Bookbeat alennuskoodi 2024 | Kokeile 30 pv ilmaiseksi

Bookbeat koodi on  linkkimme, jonka kautta BookBeatin koodi rekisteröityy ja saat 30 päivää ilmaista kuunteluaikaa. Tämä etu sisältää 30 tuntia lukemis- ja kuunteluaikaa.

Miten aktivoin BookBeat alennuskoodin?

 1. BookBeatin koodi aktivoituu linkkimme kautta.
 2. Siirry BookBeatin sivuille tästä.

BookBeat 30 päivää Ilmaiseksi

 • Aktivoituu automaattisesti linkkimme kautta.
Lunasta BookBeat koodi

Bookbeat opiskelija alennus -50% + 30 päivän kokeilu

 1. Rekistöröidy tavallisesti linkimme kautta.
 2. Valitse myös rekisteröitymisen yhteydessä Basic-tili.
 3. Seuraavaksi aktivoi BookBeat opiskelija alennuskoodi.
 4. Kirjaudu tilillesi ja syötä alennuskoodi kohtaan "opiskelija" ja vahvista opiskelija statuksesi.
 5. Lataa sovellus ja kuuntele äänikirjoja.
Lunasta Bookbeat 30 pv kokeilu ja opiskelija alennus
Bookbeat koodi

Lunasta Bookbeat koodi

Ennen kuin voit sukeltaa BookBeat-äänikirjapalvelun maailmaan, sinun tulee ensin rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Rekisteröityessäsi sinulta kysytään henkilötietojasi, kuten nimeä ja osoitetta, sekä maksukortin tietoja. Kun olet antanut maksutietosi, voit aloittaa heti ilmaisen kokeilujakson äänikirjojen parissa.

Ilmaisen BookBeat kokeilujakson jälkeen voit valita, haluatko jatkaa palvelun käyttöä tilauksella vai irtisanoutua siitä. Tilauksen jatkaminen mahdollistaa äänikirjojen kuuntelun BookBeatissa kuukausimaksua vastaan. Voit valita juuri sinulle sopivan tilaustason, joka vastaa tarpeitasi parhaiten. Voit myös vaihtaa tilausmallia ilmaisen kokeilujakson aikana, esimerkiksi edullisempaan vaihtoehtoon tai perhetiliin.

Muistutus milloin kokeilujakso päättyy

Kun olet lunastanut BookBeatin koodin, kannattaa laittaa muistutus omalle kalenterillesi, jotta vältyt mahdollisilta veloituksilta, jos et halua jatkaa tilausta. Puhelimen kalenteri on kätevä työkalu, jolla voit varmistaa, että muistat kokeilujakson päättymispäivän ja voit tehdä päätöksen jatkaa palvelun käyttöä tai irtisanoutua siitä ajoissa.

Kysytyimmät kysymykset BookBeatin koodeista

Tähän alapuolelle olemme vastanneet kysytyimpiin kysymyksiin.

Onko mahdollista peruuttaa BookBeatin kokeilujakso milloin vain?

Kyllä, voit peruuttaa BookBeatin kokeilujakson milloin tahansa. Jos päätät lopettaa tilauksen ennen kokeilujakson päättymistä, sinun ei tarvitse maksaa mitään.

Miten BookBeatin tarjouksen & alennuskoodit toimivat?

BookBeatin alennuskoodit ovat erityisiä koodeja, jotka antavat alennuksen tilauksen hinnasta.Kun käyttäjä syöttää alennuskoodin verkkosivustolla tai mobiilisovelluksessa, tilauksen loppusummaan lisätään automaattisesti alennus. Alennuskoodit ja tarjouksen voivat olla voimassa tietyn ajanjakson tai tiettyyn tuotteeseen tai palveluun. Esimerksi opiskelijoille on oma alennus koodilla “opiskelija”, jolloin he saavat Basic-tilauksen -50% alennuksella.

Voinko käyttää useampaa Bookbeat koodia samanaikaisesti?

Yleensä koodeja voi käyttää vain yhden kerran tilausta kohden, eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin. On kuitenkin aina hyvä tarkistaa alennuskoodin käyttöehdot ennen sen käyttämistä. Tällä hetkellä ainakin opiskelija voi hyödyntää ilmaisen kokeilujakson koodin ja opiskelija alennuksen samanaikaisesti.

Miten aktivoin Bookbeatin alennuskoodin?

