Bookbeat tarjous 2024 | 40 pv kokeilu & opiskelija alennus -50%

Bookbeat tarjous on 40 päivää ilmaista käyttöaikaa, joka sisältää 30h tuntia luku- ja kuunteluaikaa. Lunasta Bookbeat tarjous siirtymällä Bookbeatin sivulle tästä. Käytä koodia BB40PV.

Voit myös lukea alapuolelta lisää äänikirja tarjouksesta ja opiskelija alennuksesta.

BookBeat 40 päivää Ilmaiseksi

Bookbeat opiskelija alennus -50% + 40 päivän kokeilu

 1. Rekistöröidy tavallisesti linkimme kautta ja käytä koodia BB40PV.
 2. Valitse myös rekisteröitymisen yhteydessä Basic-tili.
 3. Seuraavaksi aktivoi BookBeat opiskelija alennuskoodi oma tili kohdassa.
 4. Kirjaudu tilillesi ja syötä alennuskoodi kohtaan "opiskelija" ja vahvista opiskelija statuksesi.
 5. Lataa sovellus ja kuuntele äänikirjoja.
Lunasta Bookbeat 40 pv kokeilu ja opiskelija alennus (Koodi: BB40PV)
bookbeat tarjous

1. Lunasta bookbeat tarjous

Ennen kuin voit aloittaa äänikirjojen kuuntelun, tulee sinun rekisteröityä BookBeat-palveluun. Rekisteröitymisessä tulee antaa henkilötietosi, kuten nimi ja osoite, sekä maksukortin tiedot. Kun maksutiedot on annettu, pääset heti aloittamaan ilmaisen kokeilujakson äänikirjapalvelussa.

Ilmaisen Bookbeat tarjous kokeilujakson jälkeen käyttäjä voi valita tilauksen jatkumisen tai irtisanoutua siitä. Tilauksen jatkaminen mahdollistaa äänikirjojen kuuntelun BookBeatissa kuukausimaksua vastaan. Käyttäjä voi valita itselleen sopivimman tilaustason, joka vastaa parhaiten hänen tarpeitaan. Myös ilmaisen kokeilujakson aikana voi vaihtaa tilausmallia vaikka edullisemmaksi tai perhetiliin.

2. Laita itsellesi milloin BookBeatin tarjous kokeilujakso päättyy

Bookbeatin tarjouksen lunastamisen jälkeen on hyvä asettaa muistutus kalenteriin, jotta välttyy mahdollisilta veloituksilta tililtä jos ei haluakaan jatkaa tilausta. Puhelimen kalenteri on hyvä tapa varmistaa, että et unohda kokeilujakson päätöspäivää ja voit tehdä päätöksen jatkaa palvelun käyttöä tai irtisanoutua siitä ajoissa.

Usein kysytyt kysymykset BookBeatin tarjouksista

Alla vastaamme yleisimpiin kysymyksiin, jotka liittyvät BookBeatin tarjouksiin. 

Mikä on BookBeat tarjous kokeilujakso?

BookBeat tarjoaa uusille käyttäjille ilmaisia äänikirja kokeilujaksoja, joiden aikana käyttäjät voivat kokeilla palvelua maksutta tietyn ajanjakson ajan. Kokeilujakson pituus voi vaihdella 14–45 päivän välillä riippuen kampanjasta. Tänä aikana käyttäjät voivat kuunnella niin monta äänikirjaa kuin haluavat ilman maksua.

Mitä tapahtuu ilmaisen BookBeat kokeilujakson jälkeen?

Bookbeat tarjous kokeilujakson jälkeen käyttäjät voivat tilata maksullisen tilauksen, jos he haluavat jatkaa palvelun käyttöä. Tilaus on automaattinen, eli se jatkuu, ellei sitä peruuteta.

Onko BookBeatilla muita erikoistarjouksia?

Kyllä, BookBeat tarjoaa säännöllisesti tarjouksia, kuten ilmaisia äänikirjakreditejä tai rajoitetun ajan alennetun kuukausihinnan. Pidä silmällä Bookbeatin verkkosivua ja seuraa Bookbeatia sosiaalisessa mediassa, jotta pysyt ajantasalla näistä. Tutustu myös Storytelin erikoistarjouksiin.

bookbeat tarjoukset

Voiko BookBeatin kokeilujakson lopettaa milloin vain?

BookBeatin kokeilujakson voi peruuttaa milloin tahansa. Jos päätät peruuttaa tilauksen ennen kokeilujakson päättymistä, sinun ei tarvitse maksaa mitään.

Koskeeko Bookbeatin tarjoukset vanhoja käyttäjiä?

BookBeatin tarjoukset on suunnattu vain uusille asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin kokeilleet palvelua. Jos olet jo käyttänyt BookBeatia, suosittelemme tarkistamaan Storytelin tai Nextoryn tarjoukset.

Mistä voin lukea tarkemman arvostelun tai kokemuksia Bookbeatista?

