lasten äänisadut

Äänisatuja lapsille – Lasten äänisadut ilmaiseksi

Voit kuunnella lasten äänisatuja ilmaiseksi äänikirjapalveluista ja maksuttomista suoratoistopalveluista.

  • Uusimmat ja suosituimmat lasten äänisadut löydät Storytelista, Bookbeatista ja Nextorysta.
  • Voit myös kuunnella ilmaisia lasten äänisatuja mm. Yle Areenasta ja YouTubesta..

Lue alapuolelta lisää lasten äänisaduista tai aloita 40 päivän Storytel kokeilu heti tästä.

Sivun lopusta löydät myös YouTuben valikoiman suosituimpia lasten äänisatuja.

Suosituimpia äänisatuja lapsille – Kuuntele äänisatuja ilmaiseksi

Äänisadut ovat täydellinen tapa viihdyttää lapsia ja antaa heille mahdollisuus uppoutua mielikuvituksen maailmaan. Olemme kerännee alapuolelle suosituimpia lasten äänisatuja. Tutustu kirjoihin ja aloita äänikirjapalveluista ilmainen kokeilujakso, jonka avulla voit kuunnella lasten äänisatuja ilmaiseksi kokeilujakson ajan. Tämän jälkeen voit jatkaa tai lopettaa tilauksen.

unten puutarha

“Unten puutarha ja muita satuja” – Päivi Alasalmi

“Unten puutarha ja muita satuja” on kokoelma lumoavia satuja, jotka vievät lukijan taianomaiseen maailmaan. Kirjan tarinat seuraavat rohkeita sankareita, lumoavia prinsessoja ja taikavoimia, jotka lumoavat niin nuoret kuin vanhat lukijat. Päivi Alasalmen kirjoittamat sadut ovat täynnä mielikuvituksellisia seikkailuja ja opetuksia, jotka saavat lukijan kuvittelemaan ja unelmoimaan.

Kuuntele tämä esimerkiksi Storytelista tai Bookbeatista ilmaisella kokeilujaksolla. Tarjoa äänisatuja lapsille, joiden parissa rentoutua ja lumoutua tarinoista.

pekka töpöhännän seikkailut

“Pekka Töpöhännän seikkailut” – Gösta Knutsson

“Pekka Töpöhännän seikkailut” kertoo hurmaavasta ja nokkelasta kissasta nimeltä Pekka Töpöhäntä. Pekka on rohkea ja utelias kissa, joka asuu maatilalla ja seikkailee ympäriinsä monien ystäviensä kanssa. Kirja tarjoaa jännittäviä tarinoita, jotka saavat lapset nauramaan ja jännittämään yhdessä Pekan kanssa. Gösta Knutssonin luoma rakastettu hahmo vie lukijat mukaansa seikkailuihin, joista ei puutu vauhtia ja väriloistoa.

Storytelista tai Bookbeatista  löydät tämän lasten äänisadun. Hyödynnä kokeilujakso.

Iltasatuja kapinallisille tytöille

“Iltasatuja kapinallisille tytöille” – Elena Favilli, Francesca Cavallo

“Iltasatuja kapinallisille tytöille” on rohkaiseva kokoelma kertomuksia, jotka esittelevät lukijoille rohkeita ja inspiroivia naisia eri puolilta maailmaa. Kirjassa on tarinoita taiteilijoista, tiedemiehistä, seikkailijoista ja muista naisista, jotka ovat tehneet historiaa ja muuttaneet maailmaa omalla ainutlaatuisella tavallaan. Elena Favillin ja Francesca Cavallon kirjoittamat satuja ovat inspiroivia ja opettavaisia, ja ne kannustavat tyttöjä unelmoimaan suuresti ja uskomaan omiin kykyihinsä.

Voit kuunnella tämän ja muita äänisatuja lapsille ilmaisella kokeilujaksolla Storytelista tai Bookbeatista

kammovarjo thomas taylor

“Kammovarjo” – Thomas Taylor

“Kammovarjo” on jännittävä seikkailukirja, joka kietoutuu mysteeriseen tarinaan. Kirja kertoo nuoresta Lucysta, joka löytää vanhan ja arvoituksellisen Kammovarjo-nimisen kirjan. Tämä kirja ei ole mikä tahansa tarina, vaan se pitää sisällään synkkiä salaisuuksia ja kirouksen, joka on kaikkialla läsnä. Thomas Taylorin kirjoittama teos pitää lukijan otteessaan sivu toisensa jälkeen ja vie hänet vaaralliselle matkalle, jossa onnistuminen vaatii rohkeutta ja älykkyyttä.

