Storytel tarjous 2023 | 40 pv kokeilu & Opiskelija hinta -60%

Storytel tarjous on 40 päivää ilmaista kuunteluaikaa. Lunasta tarjous linkkimme kautta. Sivumme linkki päivittyy automaattisesti, joten sinun ei tarvitse huolehtia, että tarjous on vanha tai epäaktiivinen.

Muualla Storytelin tarjous on vain 7, 14 tai 30 päivää. Olemme saaneet oman kampanjan Storytelilta.  Siirry ajankohtaiseen tarjoukseen heti tästä.

Jos olet opiskelija niin saat Storytel Unlimited kuukausitilauksen 60% alennuksella. Storytel opiskelija tilauksen hinta on tällöin 8,49€.

Lue alapuolelta lisää ja hyödynnä Storytel tarjous!

Storytel 40 päivää Ilmaiseksi

Aloita kokeilujakso ja kuuntele 40 päivää ilmaiseksi!

Lunasta Storytel tarjous (aktivoituu automaattisesti)

Storytel opiskelija tarjous: -60% alennus kuukaudessa + 40 päivän kokeilu

Kun olet rekistöröitynyt, lähetä profiilissasi opiskelijatunnus asiakaspalveluun ja kun se on vahvistettu saat puolet Storytel Unlimited  hinnasta pois joka kk. Tällöin kuukausi maksu on 8,49€ kuukaudessa.

Lunasta Storytel opiskelija tarjous (aktivoituu automaattisesti)
Storytel tarjous

Miten käytän Storytel tarjouksen?

Storytel tarjouksen aktivointi on helppoa. Olemme saaneet Storytelilta edun, jota ei muualta saa. Tämä etu on 40 päivän ilmainen kokeilujaks0. Normaalisti palveluun saa vain seitsemän tai 14 päivän kokeilujakson. Lunasta tarjous heti tästä tai lue lisää tarjouksen ehdoista alapuolelta.

 

Vaihe yksi: Rekisteröidy Storytelliin ja lunasta tarjous

Äänikirjapalvelun käyttöönotto edellyttää rekisteröitymistä palveluun. Rekisteröitymisessä tarvitaan henkilötietoja, kuten nimi ja osoite, sekä maksukortin tietoja. Kun käyttäjä on antanut maksutiedot, hän voi aloittaa kokeilujakson äänikirjapalvelussa.

Kokeilujakson tarjouksen päätyttyä, ellei käyttäjä ole irtisanonut tilaustaan, palvelu jatkuu automaattisesti ja ensimmäinen kuukausimaksu veloitetaan maksukortilta. On tärkeää huomata, että käyttäjän tulee irtisanoa tilauksensa ennen kokeilujakson päättymistä, jos hän ei halua jatkaa palvelun käyttöä. Kokeilujakson aikana tilin kuukausitilausta voi muuttaa korkeammalle tai edullisimmalle tasolle.

Vaihe kaksi: Muistutus Storytel tarjouksen päättymispäivästä

On tärkeää asettaa muistutus itselleen storytel kokeilujakson päättymispäivästä, jotta välttyy mahdollisilta veloituksilta tililtä. Tähän tarkoitukseen sopii hyvin puhelimen kalenteri. 

Storytel tarjous 2023 

Alapuollella olemme vastanneet eniten kysytyihin kysymyksiin storytelin tarjouksiin ja alennuskoodeihin liittyen.

Miten storytel tarjous toimii ja aktivoituu?

Storytelin tarjous ja kokeilujakso on helppo tapa tutustua palveluumme ilman sitoutumista. Aktivoit tarjouksen napsauttamalla tältä sivulta löytyvää linkkiä, ja voit nauttia ilmaisesta äänikirja kokeilukuukaudesta, mikäli olet uusi asiakas etkä ole aikaisemmin kokeillut sovellustamme.

Sinun ei tarvitse syöttää erillistä alennuskoodia aktivoidaksesi tarjouksen, sillä se astuu voimaan automaattisesti. Tarjous on voimassa tietyn ajanjakson ajan, jonka jälkeen voit jatkaa tilaustasi maksullisena tai peruuttaa sen tarpeen mukaan.

Storytel tarjous antaa sinulle mahdollisuuden löytää uusia ja mielenkiintoisia kirjoja ja äänikirjoja, joten kannattaa ehdottomasti hyödyntää se.

Minkä hintainen on Storytelin opiskelija tilaus? Miten aktivoin sen?

Jos olet korkeakouluopiskelija ja haluat nauttia laajasta valikoimasta äänikirjoja ja e-kirjoja edullisesti, kannattaa harkita Storytel Unlimited -palvelun tilaamista. Ja mikä parasta, korkeakouluopiskelijat voivat nyt saada yli 60% alennuksen Storytel Unlimitedin kuukausimaksuista, jolloin hinta on vain 8,49 euroa kuukaudessa. Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille, jotka tilaavat palvelun alla olevan linkin kautta. Ensin saat 40 päivän kokeilun ja sen jälkeen voit päättää aloitatko tilauksen.

Voinko peruuttaa Storytelin ilmaisen kokeilujakson?

Kyllä, voit peruuttaa Storytelin ilmaisen kokeilujakson milloin tahansa ennen sen päättymistä. Jos peruutat tilauksesi ennen kokeilujakson päättymistä, et joudu maksamaan mitään.

Miksi Storytel tarjoaa ilmaisen kokeilujakson?

Storytel haluaa antaa mahdollisuuden kaikille kiinnostuneille tutustua palveluunsa ilmaiseksi. Tämä on yksi markkinoinnin muodoista, jonka tarkoituksena on houkutella uusia asiakkaita palvelun pariin. Storytel uskoo, että jos asiakas kokee palvelun hyödylliseksi ja mielenkiintoiseksi kokeilujakson aikana, hän jatkaa kokeilu tarjouksen jälkeen tilausta myös maksullisena.

Kuinka pitkään Storytelin tarjoukset ovat voimassa?

Kaikki Storytel tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi, eikä niille ole erikseen määriteltyä päättymispäivää. Poistamme vanhentuneet tarjoukset sivuiltamme, joten löydät aina ajankohtaiset tarjoukset sivuiltamme.

storytel koodi ja tarjous

Storytel kuinka monta laitetta samaan aikaan?

Storytelin tavallista versiota voi käyttää vain yhdellä laitteella kerrallaan, mutta mikäli valitset perhetilin, sinun on mahollista lisätä samaan tilaukseen 2-3 käyttäjätiliä, jolloin on myös mahdollista käyttää 2-3 laitetta samanaikaisesti.

Millainen on Storytel perhe -tilivaihtoehto?

Jos perheessä on useampi lukutoukka, on Storytel Family oiva vaihtoehto. Perhetilejä on kahdenlaisia, on Family ja Family Plus. Ensimmäisenä mainittu mahdollistaa 2 perheenjäsenen pääsyn ja jälkimmäinen 3 perheenjäsenen. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen perheenjäsen kirjautuu järjestelmään omalla käyttäjätunnuksellaan, mutta he ovat osa samaa tilausta, jonka hinta määräytyy pakettihinnan mukaan. Erillistä erikoista Storytel tarjousta ei ole perhekokeiluun vaan se toimii samalla tavalla, kuin muut tarjoukset. Voit kokeilla 40 päivää ilmaiseksi myös perhetiliä.

Voit lukea tarkemmat arvostelut palveluluista myös tästä: Storytel, Bookbeat, Nextory, Audible.

Lue myös mikä on paras äänikirjapalvelu lapsille tai katso koko äänikirjapalveluvertailu.

4.7/5 - 8 ääntä