Storytel koodi | 40 pv ilmainen kokeilu 

Storytel koodi sisältää 40 päivää ilmaista kuuntelu- ja lukuaikaa. Storytelin koodi aktivoituu automaattisesti linkkimme kautta. Linkkimme päivittyy automaattisesti, joten voit olla varma siitä, että kampanjakoodi on aina voimassa. 

Opiskelijana voit myös hyötyä Storytelin alennuksesta ja kuunnella Storytelia hintaan 8,49€/kk. Voit vahvistaa opiskelija-statuksesi omatili osiossa SheerID-ohjelmalla.

Lue lisää alapuolelta ja tai lunasta koodi heti tästä.(aktivoituu linkin yhteydessä automaattisesti)

Storytel koodi 40 pv ilmainen kokeilu

Storytel opiskelija alennus 8,49€/kk

Opiskelijama voit kuunnella Storytelia hintaan 8,49€/kk. Kun olet rekisteröitynyt, siirry Storytel omatilille ja vahvista opiskelijastatus SheerID-ohjelmalla.

Lunasta Storytel opiskelija alennus 8,49€/kk
storytel koodi

Storytel koodi ja alennukset 2024

Alla on vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin liittyen Storytelin koodikampanjoihin ja alennuksiin.

Miten aktivoin Storytel koodin?

Storytelin kokeilujakso on helppo tapa tutustua palveluun ilmaiseksi. Koodin aktivointi onnistuu klikkaamalla linkkiä tältä sivulta ja saat nauttia ilmaisesta kokeilukuukaudesta, mikäli olet uusi asiakas ja et ole aiemmin kokeillut palvelua.

Erillistä koodia ei tarvitse syöttää, sillä etu astuu voimaan automaattisesti. Etu on voimassa 40 päivän ajan, jonka jälkeen voit jatkaa tilaustasi maksullisena tai peruuttaa sen tarpeen mukaan.

Storytelin kampanjakoodi avaa mahdollisuuden löytää uusia ja mielenkiintoisia kirjoja ja äänikirjoja, joten se kannattaa hyödyntää ehdottomasti. Lunasta koodi tästä (aktivoituu automaattisesti).

Voiko Storytel kampanjaedun ja ilmaisen kokeilujakson lopettaa?

On mahdollista peruuttaa Storytelin ilmainen kokeilujakso ennen sen päättymistä ilman kustannuksia. Jos haluat peruuttaa tilauksen niin mene vain oma tiku asetuksiin ja klikkaa peruuta tilaus.

Mihin storytel alekoodi lisätään jos olen jo tilaaja?

Kun olet kirjautunut Storytel-palveluun omalla profiilillasi, voit lisätä koodin profiiliisi alennuksen saamiseksi. Uudet käyttäjät saavat koodit sivustoltamme. Nämä koodit ovat valmiiksi aktivoituja ennen tilauksen tekemistä.

Miksi Storytel tarjoaa ilmaisia kokeiluja ja alekoodeja?

Storytel tarjoaa ilmaisia koodeja ja  kokeilujaksoja, jotta asiakkaat voivat tutustua palveluun riskittömästi ennen maksullisen tilauksen aloittamista.

Tällainen markkinointistrategia on tarkoitettu houkuttelemaan uusia asiakkaita ja tarjoamaan heille mahdollisuus löytää kiinnostavia kirjoja ja äänikirjoja. Storytel uskoo, että kokeilujakson aikana asiakkaat voivat löytää palvelusta lisäarvoa ja jatkaa tilauksen maksamista myös kokeilujakson jälkeen.

storytel koodi

Miksi kannattaa kokeilla storytelia ja hyödyntään sivustomme alennuskoodia?

 1. Storytel on erittäin suosittu äänikirjapalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen laajan ja monipuolisen valikoiman kirjoja ja äänikirjoja eri genreistä. Palvelun avulla voit helposti löytää uusia kirjoja ja kuunnella niitä missä ja milloin tahansa, esimerkiksi puhelimellasi tai tabletillasi.

 2. Alennuskoodin käyttö on loistava tapa kokeilla Storytelia ja hyödyntää sen tarjoamia etuja. Alennuskoodi mahdollistaa 40 päivän ilmaisen käytön ilman sitoumuksia, joten voit rauhassa tutustua palveluun ja sen kirjavalikoimaan.

 3. Storytelin kirjavalikoima on yksi sen suurimmista vahvuuksista, sillä se sisältää tuhansia erilaisia kirjoja ja äänikirjoja eri kielillä. Voit löytää palvelusta niin suosikkikirjailijasi teokset kuin uusimmat bestselleritkin.

 4. Storytel päivittää kirjavalikoimaansa säännöllisesti, joten löydät palvelusta aina uusia ja mielenkiintoisia kirjoja kuunneltavaksi. Lisäksi voit kuunnella kirjoja useilla eri kielillä, joten palvelu sopii hyvin myös kielten opiskeluun.

 5. Alennuskoodin käyttäminen on helppoa ja nopeaa. Kun rekisteröidyt palveluun ja syötät 40 päivän koodin, voit heti aloittaa ilmaisen käytön. 

