Mikä on halvin äänikirjapalvelu?

Yksi suosituimmista kysymyksistä on, että mikä on halvin äänikirjapalvelu?

Halvimpia  äänikirjapalveluja ovat Storytel, Nextory ja BookBeat, jotka maksavat edullisimmilla hintavaihtoehdoilla 9,99€ kuukaudessa. Yhtä halpa on myös Elisa Kirjan, mutta valikoima ei ole yhtä laaja.

Katso alapuolelta vertailutaulukko!

Storytel
alk. €9,99/ kk
 • Halvin tilausvaihtoehto: Flex 9,99€/kk (kuuntelua 20h/kk, voit säästää käyttämättömät tunnit).
 • Arvosana: 4.8/5.
Kokeile 40 päivää ILMAISEKSI!
Nextory
alk. €11,99/ kk
 • Halvin tilausvaihtoehto: Basic  11,99€ /kk sis. 25h kuuntelua.
 • Arvosana: 4.4/5.
Kokeile 35 päivää ILMAISEKSI!
BookBeat
alk. €9,99/ kk
 • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (20h kuuntelua).
 • Arvosana: 4.6/5.
Kokeile 30 päivää ILMAISEKSI!
Elisa kirja
alk. €9,99/ kk
 • Halvin tilausvaihtoehto: Mini 9,99€/kk (20h kuuntelua).
 • Arvosana: 3.9/5.
Kokeile 30 päivää ILMAISEKSI!

Mitkä on halvimmat ja edullisimmat äänikirjapalvelut?

Suomessa suosittuja äänikirjapalveluita ovat BookBeat, Storytel, Nextory ja Elisa Kirja. Kaikki nämä palvelut tarjoavat ilmaista käyttöaikaa uusille asiakkaille, joten ne voivat olla aluksi yhtä edullisia.

Kaikkien näiden palveluiden halvin maksutaso on halvimmillaan 9,99-11,99€/kuukausi, mutta ominaisuudet voivat vaihdella. Esimerkiksi, jos kuuntelet paljon äänikirjoja, Storytel voi olla edullisin vaihtoehto pitkällä kuunteluajalla.

Mikä on halvin ja edullisin äänikirjapalvelu opiskelijoille?

Opiskelijat voivat hyödyntää erilaisia alennuksia ja tarjouksia äänikirjapalveluissa, jotka tekevät kirjojen kuuntelemisesta entistä edullisempaa. Tässä on tietoa joistakin suosituista palveluista:

 1. BookBeat: BookBeat on yksi suosituimmista äänikirjapalveluista Suomessa. Se tarjoaa opiskelijoille erityisen alennuksen, joka mahdollistaa Basic-maksutason tilauksen hankkimisen hintaan 4,99€/kk. Tämä on noin 50% alennus kyseisen maksutason normaalista hinnasta. Basic-taso sisältää 20 tuntia kuunteluaikaa kuukaudessa, mikä voi olla riittävä määrä monille opiskelijoille. BookBeatilla on myös laaja valikoima kirjoja, joten opiskelijat voivat löytää monenlaisia teoksia opiskeluun ja vapaa-aikaan.

 2. Storytel: Storytel on toinen suosittu äänikirjapalvelu, joka tarjoaa opiskelijoille alennuksen. Storytelin opiskelija-alennus on prosenteissa mitattuna suurempi kuin BookBeatin, mutta koska tarjous koskee kalliimpaa maksutasoa, opiskelijat voivat kuunnella äänikirjoja hintaan 8,49€/kuukausi. Storytelin valikoima on laaja ja sisältää sekä äänikirjoja että e-kirjoja.

 3. Nextory: Nextory ei tiettävästi tarjoa erityistä opiskelija-alennusta, mutta palvelu tarjoaa usein erilaisia kampanjoita ja ilmaisia kokeilujaksoja, joista opiskelijat voivat hyötyä.

 4. Elisa Kirja: Elisa Kirja on suomalainen palvelu, joka tarjoaa sekä e-kirjoja että äänikirjoja. Vaikka Elisa Kirja ei välttämättä tarjoa erityistä opiskelija-alennusta, se tarjoaa usein ilmaisia kokeilujaksoja ja muita tarjouksia.

Opiskelijoiden kannattaa aina tarkistaa palveluiden omat verkkosivut ja ottaa yhteyttä asiakaspalveluun saadakseen ajantasaisinta tietoa tarjouksista ja alennuksista. Äänikirjapalvelut voivat olla erinomainen tapa löytää kirjallisuutta opiskeluun ja rentoutumiseen, ja opiskelija-alennukset tekevät palveluista entistä houkuttelevampia. Lisäksi on hyvä muistaa, että monet palvelut tarjoavat ilmaisia kokeilujaksoja, joiden aikana palvelua voi testata ennen kuin tekee päätöksen tilauksesta.

4.7/5 - 15 ääntä