Eroottiset Äänikirjat & Novellit Ilmaiseksi | 7 äänikirja suositusta

 • Eroottiset äänikirjat Storytelista, Bookbeatista ja Nextorysta.
 • Kirjoita hakukenttään haluamasi kirja tai valitse eroottiset äänikirjat kategoria, joista voit myös suodattaa suosituimpien kirjojen mukaan. Storytelissa ja Nextoryssa on selkeä kategoria josta löytää helposti eroottiset äänikirjat. Bookbeatista tätä en löytänyt.

Alapuolelta löydät meidän suosittelemat eroottiset äänikirjat. Nämä ovat olleet pitkään TOP 20 listoilla.

Suosittelen valitsemaan Storytelin, sillä heidän kokeilujaksonsa aikana voit kuunnella eroottisia äänikirjoja niin paljon kuin haluat, ja kokeilujakso kestää 40 päivää. Nextory on myös hyvä valinta, mutta sinne on tarjolla 35 päivän kokeilujakso ja ilmaisen kokeilujakson aikana on 30h kuuntelurajoitus. 

Lue lisää alta tai aloita 40 päivän Storytel-kokeilu heti tästä.

 

Storytel
alk. €9,99/ kk
 • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (kuuntelua 20h/kk).
 • Arvosana: 4.8/5.
Kokeile 40 päivää ILMAISEKSI!
Nextory
alk. €11,99/ kk
 • Halvin tilausvaihtoehto: Basic  11,99€ /kk sis. 25h kuuntelua.
 • Arvosana: 4.4/5.
Kokeile 35 päivää ILMAISEKSI!
BookBeat
alk. €9,99/ kk
 • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (20h kuuntelua).
 • Arvosana: 4.6/5.
Kokeile 30 päivää ILMAISEKSI!

Yö kesämökillä – eroottinen äänikirja

Nina on päättänyt viettää kesälomaa yksin mökillä. Siitä on kulunut aikaa siitä, kun hän ja hänen miehensä Erik viimeksi vierailivat mökillään. Talo näyttää nyt autiolta, ikkunat tummuvat ja rikkaruohot ovat kasvaneet korkeiksi. Nina laittaa lämmityksen päälle ja purkaa mukanaan tuomansa ruokatarvikkeet. Suunnitelmana on, että Erik saapuisi myöhemmin, kun hän on saanut työnsä kaupungissa valmiiksi. Nina etsii mökin laatikoista pullonavaajaa, mutta turhaan. Hän ottaa viinipullon ja astuu märän nurmikon yli naapuriin.

Naapuritalon keittiön ikkunan läpi hän näkee naapurinsa Mikaelin tiskaavan. Nina jää hetkeksi paikoilleen pimeässä ja tarkkailee Mikaelin vahvoja kyynärpäitä ja kosteita käsiä, jotka nostavat puhtaita lautasia pesualtaasta. Tietämättään Nina työntää rintaansa eteenpäin ja korjaa hiuksiaan ennen kuin ottaa viimeiset askeleet kohti Mikaelin ovea ja koputtaa.

Barbara Nordström on arvostettu kirjailija, joka tunnetaan erityisesti eroottisen kirjallisuuden alalla. Hän on luonut useita romanttisia eroottisia novellisarjoja, kuten “Junamatka” ja “Joulu Villa Firenzessä”.

Kuuntele tämä eroottinen äänikirja esimerkiksi Storytelista.

 

Lupa – Eroottisia novelleja

Ita Salmisen teos “Lupa – Eroottisia novelleja” on rohkea ja nautinnollinen kannanotto seksipositiivisuuden puolesta. Näissä kiehtovissa tarinoissa kuvataan, miten välillä parasta on hellä kosketus, toisinaan voimakkaammat otteet, mutta ehkäpä kaikkein kiihottavinta on antaa ja saada lupa. Sita Salminen jakaa avoimesti elämäänsä sosiaalisessa mediassa ja on puhunut paljon muun muassa itsetunnon merkityksestä ja oman kehon hyväksymisestä. Hän haluaa korostaa, että seksipositiivisuus kattaa kaikki seksuaalisuuden sävyt; sen lisäksi, että siinä on tilaa intohimoiselle ilolle ja nautinnolle, on myös tärkeää pystyä keskustelemaan arkisesta seksistä, epävarmuuksista ja paineista, jotka liittyvät seksiin.

Tämä eroottinen äänikirja on kuunneltavissa Storytelista ja Nextorysta.

Seitsemän eroottista novellia Alexandra Södergranilta

Sofia löytää itsensä jälleen terveyskeskuksen odotushuoneesta. Vatsakipu, joka jatkaa piinaamistaan, tuntuu sietämättömältä. Kuitenkin tohtori Lukasin vastaanotolla Sofia huomaa, että kipu on pienenä hinnan miehen kiehtovien käsivarsien ja pehmeiden huulien ihailemisesta. He tulevat jälleen siihen johtopäätökseen, että Sofia on täysin terve. Mutta mistä tämä mysteeri johtuu? Kun heidän katseensa kohtaavat, kipu muuttuu lämmittäväksi poltteeksi, joka valtaa koko vartalon. Voiko Lukas parantaa senkin?

Tämä kokoelma sisältää seuraavat novellit:

 1. Alfauros
 2. Pomon tyttäret
 3. Daddy’s Girl
 4. Daddy’s Girl, toinen näytös
 5. Tohtori Lukas
 6. Vietti
 7. Vaarallinen poikaystävä

Alexandra Södergran on ruotsalainen novellikirjailija, joka käyttää pseudonyymiä. Hänen teksteissään hän tarkastelee usein tabuja uudella tavalla. Eroottisuus on Södergranin erityinen kiinnostuksen kohde, ja hän lähestyy aiheitaan yllättävällä ja viihdyttävällä tavalla. Södergran on julkaissut yli tusinan verran eroottisia teoksia.

