Bookbeat alennuskoodi 2024 | Kokeile ilmaiseksi & alennushintaan

Alapuolelta voit lunastaa BookBeatille alennuskoodeja ja ilmaisia kokeilujaksoja.

Miten aktivoin BookBeat alennuskoodin?

 1. BookBeatin koodi aktivoituu linkkimme kautta tai syöttämällä alennuskoodi kenttään antamasi koodi. 
 2.  Nappaa alapuolelta haluamasi alennuskoodi.

BookBeat 60 päivää Ilmaiseksi

 • Mene sivuille linkkimme kautta ja käytä koodia SUMMERDEAL60.
Lunasta BookBeat alennuskoodi

Bookbeat opiskelija alennus -50% + 60 päivän kokeilu

 1. Rekistöröidy tavallisesti linkimme kautta ja käytä koodia SUMMERDEAL60.
 2. Valitse Basic-tili. Vain Basic-tiliin saa opiskelija-edun.
 3. Aktivoi tilisi normaalisti.
 4. Mene oma tili kohtaan ja syötä alennuskoodi kohtaan "opiskelija" ja vahvista opiskelija statuksesi.
 5. Lataa sovellus ja kuuntele äänikirjoja.
Lunasta Bookbeat 60 pv kokeilu ja -50% opiskelija alennus
Bookbeat koodi

Lunasta Bookbeat alennuskoodi

Ennen kuin voit sukeltaa BookBeat-äänikirjapalvelun maailmaan, sinun tulee ensin rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Rekisteröityessäsi sinulta kysytään henkilötietojasi, kuten nimeä ja osoitetta, sekä maksukortin tietoja. Kun olet antanut maksutietosi, voit aloittaa heti ilmaisen kokeilujakson äänikirjojen parissa.

Ilmaisen BookBeat kokeilujakson tai etu koodin  jälkeen voit valita, haluatko jatkaa palvelun käyttöä tilauksella vai irtisanoutua siitä. Tilauksen jatkaminen mahdollistaa äänikirjojen kuuntelun BookBeatissa kuukausimaksua vastaan. Voit valita juuri sinulle sopivan tilaustason, joka vastaa tarpeitasi parhaiten. Voit myös vaihtaa tilausmallia ilmaisen kokeilujakson aikana, esimerkiksi edullisempaan vaihtoehtoon tai perhetiliin.

Muistutus milloin kokeilujakso tai alennuskoodin etu päättyy

Kun olet lunastanut BookBeatin koodin, kannattaa laittaa muistutus omalle kalenterillesi, jotta vältyt mahdollisilta veloituksilta, jos et halua jatkaa tilausta. Puhelimen kalenteri on kätevä työkalu, jolla voit varmistaa, että muistat kokeilujakson tai esimerkiksi opiskelija edun päättymispäivän ja voit tehdä päätöksen jatkaa palvelun käyttöä tai irtisanoutua siitä ajoissa.

Kysytyimmät kysymykset BookBeatin alennuskoodeista ja eduista

Tähän alapuolelle olemme vastanneet kysytyimpiin kysymyksiin BookBeatin alennuskoodeihin ja etuihin liittyen.

Onko mahdollista peruuttaa BookBeatin kokeilujakso milloin vain?

Kyllä, voit peruuttaa BookBeatin kokeilujakson milloin tahansa. Jos päätät lopettaa tilauksen ennen kokeilujakson päättymistä, sinun ei tarvitse maksaa mitään. Tämä on juuri BookBeatin alennuskoodien ja etujen hyvä puoli, sillä ne mahdollistavat riskittömän kokeilun.

Miten BookBeatin tarjouksen & alennuskoodit toimivat?

BookBeatin alennuskoodit ovat erityisiä koodeja, jotka antavat alennuksen tilauksen hinnasta.Kun käyttäjä syöttää alennuskoodin verkkosivustolla tai mobiilisovelluksessa, tilauksen loppusummaan lisätään automaattisesti alennus. Alennuskoodit ja tarjouksen voivat olla voimassa tietyn ajanjakson tai tiettyyn tuotteeseen tai palveluun. Esimerksi opiskelijoille on oma alennus koodilla “opiskelija”, jolloin he saavat Basic-tilauksen -50% alennuksella.

Voinko käyttää useampaa Bookbeat alennuskoodia tai etua samanaikaisesti?

Tällä hetkellä ainakin opiskelija alennuskoodin ja ilmaisen kokeilujakson voi hyödyntää samanaikaisesti. Yleensä alennuskoodeja voi käyttää vain yhden kerran tilausta kohden, eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin.

Miten aktivoin Bookbeatin alennuskoodin?

