Parhaat äänikirja tarjoukset – Katso selkeä taulukko

Tältä sivulta  löydät ajankohtaisia tarjouksia, jotka on suunnattu äänikirjoja kuuntelevalle yleisölle. Tarjoukset ovat ajan tasalla ja voimassa olevia. Me päivitämme sivustoa säännöllisesti ja poistamme tarjoukset, jotka ovat jo vanhentuneet. Pyrimme pitämään listan ajantasaisena ja tarjoamaan parhaat tarjoukset sivustovierailijoille. Alapuolella parhaat äänikirja tarjoukset Storytelista, BookBeatista ja Nextorysta.

Päivitetty 19.5.2024

Storytel
alk. €9,99/ kk
 • Kielet: Suomi, Ruotsi, Englanti ja Venäjä.
 • Valikoima: uusimmat kirjat ja klassikot.
 • Tilausvaihtoehdot: Basic-tili:  (kuuntelua 20h/kk) 9,99€/kk. Premium-tili (kuuntelua 100h/kk) 19,99€/kk. Unlimited-tili: rajaton kuuntelu 16,99€/kk. 
 • Perhetilaus: alkaen 21,98€. Kaksi tiliä 21,98€/kk. Kolme tiliä 28,97€/kk. Neljä tiliä 35.96€/kk. Viisi tiliä 42.95€/kk. Kuusi tiliä 49.94€/kk.
 • Äänikirjasovellus: 4.8/5
 • Kokeilujakso: 40 päivää, vain sivuiltamme.
 • Muuta: helppo käytettävyys, 2x kuuntelu nopeus, ääni ja e-kirjojen synkronointi, laitteiden synkronointi, torkku toiminto, toisto nopeuden säätö, kirjanmerkkien ja muistiinpanojen lisääminen.
 
 • Arvosana: 4.8/5
Kokeile 40 päivää ILMAISEKSI!
Nextory
alk. €11,99/ kk
 • Kielet: Suomi, Englanti ja Ruotsi.
 • Valikoima: uusimmat kirjat ja klassikot.
 • Tilausvaihtoehdot: Basic 11,99€ /kk sis. 30h kuuntelua. Unlimited 18,99€ /kk sis. rajaton määrä kuuntelua. Unlimited 2-4, hinta 23,99€/kk, 2-4 profiilia voi käyttää samaan aikaan.
 • Perhetili: Lisätilit unlimited tilausmallin yhteydessä hintaan 23,99€-28,99€.
 • Äänikirjasovellus: 4.6/5.
 • Kokeilujakso: 35 päivää, sis 30h luku- ja kuunteluaikaa.
 • Muuta: Helppo käytettävyys, 2x kuuntelu nopeus, laitteiden synkronointi, torkku toiminto, lukulista, kirjanmerkkien ja muistiinpanojen lisääminen.
 • Arvosana: 4.4/5
Kokeile 35 päivää ILMAISEKSI!
BookBeat
alk. €9,99/ kk
 • Kielet: Suomi, Englanti, Ruotsi, Saksa, Espanja.
 • Valikoima: uusimmat kirjat ja klassikot.
 • Tilausvaihtoehdot: Basic (20h kuuntelua) 9,99€/kk. Standard (40h kuuntelua) 14,99€/kk. Premium (100h kuuntelua) 19,99€/kk.
 • Perhetilaus: lisäprofiilin lisäys tilausvaihtoehtoon +4,90-6,99 €/kk per käyttäjä.
 • Äänikirjasovellus: 4.5/5.
 • Kokeilujakso: 30 päivää.  Kokeilujakson aikana saa kuunnella 30h. 
 • Muuta: yksittäisten kirjojen ostomahdollisuus, 2x kuuntelu nopeus, laitteiden synkronointi, torkku toiminto.
 • Arvosana: 4.6/5.
Kokeile 30 päivää ILMAISEKSI!

Yhteenveto äänikirja tarjouksista 

Äänikirja tarjouksia tarjoavat kaikki äänikirjapalvelut. Äänikirjapalvelut vaihtelevat usein tarjouksia ja usein vaihtuva tekijä on kokeilujakson pituus. Välillä äänikirjapalvelut saattavat antaa myös tarjouksia jolla saa äänikirjapalvelun puoleen hintaan esimerkiksi kahdeksi kuukaudeksi.

