Nextory tarjous 2024 – Aloita 35 pv ilmainen kokeilujakso

Nextory tarjous on 35 päivää ilmaista kuunteluaikaa.   Nextory tarjous aktivoituu linkimme kautta, joten sinun ei tarvitse muuta kuin siirtyä sivulle. Siirry tästä.

Tämä Nextoryn tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää, sillä muualla tarjous on vain 30 päivää, joten linkistä saat 5 päivää lisää kuunteluaikaa.

Sivumme linkki päivittyy automaattisesti, joten voit olla varma siitä, että saat aina ajankohtaisen ja toimivan tarjouksen.

Siirry nyt ajankohtaiseen tarjoukseen ja aloita seikkailu mielenkiintoisten äänikirjojen parissa Nextoryn kokeilujakson avulla!

Nextory tarjous 35 päivää ilmaiseksi

Aloita kokeilujakso ja kuuntele 35 päivää ilmaiseksi!

Lunasta Nextory tarjous
Nextory tarjous

Yksi. Rekisteröidy ja lunasta Nextory tarjous

Jos haluat nauttia äänikirjoista ja e-kirjoista edullisesti sinun kannattaa rekisteröityä Nextoryyn ja siirtyä sivulle meidän linkkimme kautta jolloin tarjous aktivoituu ja saat pitkä ilmaisen kokeilujakson. Rekisteröitymiseen tarvitset henkilötietoja ja maksukortin tietoja. Kokeilujakson aikana voit tutustua palvelun tarjoamiin kirjoihin ja palveluihin ilman rahallista riskiä.

On tärkeää muistaa, että jos et halua jatkaa palvelun käyttöä kokeilujakson päätyttyä, sinun tulee irtisanoa tilauksesi ajoissa välttääksesi kuukausimaksun veloituksen. Voit myös muuttaa tilauksesi kuukausitilauksen tasoa kokeilujakson aikana. 

Vaihe kaksi: Muistutus Nextory tarjouksen päättymispäivästä

Kun lunastat tarjouksen ja aloitat Nextoryn ilmaisen kokeilujakson, on tärkeää pitää mielessä kokeilujakson päättymispäivä, jotta et vahingossa maksa palvelusta kuukausimaksua. Voit asettaa muistutuksen omalle puhelimen kalenterillesi, jotta saat siitä ilmoituksen ajoissa ennen kokeilujakson päättymistä. Tämä auttaa sinua muistamaan ajoissa irtisanoa tilauksesi, jos et halua jatkaa palvelun käyttöä.

Nextory tarjouskoodi

Nextory tarjoukset 2024 

Alapuolelle olemme vastanneet eniten kysytyihin kysymyksiin Nextoryn tarjouksiin ja kampanjakoodeihin liittyen. 

Miksi Nextorylla on tarjouksia?

Nextory tarjoaa tarjouksia ja ilmaisia äänikirja kokelijaksoja, jotta mahdollisimman moni uusi käyttäjä löytäisi palvelun ja voisi kokeilla sitä riskittömästi. Kokeilujaksot ovat yksi tapa houkutella uusia asiakkaita ja saada heidät tutustumaan Nextoryn kirjavalikoimaan ja palvelun käyttöön. Ilmaiset kokeilujaksot ovat kuin maistiaisia, jotka auttavat käyttäjää arvioimaan, sopiiko palvelu juuri hänelle.

Kampanjat ovat tärkeä osa markkinointia, jolla pyritään saamaan uusia maksavia asiakkaita. Nextoryn tarjoukset voivat olla mm.  alennettuja kuukausimaksuja tai pidempiä ilmaisia kokeilujaksoja, joiden avulla käyttäjä voi tutustua palveluun paremmin ennen kuin sitoutuu maksulliseen tilaukseen.

Pitääkö minun antaa maksutietoni?

Kyllä, rekisteröitymisen yhteydessä tulee ilmoittaa oman maksukortin tiedot. Korttia ei kuitenkaan veloiteta, mikäli päätät olla jatkamatta tilausta kokeilun jälkeen.

Voiko Nextoryn tilauksen peruuttaa  kokeilujakson aikana?

Jos olet Nextoryn uusi käyttäjä, joka on rekisteröitynyt ilmaiselle kokeilujaksolle, voit halutessasi peruuttaa tilauksen milloin tahansa. Peruuttamalla tilauksen ennen kokeilujakson päättymistä vältät maksamasta mitään kuluja. Nextoryn käyttäjätilisi hallintapaneelista löydät kohdan “Tilauksen hallinta”, jossa voit peruuttaa tilauksen yhdellä klikkauksella.

On tärkeää huomata, että jos et peruuta tilausta ilmaisen kokeilujakson aikana ja päätät jatkaa palvelun käyttöä, sinua veloitetaan automaattisesti palvelun kuukausimaksu.

Koskeeko Nextory tarjous vanhoja asiakkaita?

Useat ovat kysyneet, ovatko Nextoryn tarjoukset voimassa myös vanhoille asiakkaille. Valitettavasti Nextoryn ilmaisia kokeilujaksoja koskevat tarjoukset on suunnattu ensisijaisesti uusille käyttäjille, jotka eivät ole kokeilleet palvelua aiemmin.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö Nextory tarjoaisi tarjouksia ja etuja myös vanhoille asiakkailleen. Nextoryn tarjoukset voivat vaihdella ajoittain, joten suosittelemme tarkistamaan Nextoryn verkkosivuilta tai sovelluksesta ajankohtaiset tarjoukset. Seuraa myös aktiivisesti Nextorya somessa sillä he tiedottavat sielä tarjouksista.

Onko Nextorylla opiskelija alennusta tai tarjousta?

Nextory tarjoaa opiskelijoille erikoishintaisen kuukausitilauksen. Opiskelija-alennuksen avulla voit säästää rahaa ja nauttia Nextoryn koko kirjavalikoimasta edullisemmin. Alennus on voimassa kaikille opiskelijoille, jotka voivat todistaa opiskeluoikeutensa.

Rekisteröidy Nextoryyn ja rekisteröitymisen jälkeen siirry omalle tililesi ja todista opiskeluoikeutesi voimassaolo esimerkiksi voimassaolevalla opiskelijakortilla tai opintotodistuksella. Kun olet todistanut  opiskelijatilisi, saat alennetun hinnan kuukausittaisesta tilauksestasi. Tämä saattaa vaihdella, mutta on noin -50% kuukausitilauksen summasta.

Nextoryn opiskelija-alennus on loistava tilaisuus opiskelijoille, jotka haluavat nauttia lukemisesta ja oppia uutta edullisesti. Jos olet opiskelija ja kiinnostunut Nextoryn palvelusta, kannattaa ehdottomasti hyödyntää opiskelija-alennus ja tutustua Nextoryn kirjavalikoimaan.

Tutustu myös Storytelin ja Bookbeatin tarjouksiin.

Lue myös mikä on paras äänikirjapalvelu lapsille tai katso koko äänikirjapalveluvertailu.

4.7/5 - 10 ääntä