Miina ja Manu äänikirjoja ja äänisatuja ilmaiseksi 2024

Mikäli olet kiinnostunut kuuntelemaan Miina ja Manu -äänikirjaa ilmaiseksi, suosittelen hyödyntämään äänikirjapalveluiden tarjoamia kokeilujaksoja. Nämä kokeilujaksot mahdollistavat täysin maksuttoman äänikirjojen kuuntelun. Kun kokeilujakso päättyy voit halutessasi jatkaa Miina ja Manu -äänikirjojen nauttimista.

Lue alapuolelta lisää ja aloita ilmainen kokeilujakso kokeilujakso!

 

Miina ja manu äänikirjat
Storytel
alk. €9,99/ kk
 • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (kuuntelua 20h/kk).
 • Arvosana: 4.8/5.
Kokeile 40 päivää ILMAISEKSI!
Nextory
alk. €11,99/ kk
 • Halvin tilausvaihtoehto: Basic  11,99€ /kk sis. 25h kuuntelua.
 • Arvosana: 4.4/5.
Kokeile 35 päivää ILMAISEKSI!
BookBeat
alk. €9,99/ kk
 • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (20h kuuntelua).
 • Arvosana: 4.6/5.
Kokeile 30 päivää ILMAISEKSI!

Miina ja Manu äänikirjat ja sadut 

Miina ja Manu on suosittu suomalainen lastenkirjasarja, jonka on kirjoittanut Aino Havukainen ja Sami Toivonen. Kirjasarja seuraa kahden iloisen ja seikkailunhaluisen sisaruksen, Miinan ja Manun, elämää.

Tarinoissa Miina ja Manu kokevat monia hauskoja ja jännittäviä seikkailuja kotona, päiväkodissa ja luonnossa. Kirjojen värikkäät kuvat ja humoristinen teksti tekevät tarinoista viihdyttäviä ja helppolukuisia lapsille.

Miina ja Manu -kirjoissa käsitellään lapsille tärkeitä teemoja, kuten ystävyyttä, leikkimistä, perhettä ja uteliaisuutta. Tarinat ovat täynnä huumoria ja lämpöä, ja ne kannustavat lapsia käyttämään mielikuvitustaan ja tutkimaan maailmaa.

Miina ja Manu -kirjasarja on saanut suuren suosion Suomessa ja se on voittanut useita lastenkirjapalkintoja. Sarjasta on tehty myös animaatioita ja muita sovituksia, jotka ovat laajentaneet Miinan ja Manun suosiota entisestään. Kirjat tarjoavat iloa ja naurua lapsille ympäri maailman.

 

miina ja manu kirjat

TOP 10 Miina ja Manu äänikirjaa 

Tässä on top 10 Miina ja Manu -kirjaa  kuvauksilla:

 1. Miina ja Manu: Tässä ensimmäisessä kirjassa Miina ja Manu tutustuvat toisiinsa ja lähtevät yhdessä seikkailuun. He leikkivät kotona, puistossa ja tutkivat ympäröivää maailmaa uteliain mielin. Tarina kuvaa sisarusten iloisia hetkiä ja yhdessäolon riemua.

 2. Miina ja Manu talvileikit: Talven saapuessa Miina ja Manu pukeutuvat lämpimästi ja lähtevät nauttimaan lumisista leikeistä. He laskettelevat pulkalla mäkeä, tekevät lumienkeleitä ja rakentavat lumilinnoja. Kirja kuvaa talven riemua ja luonnon lumoavaa kauneutta.

 3. Miina ja Manu merellä: Miina ja Manu suuntaavat meriseikkailulle ja lähtevät veneellä merelle. He tapaavat iloisia mereneläimiä, kuten delfiinejä ja merimuurahaisia, ja kokevat jännittäviä hetkiä aalloilla. Tarina innostaa mielikuvitusta ja tutustuttaa lapset merelliseen maailmaan.

 4. Miina ja Manu metsäretki: Miina ja Manu lähtevät metsäretkelle tutkimaan luontoa. He keräävät marjoja, kuuntelevat linnunlaulua ja tapaavat metsän eläimiä, kuten oravia ja peuroja. Kirja herättää uteliaisuutta luonnon monimuotoisuuteen ja kannustaa lapset lähtemään seikkailuun metsään.

