Nextory hinta – Nextory hinnat vuonna 2023

Nextoryn hinta on 9,99-19,99€/kk riippuen tilausmallista. Basic-tili maksaa 9,99€/kk, Premium-tili maksaa 15,99€/kk ja Unlimited-tili 19,99€/kk.

Tarkista alla olevasta taulukosta Nextoryn kaikki eri tilausvaihtoehdot, ominaisuudet. kokeilla Nextoryn äänikirjapalvelua ilmaiseksi 35 päivän ajan käyttämällä sivustomme linkkiä.

Linkkiemme kautta voit olla varma, että saat pisimmän mahdollisen kokeilujakson. Linkki päivittyy aina automaattisesti. 

Jokaisessa tilausmallissa on erilaisia ominaisuuksia ja palveluita, joita kannattaa tutkia ennen tilauksen tekemistä. Muista, että tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä erikseen peruuteta. 

Normaalisti ilmainen äänikirja kokeilujakso kestää vain 14 päivää, mutta yhteistyökumppanuutemme avulla voimme tarjota sinulle pidemmän ajan ilmaista käyttöä. Tutustu Nextoryn hintoihin ja tilausvaihtoehtoihin ja valitse itsellesi sopiva!

Nextory

Basic

9,99€/ kk
  • Jopa 4 profiilia.
  • Yksi voi käyttää sovellusta kerralla.
  • Kuuntele ja lue 25h /kk
Kokeile 35pv ilmaiseksi!
Nextory

Premium

15,99€/ kk
  • Jopa 4 profiilia.
  • Yksi voi käyttää sovellusta kerralla.
  • Rajaton käyttö.
Kokeile 35pv ilmaiseksi!
Nextory

Unlimited

19,99/ kk
  • Jopa 4 profiilia.
  • 1-4 voi käyttää sovellusta samaa aikaa.
  • Rajaton käyttö.
Kokeile 35pv ilmaiseksi!

Usein kysyttyjä kysymyksiä Nextoryn hinnastosta

Alapuolellle olemme keränneet useiten kysyttyjä kysymyksisä Nextoryn hinnoista.

Mitä Nextory maksaa?

Nextoryn hinnat vaihtelevat tilausvaihtoehdon mukaan. Tällä hetkellä Nextory tarjoaa Pronssi, Kulta ja Perhe -pakettivaihtoehdot, joiden hinnat vaihtelevat 11,99 – 20,99 euron välillä kuukaudessa. Tarkemmat tiedot löytyvät Nextoryn verkkosivuilta. Muista, että voit kokeilla Nextoryn äänikirjapalvelua ilmaiseksi 30-40 päivän ajan käyttämällä sivustomme linkkiä. 

Onko Nextory ilmainen?

Nextory ei ole ilmainen äänikirjapalvelu, vaan se tarjoaa tilausmaksullisia jäsenyyksiä. Voit kuitenkin kokeilla Nextoryn palvelua ilmaiseksi 35 päivän ajan käyttämällä sivustomme linkkiä. Tämän ilmaisen kokeilujakson aikana voit tutustua Nextoryn laajaan äänikirjakirjastoon ja päättää haluatko jatkaa tilausta sen jälkeen. Muista, että Nextoryn tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruta.

Nextory Perhetilauksen hinta? 

Nextoryn Perhe-paketti maksaa tällä hetkellä 20,99 euroa kuukaudessa. Tämä paketti sisältää rajoittamattoman määrän käyttäjätilejä, joilla voi kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja. Kuunnella ja lukea voi myös niin paljon kuin haluaa. Perhe-paketti mahdollistaa myös käyttäjien välisen kirjanmerkkien ja suosikkilistojen jakamisen.

Voiko Nextoryn saada puoleen hintaan?

Nextoryn voi saada joskus puoleen hintaan tietyksi ajaksi esimerkiksi ensimmäiset 3kk puoleen hintaan. Tämä Nextoryn markkinointikeino, jolla saadaan asiakas kokeilemaan ja tykästymään palveluun. Kannattaa siis pysyä kuulolla ja seurata Nextoryn tiedotuskanavia erilaisten kampanjoiden varalta.

Katso myös BookBeatin ja Storytelin hinnat.

 

4.6/5 - 14 ääntä