 6. Storytelin käyttö on erittäin helppoa ja käyttäjäystävällistä. Voit helposti selata kirjavalikoimaa ja löytää uusia kirjoja suosikkigenreistäsi. Palvelussa on myös monia käteviä ominaisuuksia, kuten kirjanmerkkien tallentaminen ja kirjojen lataaminen offline-tilaan.

 7. Alennuskoodin käyttäminen on hyvä tapa säästää rahaa ja kokeilla Storytelia riskittömästi. Jos et ole tyytyväinen palveluun, voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa.

 8. Storytel tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden nauttia kirjoista ja lukemisesta äänikirjojen avulla. Palvelun käyttö on helppoa ja miellyttävää, ja sen avulla voit löytää uusia suosikkikirjojasi. 

 9. Storytelin avulla voit myös säästää aikaa, sillä voit kuunnella kirjoja samalla kun hoidat muita päivittäisiä askareita. Voit kuunnella kirjoja esimerkiksi lenkillä, autolla ajellessa tai ruokaa laittaessa.

 10. Alennuskoodin käyttäminen on erinomainen tapa hyödyntää Storytelin tarjoamia etuja, kuten laajaa kirjavalikoimaa ja helppoa käyttöliittymää. Jos olet kiinnostunut äänikirjoista tai haluat kokeilla uutta tapaa nauttia kirjoista, kannattaa ehdottomasti käyttää alennuskoodia ja tutustua Storyteliin.

Storytelissa on laaja valikoima suosittuja kirjoja

Jos et ole vielä tutustunut Storyteliin, nyt on hyvä tilaisuus aloittaa. Voit nimittäin kokeilla palvelua 40 päivän ajan ilmaiseksi käyttämällä sivustomme tarjoamaa alennuskoodia. Alennuskoodin avulla voit tutustua Storytelin tarjoamiin etuihin ja kuunnella suosikkikirjojasi ilmaiseksi 40 päivän ajan.

Jos etsit hyviä äänikirjasuosituksia, suosittelemme tutustumaan Storytelin suosituimpiin kirjoihin. Näihin kuuluvat muun muassa:

 1. Elena Ferranten Napoli-sarja – Sarja kertoo kahdesta ystävyksestä, Lenusta ja Lenasta, jotka kasvavat köyhässä Napolin kaupunginosassa. Sarja on kerännyt suuren suosion ympäri maailmaa.

 2. Fredrik Backmanin Britt-Marie was Here -kirja – Kirja kertoo vanhasta naisesta, joka muuttaa pikkukaupunkiin ja löytää uusia ystäviä. Tarina on hauska ja koskettava samanaikaisesti.

 3. Michelle Obaman Becoming -kirja – Kirja on entisen Yhdysvaltain ensimmäisen naisen omaelämäkerta, jossa hän kertoo elämästään ja kokemuksistaan Valkoisessa talossa.

 4. Ken Folletin The Pillars of the Earth -kirja – Kirja on historiallinen romaani, joka sijoittuu keskiajan Englantiin. Se kertoo katedraalin rakentamisesta ja sen vaikutuksesta yhteiskuntaan.

 5. Margaret Atwoodin The Testaments -kirja – Kirja on jatko-osa suositulle Orjattaresi -kirjalle. Se kertoo Orjattaresi-maailman tapahtumista 15 vuoden jälkeen.

 6. Yuval Noah Hararin Homo Deus -kirja – Kirjassa Harari tarkastelee ihmiskunnan tulevaisuutta teknologian ja kehityksen näkökulmasta.

 7. J.K. Rowlingin Harry Potter -sarja – Maaginen seikkailu nuoren velhon Harry Potterin maailmassa on edelleen yksi suosituimmista kirjasarjoista, jota voit kuunnella Storytelissä.

 8. Celeste Ng:n Little Fires Everywhere -kirja – Tarina kertoo kaupungin keskiluokkaisista perheistä, joiden elämäntyyli järkkyy, kun heidän elämänsä sekaantuvat.

 9. Sapiens: Ihmisen lyhyt historia -kirja – Yuval Noah Hararin ensimmäinen kirja, joka tarkastelee ihmiskunnan historiaa.

 10. Dan Brownin Da Vinci -koodi -kirja – Jännittävä ja koukuttava salapoliisitarina, joka yhdistää fiktiota ja historian salaisuuksia.

Näiden kirjojen lisäksi Storytel tarjoaa valtavan valikoiman muita kirjoja ja äänikirjoja eri genreistä. Palvelun avulla voit löytää uusia suosikkikirjojasi ja kuunnella niitä missä ja milloin tahansa. Kannattaa siis hyödyntää alennuskoodiamme ja aloittaa ilmaiset 40 päivää Storytelin käyttöä jo tänään!

Voit lukea tarkemmat arvostelut palveluluista myös tästä: Storytel, Bookbeat, Nextory, Audible.

Lue myös mikä on paras äänikirjapalvelu lapsille tai katso koko äänikirjapalveluvertailu.

4.7/5 - 8 ääntä