Siirry Bookbeatin sivuille ja aloita rekiströityminen. Sitten syötä BookBeatin alennuskoodi kenttään sinulla oleva koodi ja suorita rekistöityminen lopppuun asti. 

Onko BookBeatin alennuskoodeja voimassa myös vanhoille käyttäjille?

BookBeatin alennuskoodit ja edut on tarkoitettu lähinnä vain uusille asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin kokeilleet palvelua. Kannattaa kumminkin pitää silmällä esimerkiksi BookBeatin some-kanavia tai nettisvuja. He voivat ilmoittaa eduista myös vanhoille asiakkaille. Jos olet jo käyttänyt BookBeatia, voit tarkistaa Storytelin tai Nextoryn tarjoukset.

bookbeat koodit

Mistä löydän arvosteluja tai käyttäjien kokemuksia Bookbeatista?

Voit tutustua BookBeatin arvosteluun meidän sivustollamme tai lukea muiden käyttäjien arvioita BookBeatin sovelluskaupassa, kuten App Storessa tai Google Playssa.

Kuinka aktivoin BookBeat opiskelija-alennuksen?

Aktivoidaksesi BookBeat opiskelija alennuskoodin, sinun tulee rekisteröityä palveluun ja valitse Basic-tili.  Linkkimme toimii koodina ja saat myös ilmaisen kokeilujakson. Sitten mene omalle tilillesi ja syötä alennuskoodi “opiskelija” omalle tilillesi.

Vahvista opiskelijastatuksesi BookBeatin kumppanin kautta ja saat 50% alennuksen kuuntelu- ja lukuoikeudesta. On tärkeää huomata, että BookBeatin opiskelija-alennuskoodi on voimassa vain opiskelijoille, joten sinun tulee pystyä todentamaan opiskelijastatuksesi saadaksesi opiskelija alennuksen. Alennus on voimassa niin kauan kuin olet opiskelija, joten voit nauttia edullisesta hinnasta kirjojen kuuntelussa ja lukemisessa niin pitkään kuin opiskelet.

Miksi BookBeat tarjoaa alennuskoodeja ja erikoistarjouksi?

BookBeat, kuten monet muutkin palvelut, tarjoaa alennuskoodeja ja etuja muutamasta syystä:

 1. Uusien asiakkaiden houkuttelu: BookBeatin Alennuskoodit voivat houkutella uusia käyttäjiä kokeilemaan palvelua ensimmäistä kertaa. Tarjoamalla kokeilujakson alennettuun hintaan tai jopa ilmaiseksi, BookBeat voi saada ihmisiä rekisteröitymään ja kokeilemaan heidän palveluaan.

 2. Asiakassitoutuminen: Erilaiset tarjoukset ja edut sekä alennuskoodit voivat myös lisätä nykyisten asiakkaiden tyytyväisyyttä ja sitoutumista palveluun. Tyytyväiset asiakkaat saattavat käyttää palvelua pidempään ja suositella sitä myös muille.

 3. Markkinointitutkimus: Alennuskoodien ja tarjousten avulla yritykset voivat myös kerätä tietoa siitä, mitkä markkinointikampanjat toimivat parhaiten. Ne voivat seurata eri koodien ja tarjousten käyttöä ja nähdä, mikä houkuttelee eniten uusia asiakkaita tai pitää nykyiset asiakkaat tyytyväisinä.

 4. Kausiluonteinen markkinointi: BookBeat saattaa tarjota erikoisalennuksia, alennuskoodeja ja etuja tietyinä vuodenaikoina tai lomakausien aikana, jolloin ihmisillä on enemmän aikaa käyttää heidän palvelujaan. Esimerkiksi kesällä tai joulun aikaan tarjotut alennukset voivat lisätä käyttäjien määrää.

 5. Erottuminen kilpailijoista: BookBeatin alennuskoodien ja etujen tarjoaminen voi auttaa BookBeatia erottumaan muista saman alan toimijoista, kuten Storytelista tai Nextorysta. Tämä voi olla tärkeää erityisesti kilpailukykyisillä markkinoilla.

Nämä strategiat auttavat BookBeatia kasvamaan ja pitämään asiakkaansa tyytyväisinä, mikä on keskeistä niin palvelun pitkän aikavälin menestyksen kuin asiakastyytyväisyyden kannalta.

Kannattaa ehdottomasti hyödyntää BookBeatin alennskoodit ja tarjoukset, jotta voit kuunnella näitä ja muita mielenkiintoisia kirjoja ilmaiseksi ja päättää, haluatko jatkaa tilausta sen jälkeen.

Lue myös tarjoukset Storytelista ja Nextorysta.

4.6/5 - 14 ääntä