Bookbeat hinta – Bookbeat hinnat 2024

BookBeatin hinta on tällä hetkellä tilauksesta riippuen 9,99€-19,99€. Basic-tili maksaa 9,99€/kk, Standard-tili maksaa 14,99€/kk ja Premium-tili maksaa 19,99€/kk.

Alla olevasta taulukosta löydät Bookbeatin hinnat eri tilausvaihtoehdoille. Tarkista taulukosta, mitä kaikkea kuhunkin tilaukseen sisältyy. On hyvä muistaa, että tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruuteta ennen seuraavan laskutusjakson alkua.

Voit myös kokeilla BookBeatia ilmaiseksi linkimme kautta. Kokeilujakson pituus vaihtelee kuukausitasolla, mutta linkkimme kautta saat pisimmän mahdollisen kokeilun.

Normaalisti kokeilujakso on vain 7-14 päivää, mutta meidän yhteistyökumppanimme kautta pystymme tarjoamaan pidemmän kokeilujakson. Voit kokeilla palvelua ilmaiseksi 40 päivän ajan ja sen jälkeen päättää, haluatko jatkaa sen käyttöä.

Tutustu Bookbeat hinnastoon alapuolelta ja aloita ilmainen äänikirja kokeilu! 

BookBeat

BookBeat Basic

9,99/ kk
  • 20 tuntia kuuntelua kk.
  • Perhetili: 4,90€/kk per lisäprofiili.
  • Ei sitoutumista.
  • Rekisteröidy linkimme kautta.
Lunasta ilmainen 40pv kokeilujakso! (Koodi: BB40PV)
BookBeat

BookBeat Standard

14,99/ kk

40 tuntia kuuntelua kk.
Perhetili: 5,99€/kk per lisäprofiili.
Ei sitoutumista.
Rekisteröidy linkimme kautta.

Lunasta ilmainen 40pv kokeilujakso! (Koodi: BB40PV)
BookBeat

BookBeat Premium

19,99/ kk
  • 100 tuntia kuuntelua kk.
  • Perhetili: 6,99€/kk per lisäprofiili.
  • Ei sitoutumista.
  • Rekisteröidy linkimme kautta!
Lunasta ilmainen 40pv kokeilujakso! (Koodi: BB40PV)

Kysytyimmät kysymykset Bookbeatista ja hinnastosta

Alapuolella on vastattu kysymyksiin liittyen Bookbeattiin ja hinnastoon. 

Kuinka paljon BookBeat maksaa kuukaudessa?

BookBeatin hinta määräytyy tilausmuodon eli minkä valitseeko Basic, Premium tai perhe-tilin. BookBeat voi myös tarjota erilaisia tarjouskampanjoita, joilla voi saada alennusta tilauksen hinnasta. Ilmoitamme kampanjoista aina sivuillamme.

Kuinka BookBeatin hinta vertautuu fyysisen kirjan hintaan?

BookBeatin hinta on yleensä edullisempi kuin fyysisen kirjan hinta. Tämä johtuu siitä, että sähköisessä muodossa olevia kirjoja voidaan tuottaa halvemmalla kuin painettuja kirjoja. Lisäksi BookBeat tarjoaa rajattoman määrän kirjoja kuukausihintaan, joten käyttäjä voi kuunnella tai lukea niin paljon kirjoja kuin haluaa ilman, että jokaisesta kirjasta pitäisi maksaa erikseen tietty hinta.

Miten BookBeatin hinta vertautuu muihin streaming-palveluihin?

BookBeatin hinta on kilpailukykyinen muihin vastaaviin streaming-palveluihin nähden. Esimerkiksi Storytel ja Nextory tarjoavat samantyyppisiä palveluita ja niiden hinnat ovat suunnilleen samaa luokkaa kuin BookBeatin hinta.

Voiko BookBeatissa kuunnella tai lukea kirjoja ilman internet-yhteyttä?

Kyllä, BookBeatin tilaajat voivat ladata kirjoja offline-tilaan ja kuunnella tai lukea niitä ilman internet-yhteyttä. Tämä on kätevää esimerkiksi matkustaessa tai silloin, kun ei ole saatavilla luotettavaa internet-yhteyttä.

Mitä tapahtuu, jos BookBeatin tilausta ei makseta?

Jos BookBeatin tilausta ei makseta, tilaus lakkaa automaattisesti ja kirjojen lukuoikeudet poistuvat. Tämän jälkeen tilaaja ei voi enää käyttää palvelua ennen kuin maksamattomat maksut on suoritettu.

BookBeat perhetili, paljonko perhetili maksaa?

BookBeat Family on BookBeat-palvelun perhepaketin nimi. Se on suunniteltu perheille, jotka haluavat jakaa yhden tilin useamman henkilön kanssa. BookBeat Family -tilin avulla voit jakaa BookBeat-palvelun samalla tilillä ja saat käyttöösi rajattoman määrän äänikirjoja ja e-kirjoja perheenjäsentesi kanssa.

BookBeat Family -tilin avulla voit luoda jopa viisi erillistä profiilia perheenjäsenillesi, jolloin jokaisella profiililla on omat suosikit, kirjanmerkit ja kuunteluhistoria. 

BookBeat Family -tilin hinta on kilpailukykyinen verrattuna muihin vastaaviin palveluihin. Yhdellä kuukausimaksulla kaikki perheenjäsenet saavat rajattoman pääsyn BookBeat-palveluun. Tämä tarkoittaa sitä, että voit säästää huomattavasti rahaa, jos sinulla on useampi perheenjäsen, joka käyttää BookBeat-palvelua.

 BookBeat perhetilin hinta on kohtuullinen, sillä se on vain noin 5 euroa lisää kuukaudessa pertili lisämaksua.

Katso myös Stotytelin ja Nextoryn hinnat.

4.8/5 - 14 ääntä