 5. Miina ja Manu saunassa: Miina ja Manu käyvät hauskoja seikkailuja saunassa. He peseytyvät, kokeilevat löylyjä ja leikkivät vedellä. Tarina opettaa lapsille saunan tapoja ja perinteitä sekä ilahduttaa heitä lämpimällä ja turvallisella saunomisen tunnelmalla.

 6. Miina ja Manu leikkipuistossa: Miina ja Manu vierailevat leikkipuistossa ja pääsevät leikkimään monipuolisilla leikkivälineillä. He kiipeilevät, keinuvat ja tapaavat muita lapsia, joiden kanssa he ystävystyvät. Kirja kannustaa lapsia ulkoleikkeihin ja sosiaalisiin vuorovaikutuksiin leikkipuistossa.

 7. Miina ja Manu päiväkodissa: Miina ja Manu menevät päiväkotiin, jossa he tapaavat uusia ystäviä ja osallistuvat erilaisiin aktiviteetteihin. He maalaavat, askartelevat ja leikkivät yhdessä muiden lasten kanssa. Kirja antaa lapsille kuvan päiväkodin arjesta ja yhteisöllisyydestä.

 8. Miina ja Manu metsässä: Miina ja Manu viettävät aikaa metsässä tutkien sen salaisuuksia. He etsivät aarteita, kuuntelevat puiden huminaa ja bongaavat erilaisia kasveja ja eläimiä. Tarina herättää lapsissa kunnioitusta luontoa kohtaan ja innostaa heitä tutkimaan metsän ihmeitä.

 9. Miina ja Manu kesäloma: Miina ja Manu odottavat kesälomaa innolla ja pääsevät viettämään aurinkoisia päiviä ulkona. He käyvät uimassa, rakentavat hiekkalinnoja ja seikkailevat luonnossa. Kirja tuo esiin kesän riemua ja tarjoaa lapsille kesäisiä seikkailuja.

 10. Miina ja Manu mökillä: Miina ja Manu vierailevat mökillä, jossa he pääsevät nauttimaan luonnonrauhasta ja viettämään aikaa perheen kanssa. He kalastavat, saunovat, retkeilevät ja rentoutuvat luonnon helmassa. Tarina välittää lapsille mökkiretken tunnelmaa ja mökkiloman iloa.

Kuuntele äänikirjat ilmaiseksi äänikirja  kokeilujaksolla! 

Miina ja Manu kirjasarjan kirjailijat

Miina ja Manu -kirjasarjan takana ovat suomalaiset kirjailijasisarukset Sinikka Nopola ja Tiina Nopola. He ovat syntyisin Tampereelta ja ovat molemmat tehneet merkittävää työtä kirjojen parissa.

Sinikka Nopola on ammatiltaan toimittaja ja hän on työskennellyt vapaana kirjailijana ja journalistina jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Hän on kirjoittanut laajasti eri tyylilajeissa, mukaan lukien nuortenkirjat, novellit, romaanit, televisiosarjat ja näytelmät. Sinikka tunnetaan erityisesti Miina ja Manu -kirjasarjasta, joka on saanut suurta suosiota lasten keskuudessa.

Tiina Nopola puolestaan on pitkään työskennellyt erityistarhanopettajana. Hänellä on vahva tausta kasvatusalalla. Tiina on yhteistyössä siskonsa Sinikan kanssa kirjoittanut Miina ja Manu -kirjoja sekä muita teoksia. Lisäksi hän on luonut Siiri-kirjasarjan, jossa seikkailee Miina ja Manun serkku Siiri.

Yhdessä Sinikka ja Tiina Nopola ovat luoneet Miina ja Manu -kirjasarjan, joka on tuonut iloa ja seikkailua lukemattomille lapsille. Heidän kirjojensa avulla lapset voivat tutustua erilaisiin ympäristöihin, oppia uutta ja kokea jännittäviä hetkiä. Miina ja Manu -kirjat ovat saaneet suurta suosiota niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

4.7/5 - 10 ääntä