkan oppilaat ovat innostuneita kolmivelhoturnajaisista, jotka alkavat tasaisin väliajoin kouluvuoden aikana. Harry Potter on liian nuori osallistumaan, mutta kun pikari valitsee hänet yhdeksi osallistujaksi, hänen rohkeutensa ja päättäväisyytensä joutuvat koetukselle. Lohikäärmeet, vedenalaiset haasteet ja pimeän velhojen kavalat juonet ovat vain muutamia esteitä, jotka Harryn on selätettävä matkalla kohti voittoa. Yhdessä Ronin ja Hermionen kanssa hän taistelee urheasti ja osoittaa taitonsa taikajuomien, taikuuden ja strategian saralla.

Kuuntele äänikirja harry potter ja liekehtivä pikari tai lue e-kirjana ilmaiseksi mm. storytelista.

Harry Potter ja Feeniksin kilta äänikirja ilmaiseksi

Harry Potter ja Feeniksin kilta äänikirja ilmaiseksi

Harry Potterin kuudes kouluvuosi Tylypahkassa on täynnä salaisuuksia ja pelkoa. Voldemortin läsnäolo tuntuu yhä vahvemmin, ja Harryn on pakko oppia puolustautumaan pimeyden lordin hyökkäyksiltä. Rehtori Dumbledore on valinnut Harryn salaiseen tehtävään: häneltä odotetaan tietoa Voldemortin ajatuksista ja suunnitelmista. Professori Kalkaroksen opetus pimeyden torjunnasta tuo Harrylle uudenlaista voimaa, mutta hänen on myös opittava luottamaan omiin taitoihinsa ja ystäviinsä, sillä taistelu pimeyden voimia vastaan on vasta alkamassa. Kuka on ystävä ja kuka vihollinen? Harryn on opittava erottamaan toisistaan hyvä ja paha, sillä hänen ja koko velhomaailman kohtalo on vaakalaudalla.

Hatt Potter ja Feeniksin Kilta äänikirja ilmaiseksi esimerkiksi BookBeatista tai Storytelista.

Harry Potter ja kuoleman varjelukset äänikirja ilmaiseksi

Harry Potter ja kuoleman varjelukset äänikirja ilmaiseksi

Kun Harry Potter viimein kohtaa Voldemortin, hän tietää, että tällä kertaa kyse ei ole vain taistelusta kahden velhon välillä. Kyse on koko taikamaailman kohtalosta, ja Harry on sen ainoa toivo. Mutta ennen kuin Harry voi kukistaa pimeyden lordin, hänen täytyy löytää ja tuhota kaikki loput hirnyrkit. Voldemort on vahvempi kuin koskaan ennen, ja Harryn täytyy käydä läpi monia vaaroja ennen kuin hän saavuttaa päämääränsä. Kun Voldemort lopulta kutsuu Harrya luokseen, hän yrittää houkutella nuoren velhon antamaan periksi lupaamalla suojella koulua ja sen oppilaita. Harry tietää kuitenkin, että hänen täytyy taistella viimeiseen hengenvetoon asti.

Lunasta äänikirja tarjous ja kuuntele Harry Potter ja kuoleman varjelukset ilmaiseksi äänikirjana Nextorysta tai Storytelista.

Harry potter ja kirottu lapsi äänikirja ilmaiseksi

Harry Potter ja kuoleman varjelukset äänikirja ilmaiseksi

Äänikirjaa ei löydy vielä suomeksi, mutta englannin kielisen äänikirjan kirjan saat kokonaan ilmaiseksi Youtubesta. Löydät sen tästä.

Luettavan E-kirjan löydät äänikirjapalveluista, kuten mm. Bookbeatista ja Storytelista.

Tietoa kirjasta:

Harry Potter on palannut, mutta nyt hänen roolinsa on uusi. Hän on nyt isä, ja hänen poikansa Albus on astunut Tylypahkan porteista sisään. Albus ei ole koskaan tuntenut oloaan mukavaksi omissa nahoissaan, sillä hänen perheensä nimi ja maine ovat aina seuranneet häntä. Harry taas kamppailee menneisyytensä kanssa, joka on jättänyt häneen syvän haavan. Mutta kun isä ja poika alkavat yhdessä selvittää menneisyyttä ja tulevaisuutta, he huomaavat joutuvansa vaaralliseen taistoon pimeyden voimia vastaan. Harry Potter ja kirottu lapsi on jännittävä tarina, joka pohjautuu J.K. Rowlingin luomaan velhomaailmaan ja vie lukijat takaisin tuttujen hahmojen seuraan, samalla kuitenkin tarjoten uusia seikkailuja.

4.6/5 - 12 ääntä