Pidämme yläpuolella olevan taulukon ajantasalla, jolloin voit aina seurata siitä ajankohtaisimmat tarjoukset.

Olemme saaneet yhteistyötarjouksen Storytelilta, jolla saa aina 40 päivän ilmaisen kokeilujakson. Lunasta äänikirja tarjous tästä

 

Tietoa äänikirjojen tarjouksista

Äänikirjasovellukset ovat nykyään suosittuja ja monet tarjoavat ilmaisen kokeilujakson uusille käyttäjille. Näiden äänikirja tarjousten tarkoituksena on antaa käyttäjille mahdollisuus kokeilla äänikirjapalvelua maksutta ja toivottavasti vakuuttaa heidät jatkamaan maksavana asiakkaana tarjousjakson päätyttyä. On tärkeää muistaa peruuttaa tilaus, jos ei halua jatkaa maksavana asiakkaana.

Äänikirja tarjoukset ja kampanjat vaihtelevat sovelluksittain ja voivat kestää muutamasta päivästä jopa puoleen toista kuukauteen. Monet sovellukset tarjoavat myös alennuskoodeja, joiden avulla voi saada alennettua hintaa tilaukselle. Erilaiset kauppaketjut ja kirjakaupat voivat myös tarjota hyviä diilejä äänikirjasovelluksiin.

Jos haluaa säännöllisesti nauttia äänikirjojen kuuntelusta, kannattaa harkita pitkäaikaista tilausta. Monet sovellukset tarjoavat erilaisia tilausvaihtoehtoja, jotka voi valita oman tarpeen mukaan. Tilauksen hinta voi vaihdella esimerkiksi sen mukaan, kuinka monta kirjaa haluaa kuunnella kuukaudessa.

Äänikirja-tarjoukset ovat myös hyvä tapa tutustua uusiin kirjoihin ja löytää uusia mielenkiintoisia lukuelämyksiä. Sovellukset tarjoavat usein suosituksia ja listauksia, jotka auttavat löytämään uusia kirjoja eri genreistä.

Jokaisella äänikirjasovelluksella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, joten kannattaa kokeilla erilaisia sovelluksia ja löytää oma suosikki. Äänikirjat voivat tuoda paljon iloa ja hyötyä arkeen, joten kannattaa tutustua erilaisiin äänikirja tarjouksin ja kampanjoihin. Kerralla kannattaa kokeilla vaikka useampikin äänikirjapalvelu, sillä se on ilmaista.

Kuinka pitkään voin käyttää äänikirjojen ilmaisia tarjouksia?

Kun etsit ilmaista äänikirja kokeilujaksoa sovellukseen, kannattaa pitää mielessä, että tarjoukset voivat vaihdella merkittävästi eri sovellusten välillä. Yleensä sovellukset tarjoavat vähintään 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, mutta kannattaa aina tutkia, mitä parempia tarjouksia on tarjolla. Voit löytää parhaat äänikirja tarjoukset yllä olevasta taulukosta, joka on ajantasalla. On myös hyvä huomioida, että joissakin tapauksissa voit saada jopa 45 päivän ilmaisen kokeilujakson tai pidemmän, joten kannattaa olla tarkkana ja etsiä juuri itselle sopivin tarjous.

Kuinka aktivoin äänikirja tarjouksen?

Kun valitset haluamasi sovelluksen yllä olevasta listasta, sinut ohjataan suoraan kyseisen sovelluksen sivulle, jossa tarjous aktivoituu automaattisesti ilman tarvetta syöttää alennuskoodia tai tarjouskoodia.

Mikä on paras äänikirjasovellus?

Sovellusten käyttäminen on henkilökohtainen valinta, joten suosittelemme kokeilemaan useita sovelluksia, jotta voit löytää juuri sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Voit käyttää ilmaisia tarjouksia, joita tarjotaan useissa sovelluksissa, jotta saat paremman käsityksen jokaisen sovelluksen toiminnoista ja ominaisuuksista. Yllä olevasta taulukosta voit löytää arvosteluja kaikista äänikirjasovelluksista, jotta voit tehdä paremman päätöksen siitä, mikä sopii sinulle parhaiten.

Mikä on äänikirja-tarjousten hyöty?