Siirry Bookbeatin sivuille ja aloita rekiströityminen. Sitten syötä alennuskoodi kenttään sinulla oleva koodi ja suorita rekistöityminen lopppuun asti. 

Onko BookBeatin koodeja voimassa myös vanhoille käyttäjille?

BookBeatin koodit on tarkoitettu lähinnä vain uusille asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin kokeilleet palvelua. Kannattaa kumminkin pitää silmällä esimerkiksi BookBeatin some-kanavia tai nettiisvuja. He voivat ilmoittaa eduista myös vanhoille asiakkaille. Jos olet jo käyttänyt BookBeatia, voit tarkistaa Storytelin tai Nextoryn tarjoukset.

bookbeat koodit

Mistä löydän arvosteluja tai käyttäjien kokemuksia Bookbeatista?

Voit tutustua BookBeatin arvosteluun meidän sivustollamme tai lukea muiden käyttäjien arvioita BookBeatin sovelluskaupassa, kuten App Storessa tai Google Playssa.

Kuinka aktivoin BookBeat opiskelija-alennuksen?

Aktivoidaksesi BookBeat opiskelija-alennuksen, sinun tulee rekisteröityä palveluun ja valitse Basic-tili.  Linkkimme toimii koodina ja saat myös ilmaisen kokeilujakson. Sitten mene omalle tilillesi ja syötä alennuskoodi “opiskelija” omalle tilillesi.

Vahvista opiskelijastatuksesi BookBeatin kumppanin kautta ja saat 50% alennuksen kuuntelu- ja lukuoikeudesta. On tärkeää huomata, että opiskelija-alennus on voimassa vain opiskelijoille, joten sinun tulee pystyä todentamaan opiskelijastatuksesi saadaksesi alennuksen. Alennus on voimassa niin kauan kuin olet opiskelija, joten voit nauttia edullisesta hinnasta kirjojen kuuntelussa ja lukemisessa niin pitkään kuin opiskelet.

BookBeatissa on laaja valikoima suosittuja kirjoja

BookBeat on erinomainen äänikirjapalvelu, josta löytyy valtava valikoima erilaisia kirjoja eri genreistä. Jos etsit hyviä kirjasuosituksia, tässä on kymmenen kirjaa, jotka kannattaa kuunnella BookBeatista:

 1. “Pimeyden vasara” (Philip Pullman): jännittävä ja seikkailullinen tarina, joka vie sinut toiseen maailmaan.
 2. “Aivot ja tunteet” (Antonio Damasio): mielenkiintoinen tietokirja, joka käsittelee ihmisten tunteita ja niiden vaikutusta päätöksentekoon.
 3. “Mielensäpahoittaja ja ruskeakastike” (Tuomas Kyrö): humoristinen tarina suomalaisen mielensäpahoittajan seikkailuista.
 4. “Nälkäpeli” (Suzanne Collins): jännittävä nuortenkirja, joka kertoo dystooppisesta tulevaisuudesta, jossa nuoret joutuvat taistelemaan elämästään.
 5. “Sapiens: Ihmisen lyhyt historia” (Yuval Noah Harari): kiehtova tietokirja ihmiskunnan historiasta ja kehityksestä.
 6. “Kuinka olla piittaamatta paskaakaan” (Mark Manson): inspiroiva ja ajatuksia herättävä kirja siitä, miten löytää merkityksellinen elämä.
 7. “Juokse tai kuole” (James Dashner): jännittävä ja nopeatempoinen dystooppinen tarina, joka kertoo nuorista, jotka yrittävät selviytyä labyrintistä.
 8. “Viimeinen ritari” (Terry Goodkind): fantasiakirja, joka kertoo sankarista, joka yrittää pelastaa maailman pahuudelta.
 9. “Hyvän mielen vuosi” (Gretchen Rubin): kirja, joka auttaa sinua löytämään onnellisuuden ja tyytyväisyyden arjessa.
 10. “Linnut” (Tarjei Vesaas): kaunis ja koskettava tarina kahdesta sisaruksesta, jotka löytävät yhteyden toisiinsa lintujen avulla.

Kannattaa ehdottomasti hyödyntää BookBeatin ilmainen kokeilujakso, jotta voit kuunnella näitä ja muita mielenkiintoisia kirjoja ilmaiseksi ja päättää, haluatko jatkaa tilausta sen jälkeen.

Lue myös tarjoukset Storytelista ja Nextorysta.

4.6/5 - 13 ääntä