Löydät meidän arviomme BookBeatista täältä. Lisäksi voit lukea muiden käyttäjien arvioita App Storessa tai Google Play -kaupassa.

Mitä Bookbeat opiskelija tarjous ja alennus sisältää?

Bookbeat tarjoaa siis opiskelijoille erityis tarjouksen, joka sisältää 20 tunnin kuuntelu- ja lukuoikeuden kuukaudessa hintaan 4,99 €/kk. Tämä tarkoittaa sitä, että opiskelija voi kuunnella tai lukea jopa 20 tuntia kirjoja joka kuukausi ilman ylimääräisiä kustannuksia. 

Miten aktivoin BookBeat opiskelija alennuksen?

 1. Rekisteröidy BookBeatiin 
 2. Mene omalle tililesi ja syötä alennuskoodi “opiskelija”.
 3. Vahvista opiskelijastatuksesi ja alennus aktivoituu.

Tämän jälkeen voit nauttia kuuntelu- ja lukuoikeudesta -50% alennuksella. On tärkeää huomata, että opiskelija-alennus on voimassa vain opiskelijoille, joten sinun tulee pystyä vahvistamaan opiskelijastatuksesi saadaksesi alennuksen. Alennus on myös voimassa toistaiseksi, joten voit nauttia kirjojen kuuntelusta ja lukemisesta edullisella hinnalla niin kauan kuin olet opiskelija.

Onko BookBeat opiskelija alennus uusille vai vanhoille asiakkaille?

On huomattava, että BookBeatin opiskelija-alennus on voimassa kaikille opiskelijoille, riippumatta siitä, ovatko he uusia vai vanhoja asiakkaita. Tämä tarkoittaa, että vaikka et olisi aiemmin käyttänyt BookBeatia, voit silti hyödyntää tätä etua.

BookBeat tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja eri genreistä

Tässä kymmenen suositeltua kirjaa. Voit kuunnella esim jonkun näistä BookBeatin tarjous kokeilujakson aikana.

Michelle Obama: Minun tarinani – Entisen Yhdysvaltain ensimmäisen naisen Michelle Obaman omaelämäkerta, joka kuvaa hänen kasvuaan työläisperheestä Yhdysvaltain ensimmäiseksi mustaksi ensimmäiseksi naiseksi.

 • Haruki Murakami: 1Q84 – Japanilaisen kirjailijan Haruki Murakamin surrealismia, fantasiaa ja mystiikkaa yhdistelevä romaani, joka vie lukijan alternatiiviseen maailmaan, jossa tapahtumat ovat yhteydessä toisiinsa.
 • Markus Zusak: Kirjavaras – Historiallinen nuortenkirja, joka kertoo natsi-Saksan ajan Berliinistä pienen Liesel Memingerin silmin. Kirja on kerännyt suurta suosiota ympäri maailman.
 • Dan Brown: Da Vinci -koodi – Jännityskirjailija Dan Brownin menestysromaani, joka vie lukijan läpi Euroopan aarteenetsintään, salaliittoihin ja uskonnonhistoriaan. Kirja on ollut suuri kansainvälinen menestys.
 • Yuval Noah Harari: Sapiens – Ihmisen lyhyt historia – Professori Yuval Noah Hararin tutkimuspohjainen kirja ihmisen kehityksestä, joka käsittelee ihmisen evoluutiota, historiallisia vallankumouksia ja kulttuuria.
 • Fredrik Backman: Ove elää – Ruotsalaisen kirjailijan Fredrik Backmanin menestysromaani, joka kertoo takavuosien kunnanvaltuutetusta Ovesta, joka yrittää itsemurhaa vaimonsa kuoleman jälkeen. Kirja on koskettava tarina yksinäisyydestä ja yhteisöllisyydestä.
 • Elena Ferrante: Loistava ystäväni – Italialaisen kirjailijan Elena Ferranten menestysromaanisarja, joka kertoo kahden naisen ystävyydestä Napolissa 1950-luvulla. Kirjat käsittelevät ystävyyttä, perheväkivaltaa, politiikkaa ja koulutusta.
 • Stephen King: Toinen toistaan kammottavampia tarinoita – Amerikkalaisen kauhukirjailijan Stephen Kingin kokoelma lyhyitä kauhutarinoita, jotka vievät lukijan mielen syövereihin. Kirja sopii kaikille kauhun ystäville.
 • Jojo Moyes: Kerro minulle jotain hyvää – Brittiläisen kirjailijan Jojo Moyesin koskettava rakkausromaani, joka kertoo Louisa Clarkista, joka löytää rakkautta elämässään silloin kun sitä vähiten odottaa.

Nämä kirjat tarjoavat monipuolisen valikoiman mielenkiintoisia tarinoita. Kannattaa hyödyntää sivuston tarjoama ilmainen äänikirja  kokeilujakso ja löytää omat suosikit BookBeatista. Muistathan peruuttaa tilauksen, jos et halua jatkaa tilausta kokeilujakson jälkeen, jotta vältät ylimääräiset kustannukset.

4.7/5 - 13 ääntä