Äänikirja-tarjoukset tarjoavat erinomaisen tilaisuuden testata eri äänikirjasovelluksia ilmaiseksi tai alennetulla hinnalla, ennen kuin sitoudut pitkäaikaiseen tilaukseen. Erilaisia tarjouksia on saatavilla eri sovelluksissa ja eri aikoina, ja niiden kesto vaihtelee. Tarkista yllä olevasta taulukosta kunkin äänikirjasovelluksen tarjoukset ja löydä sopiva tapa tutustua uusiin äänikirjamaailmoihin.

Mistä löydän parhaat äänikirja-tarjoukset?

Parhaat äänikirja-tarjoukset löytyvät linkeistämme.. Myös eri kauppaketjujen ja kirjakauppojen kampanjoita kannattaa seurata, sillä ne voivat tarjota hyviä diilejä erilaisiin äänikirjasovelluksiin. Mutta yleensä nämä ovat kaupanpäällisiä, kuten esimerkiksi liittymän ostajalle.

Voinko käyttää äänikirja-tarjouksia vain kerran?

Yleensä äänikirja-tarjoukset ovat voimassa vain kerran per käyttäjä, mutta tarjouksia voi olla tarjolla myöhemmin eri aikoina. Äänikirjapalvelu tunnistaa käyttäjän sähköpostin perusteella.

Voinko yhdistää äänikirja-tarjouksen muihin alennuksiin?

Sovelluksista riippuu, voiko alennus- tai kampanjakoodin käyttää samanaikaisesti äänikirja-tarjouksen kanssa. Kannattaa tarkistaa kunkin sovelluksen käytännöt yksilöllisesti ja varmistaa, että yrität käyttää kaikki mahdolliset säästömahdollisuudet.

Miten perua äänikirja-tilaus?

Jos haluat peruuttaa äänikirja-tilauksen, se on  helppoa ja voit tehdä sen suoraan sovelluksen tai nettisivun kautta. Eri sovellukset kuitenkin toimivat hieman eri tavoin, joten kannattaa tarkistaa sovelluksen ohjeet peruutusta varten.

Yleensä voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa ja lopettaa tilauksen veloitukset. Jos olet jo maksanut tilauksen, voit jatkaa kuuntelua tilauksen loppuun asti, vaikka olisitkin jo peruuttanut tilauksen. Jos olet epävarma siitä, kuinka peruuttaa tilauksesi, voit ottaa yhteyttä sovelluksen asiakaspalveluun, joka auttaa sinua peruutusprosessissa.

Miten löytää hyviä äänikirjoja?

Hyviä äänikirjoja löytyy monesta eri lähteestä. Voit etsiä suosituksia ystäviltäsi, lukea kirjablogeja tai -arvosteluja, tai käyttää sovelluksen omaa suositusjärjestelmää, joka ehdottaa kirjoja sinulle kiinnostustesi perusteella.

Voit myös valita kirjoja sen perusteella, kuka ne on kirjoittanut tai kuka ne on lukijana. Monet äänikirjasovellukset tarjoavat myös suodattimia, joiden avulla voit etsiä kirjoja esimerkiksi genren, kielen, julkaisupäivän tai lukijan mukaan.

 

Voit lukea tarkemmat arvostelut palveluluista myös tästä: Storytel, Bookbeat, Nextory, Audible.

Lue myös mikä on paras äänikirjapalvelu lapsille tai katso koko äänikirjapalveluvertailu.

author kirjoittaja viljo vuorinen

Viljo Vuorinen – Kirjoittaja ja äänikirjojen suurkuluttaja

Olen Viljo, äänikirjojen intohimoinen ystävä ja tarinankerronnan suuri arvostaja. Matkani äänikirjojen maailmaan alkoi jo varhaisessa teini-iässä, kun löysin ensimmäisen fantasiaromaanin äänikirjana. Äänikirja vei minut mukanaan toiseen maailmaan pelkästään sanojen voimalla. Tavoitteeni on yksinkertaisesti auttaa ihmisiä löytämään se oikea äänikirjapalvelu, joka vastaa heidän tarpeitaan. Palvelu, jossa on laaja valikoima äänikirjoja ja käyttäjäystävälliset toiminnot, jotta jokainen voi nauttia äänikirjoista omalla tavallaan.

 

 

4.8/5 - 44 ääntä