Immu äänikirjat ilmaiseksi

 Voit kuunnella Immu ilmenin äänikirjoja ilmaiseksi kokeilujakson avulla äänikirjapalveluista.

  • Immun Ilmenin äänikirjoja löydät Storytelista, Bookbeatista ja Nextorysta.

Vahva suositus kohdistuu Storyteliin, sillä he tarjoavat erittäin anteliaan 40 päivän kokeilujakson, jonka aikana voit kuunnella äänikirjoja niin paljon kuin mielit ilman aikarajoituksia. Vertailun vuoksi on huomattava, että muissa äänikirjapalveluissa saattaa olla kokeilujakson aikana rajoituksia, kuten tuntikohtaisia kuuntelurajoja, eikä kokeilujakso välttämättä ole yhtä pitkä.

Voit lukea lisää alapuolelta ja aloittaa 40 päivän Storytel-kokeilusi heti tästä.

Storytel
alk. €9,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (kuuntelua 20h/kk).
  • Arvosana: 4.8/5.
Kokeile 40 päivää ILMAISEKSI!
Nextory
alk. €11,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic  11,99€ /kk sis. 25h kuuntelua.
  • Arvosana: 4.4/5.
Kokeile 35 päivää ILMAISEKSI!
BookBeat
alk. €9,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (20h kuuntelua).
  • Arvosana: 4.6/5.
Kokeile 30 päivää ILMAISEKSI!

Immu äänikirja ilmaiseksi

Jarkko Sipilän toimittama “Immu” paljastaa Mika “Immu” Ilménin, Cannonball-moottoripyöräkerhon entisen jäsenen, karun elämäntarinan. Immu äänikirja on saanut paljon huomiota ja se on erittäin suosittu.

Vuonna 2014 Immu tuomittiin kymmeneksi vuodeksi vankeuteen huumekaupan rahoittamisesta ja järjestäytyneestä rikollisuudesta. Kirja kysyy, mitä saa menestyvä urheilija ja yrittäjä liittymään prosenttijengiin?

Immu oli nuoresta pitäen kovaotteinen, ja hänestä tuli portsari Helsingin suosituimpien yökerhojen ovilla. Hän oli myös mukana perustamassa CAGE-vapaaotteluorganisaatiota ja oli yksi Suomen ensimmäisistä ammattilaisvapaaottelijoista.

Rikostoimittaja Jarkko Sipilä kertoo Immun tarinan avoimesti ja väkivaltaisesta menneisyydestä piittaamatta. Kirja vie lukijan Helsingin yöelämän synkkiin kulisseihin, kovaotteiseen vapaaottelumaailmaan, järjestäytyneen rikollisuuden maailmaan ja vankilaelämään.

Jarkko Sipilä (1964-2022) oli arvostettu toimittaja ja kirjailija, joka työskenteli pitkään MTV:n rikostoimituksen päällikkönä ja kirjoitti useita dekkareita sekä televisiosarjoja.

Immun äänikirja on kuunneltavissa ilmaiseksi esimerkiksi Storytelista.

Immu – Vanki numero 1861 äänikirja

Immu ilmen äänikirja – Vanki numero 1861 

Mika ”Immu” Ilménin tarina avautuu lukijalle kaunistelematta ja samalla viihdyttävästi teoksessa “Immu – Vanki numero 1861”. Entinen Cannonballin asekersantti sai kymmenen vuoden vankeustuomion huumekaupan rahoittamisesta vuonna 2014, astuen samalla vankilan kovien seinien sisään. Vankilan arki oli Immulle täysin uusi maailma, ja hänen oli opittava selviytymään siellä kantapään kautta.

Tässä Immun äänikirjassa Immu avaa vankilan arkea ja paljastaa elämäntarinoita, jotka ovat vankilassa piilossa. Helsingin Sörnäisten vankilan karu todellisuus oli aluksi shokki Immulle, ja hän kohtasi monenlaisia ihmiskohtaloita vankitovereidensa joukossa. Sörkkä, kuten vankilaa usein kutsutaan, osoittautui omanlaisekseen maailmaksi, jossa valtataistelut ja väkivalta olivat arkipäivää.

Tietokirjailija Sami Lotila on toimittanut teoksen “Immu – Vanki numero 1861”, joka avaa lukijalle vankilan kirjoitetut ja kirjoittamattomat säännöt sekä tarjoaa koskettavia ja elämänmakuisia tarinoita, jotka ovat piilossa kiven sisässä.

Löydät Immun Ilmenin äänikirjoja ilmaiseksi Storytelista aloittamalla ilmaisen kokeilujakson.

 

immu pokevuodet äänikirja i

Immu pokevuodet äänikirja 

Teos “Immu – Pokevuodet” jatkaa Mika “Immu” Ilménin kiehtovaa tarinaa Helsingin yöstä ja kertoo hänen vuosistaan kaupungin suosituimpien baarien ovella. Ennen kuin hänestä tuli tunnettu Cannonballin asekersantti, Immu vietti aikaa aivan erilaisessa ammatissa: hän oli eteisvahtimestari, jota tuttavallisesti kutsuttiin myös porteiksi tai pokeiksi. Immu työskenteli tällä alalla peräti 18 vuoden ajan. Hän aloitti pienten lähiöbaarien ovilla, mutta eteni vähitellen Helsingin keskustan merkittävimpien yökerhojen portinvartijaksi.

Portsarin työssä ei voinut välttyä yllättäviltä tilanteilta ja väkivallalta, mutta tuohon aikaan tulot olivat huippuluokkaa: lisäksi tippien ohella monet porteiden ansiot kertyivät myydyistä lipuista ja huumekaupasta. Tietokirjailija Sami Lotila on toimittanut “Immu – Pokevuodet”, joka tarjoaa samalla tavalla kuin aiemmat teokset Immun värikkäästi humoristista kerrontaa karusta elämästä alamaailmassa.

Kuuntele Immu Pokevuodet äänikirja ilmaiseksi esimerkiksi BookBeatista tai Storytelista.

Immu rötöskatsaus ilmaiseksi

Immun ja Kalen rötöskatsaus podcast

“Immun ja Kalen Rikoskatsaus” on viihdyttävä True Crime -podcast, joka esittelee ajankohtaisia ja erikoisia rikoksia Suomessa. Podcastissa entinen moottoripyöräkerholainen Mika “Immu” Ilmén ja entinen rikosylikonstaapeli, nykyinen dekkaristi Kale Puonti istuvat yhdessä ja keskustelevat rikoksista. Jaksot voivat olla vakavia, hauskoja tai tragikoomisia, mutta tylsiä ne eivät ole. Immulle ja Kalelle jokainen rikos tarjoaa tarinan.

Mika Ilmén on entinen rikollinen ja vapaaottelija, joka on kirjoittanut myyntimenestyksiä kuten “Immu”, “Immu – Vanki numero 1861” ja “Immu – Pokevuodet”. Kale Puonti puolestaan työskenteli yli 30 vuotta Helsingin huume- ja järjestäytyneen rikollisuuden tutkinnassa ja on tunnettu Pasilan Myrkky -rikosromaanisarjasta, josta neljä ensimmäistä osaa ovat saaneet tv- ja elokuvaoikeudet.

Kuuntele Immu ja Kalen rötöskatsausta esimerkiksi  Storytelista.

4.7/5 - 17 ääntä