Kuuntele tämä esimerkiksi Storytelista tai Bookbeatista ilmaisella kokeilujaksolla!

Allu ja tyly tubeseuraaja

“Allu ja tyly tubeseuraaja” – Jukka-Pekka Palviainen

“Allu ja tyly tubeseuraaja” on viihdyttävä kirja nuorille, joka kertoo 11-vuotiaasta Allanista, eli tuttavallisemmin Allusta. Allan on nuori tubettaja, joka tekee hauskoja videoita yhdessä ystäviensä kanssa. Eräänä päivänä Allun kanavalle ilmestyy kuitenkin oudon tyly kommentoija, joka alkaa pilkata ja ärsyttää Allua ja tämän ystäviä. Kirja kertoo ystävyydestä, itsensä voittamisesta ja siitä, kuinka kohtaamme haasteet digitaalisessa maailmassa.

Tämä lasten äänisatu on kuunneltavissa Storytelista tai Bookbeatista ilmaisella kokeilujaksolla!

Mörkökirja

“Mörkökirja” – Harri István Mäki “Mörkökirja”

on jännittävä ja kiehtova kirja, joka kertoo nuoresta Noorasta, joka löytää vanhan kirjan, joka vaikuttaa olevan täynnä kirouksia. Kirja johdattaa Nooran ja tämän ystävien seikkailuun, joka kuljettaa heidät läpi salaperäisen ja vaarallisen maailman. Harri István Mäen kirjoittama teos yhdistää fantasiaa ja mysteeriä, ja se tempaa lukijan mukaansa kiehtovaan tarinaan.

Kuuntele tämä tai paljon muita äänisatuja lapsille Storytelista tai Bookbeatista.

Uppo-Nalle

“Uppo-Nalle” – Elina Karjalainen

“Uppo-Nalle” on rakastettu lastenkirja, joka kertoo hurmaavasta nallesta nimeltä Uppo-Nalle. Kirjan tarinat seuraavat Uppo-Nallen seikkailuja yhdessä lasten kanssa. Uppo-Nalle on rohkea ja hyväsydäminen nalle, joka auttaa lapsia monissa tilanteissa ja opettaa heille arvokkaita elämäntaitoja. Elina Karjalaisen luoma hahmo on tullut suosituksi lasten keskuudessa, ja kirja tarjoaa lämpimän ja opettavaisen lukuelämyksen.

Hyödynnä ilmainen kokeilu ja kuuntele Storytelista tai Bookbeatista.

Uppo-Nallen iltasatuja

“Uppo-Nallen iltasatuja” – Elina Karjalainen

“Uppo-Nallen iltasatuja” jatkaa Uppo-Nallen seikkailuja ja tarjoaa kokoelman rauhoittavia iltasatuja lapsille ennen nukkumaanmenoa. Kirjan tarinat ovat helliä ja opettavaisia, ja ne vievät lapset mielikuvituksellisiin maailmoihin. Elina Karjalaisen kynästä lähtöisin olevat sadut tarjoavat lohdullisia ja lämpimiä hetkiä lasten iltarutiineihin.

Voit kuunnella tämän tai muita äänisatuja lapsille esimerkiksi Storytelista tai Bookbeatista.

Suosituimpia äänisatuja lapsille äänikirjapalveluista

Kuuntele nämä lasten äänisadut esimerkiksi Storytelista tai valitse alapuolelta toisesta äänikirjapalvelusta ilmainen kokeilujakso, jolla voit kuunnella ilmaisia lasten äänisatuja kokeilujakson ajan.

Storytel
alk. €9,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (kuuntelua 20h/kk).
  • Arvosana: 4.8/5.
Kokeile 40 päivää ILMAISEKSI!
Nextory
alk. €11,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic  11,99€ /kk sis. 25h kuuntelua.
  • Arvosana: 4.4/5.
Kokeile 35 päivää ILMAISEKSI!
BookBeat
alk. €9,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (20h kuuntelua).
  • Arvosana: 4.6/5.
Kokeile 30 päivää ILMAISEKSI!
4.6/5 - 13 ääntä