Vauvan äänikirjat – Valinta opas

BookBeat-sivustolla on tarjolla laaja valikoima 0–2-vuotiaille lapsille suunnattuja äänikirjoja. Nämä kirjat sisältävät valloittavia tarinoita, jotka herättävät lasten mielikuvituksen ja auttavat heitä oppimaan uusia asioita. Kirjat ovat suunniteltu yhteisen laatuaikahetken viettoon, olipa kyseessä sitten iltasatu tai päiväaikainen seikkailu. Valikoimaan kuuluu monenlaisia kirjoja, jotka sopivat hyvin pienille lapsille. 

Löydät äänikirjoja vauvoille BookBeatin lastenkategoriasta ja valitsemalla lastenkirjat 0-2 vuotiaille. 

Hyödynnä sivujemme kautta  ilmainen kokeilujakso BookBeatille ja voit rauhassa tutustu äänikirjoihin. Kokeilujakso kestää 30-45 pv riippuen BookBeatin tarjouksista.

Aloita kokeilu tästä 

vauvan äänikirjat
BookBeat
  • Arvosana 4.6/5
  • Halvin hintavaihtoehto kokeilun jälkeen 9,99€/kk.
  • Ilmaisella kokeilulla saa kuunnella 20h.
  • Paljon lasten äänikirjoja 0-2 vuotiaille.
Aloita kokeilujakso!

Vauvan äänikirjojen hyödyt

Vauvan äänikirjoilla on monia hyötyjä. Ne voivat:

  • Auttaa vauvaa kehittämään lukutaitoa. Vauvat oppivat kuuntelemalla ja seuraamalla ääntä. Äänikirjat voivat auttaa vauvaa kehittämään kuullunymmärtämistään ja foneettista tietoisuuttaan, jotka ovat tärkeitä lukutaidon kehittymiselle.
  • Auttaa vauvaa kehittämään kielitaitoa. Äänikirjat voivat auttaa vauvaa oppimaan uusia sanoja ja lauseita. Ne voivat myös auttaa vauvaa kehittämään puheentuotantoaan.
  • Auttaa vauvaa kehittämään mielikuvitusta. Äänikirjat voivat viedä vauvan mukaan mielikuvitusmatkalle. Ne voivat auttaa vauvaa ymmärtämään erilaisia käsitteitä ja ideoita.

Miten valita vauvalle sopiva äänikirja

Kun valitset vauvalle sopivaa äänikirjaa, on tärkeää ottaa huomioon vauvan ikä ja kiinnostuksen kohteet.

Vauvoille alle 1-vuotiaille sopivat yleensä kirjat, joissa on rauhallinen ja miellyttävä ääni. Näissä kirjoissa on usein toistuvia kuvioita ja sanoja, jotka auttavat vauvaa rauhoittumaan ja oppimaan.

1-2-vuotiaille sopivat yleensä kirjat, joissa on enemmän tarinaa ja toimintaa. Näissä kirjoissa on usein musiikkia, ääniä ja muita ääniefektejä, jotka auttavat vauvaa keskittymään ja oppimaan.

3-vuotiaille sopivat yleensä kirjat, jotka ovat jo hieman haastavampia. Näissä kirjoissa on usein monimutkaisempaa tarinaa ja enemmän sanastoa.

Vinkkejä vauvalle sopivan äänikirjan valintaan:

  • Kuuntele itse äänikirjaa ennen kuin ostat sen lapsellesi. Näin voit varmistaa, että ääni on miellyttävä ja että tarina on sopiva lapsen iälle ja kiinnostuksen kohteille.
  • Kysy muilta vanhemmilta suosituksia. He voivat kertoa sinulle, mitkä äänikirjat ovat olleet heidän lapsilleen mieleen.
4.6/5 - 14 ääntä