Tämän  eroottinen äänikirjan löydät  Storytelista ja Nextorysta.

Kielletyt paikat ja muita eroottisia novelleja

“Hän menetti itsensä hetken hurmassa ja suuteli minua intohimoisesti, vapauttaen pitkään tukahdutetut tunteensa. Rakkauden ilmaus oli niin voimakas, että sydämeni oli pakahtua.”

“Käännyin ympäri ja painoin Johnin vasten kirskuvaa sermiä, sukelsin hänen suuhunsa kieleni kanssa. Se oli kosteaa ja kiihottavaa. Halusin häntä niin paljon. Nopeuttaakseni asioita ohjasin hänen kätensä reidelleni, liikuttaen lantiota. Hän ymmärsi. Muristen hän kumartui, riisui kenkäni ja jatkoi vetämällä housujani alas.”

Kirjalista:

 1. Kielletyt paikat: Keskusrautatieasema
 2. Kielletyt paikat: Lentokone
 3. Kielletyt paikat: Hissi
 4. Saksantunti
 5. Karnak: Faraon kuiskauksia
 6. Lääkärin viimeinen toive
 7. Elokuvailta
 8. Vapaa tahto
 9. Madridissa pussaillaan keskellä katua
 10. Pariisissa näin hänen tanssivan
 11. Tule sisään
 12. Hieroja
 13. Pahat mielessä
 14. Chilillä maustettuna

Kirja “Kielletyt paikat ja muita kiimaisia novelleja” on saatavilla ääni- ja e-kirjana.

Tämän eroottisen äänikirjan Nextorysta.

Uusi huoltomies – eroottinen äänikirja

Nuori nainen oli suunnitellut nauttivansa rentouttavasta hetkestä lämpimän suihkun alla, kun ovikello yllättäen soi. Joku yritti avata lukkoa avaimella. Muistiko hän oikein, että huoltomiehen piti tulla tänään? Nopeasti nainen heitti pyyhkeen ylleen ja suuntasi makuuhuoneeseen hakemaan vaatteitaan. Mutta eteisessä odotti yllätys: siellä ei ollutkaan kumaraselkäistä vanhaa Koistista, vaan komea, sinisilmäinen viikinki.

Jokin viikingissä, ehkä hänen ihailunsa ja kutsuva katseensa, sai naisen halut heräämään, ja pyyhe, joka oli verhonnut hänen kehoaan, putosi maahan kuin taikaiskusta. Nuori nainen seisoi alasti viikinkimiehen edessä, tuntien seksuaalisen halun valtaavan hänet. Kiihkeät kosketukset ja tuliset suudelmat saivat molemmat menettämään järkensä himon vallassa.

Ava-Maria Aalto on kirjoittaja, joka luo odottamattomia ja mielikuvituksellisia eroottisia tarinoita rohkealla kerrontatyylillään. Hänen kirjallisuutensa edustaa monipuolisuutta ja ennakkoluulottomuutta. Eroottinen kirjallisuus on Aalto uusin aluevaltaus.

Tämä erottinen äänikirja on löydettävissä  Storytelista ja Nextorysta.

Opettaja  – eroottinen äänikirja ja novelli

Tuleeko Teresasta opettajan suosikkioppilas?

Kun 32-vuotias Teresa päättää yhdentoista vuoden avioliittonsa, hänen elämänsä saa karvaan lopun, kun aviomies Erik jättää hänet toisen naisen vuoksi täysin odottamatta. Aluksi loukattu Teresa upottaa surunsa viinilasiin, mutta kun hän selviää siitä, hän alkaa kaivata elämäänsä jotain uutta suuntaa. Lisäksi Teresa tarvitsee taloudellista apua asuntolainan lyhennyksiin, joten hän päättää ottaa vuokralaisen jakamaan asumiskustannuksiaan. Yllättäen tämä uusi kämppis onkin kiehtova mies, jolla on kissa ja piano. Opettaja Ilari Sudella on maine naisten suosikkina, ja hän herättää Teresassa tunteita, jotka ovat olleet pitkään unohduksissa. Erään intohimoisen juhlaillan jälkeen Teresa pyytää Ilaria toimimaan opettajana hänelle itselleen: Ilari aikoo johdattaa laiminlyödyn Teresan eroottisen nautinnon maailmaan. Kuuma leikki pian muuttuu todellisuudeksi, ja sekä Teresa että Ilari oppivat paljon uusia asioita sekä seksistä että rakkaudesta.

Lilith kirjoittaa korkealaatuisia eroottisia tarinoita, jotka eroavat raikkaasti tavanomaisesta erotiikasta. Hän panostaa kiinnostaviin hahmoihin ja luo uskottavasti eroottista jännitettä näiden välille. Tarinoiden kiehtovat ihmissuhteet ja vahvat seksikohtaukset tarjoavat mieluisan pakotien arjen rutiineista.

Lilithin tarinat on jaettu kolmeen kategoriaan. Ääni- ja e-kirjojen kansien väri ilmaisee, mihin kategoriaan kirja kuuluu. Pinkit tarinat ovat romanttisia kertomuksia, joissa on intohimoisia ja suorapuheisia seksikohtauksia. Siniset tarinat ovat rohkeita eroottisia kertomuksia, joissa voi esiintyä ryhmäseksiä, vaihtuvia kumppaneita ja rajumpia kuvauksia seksistä. Punaiset tarinat ovat synkempiä sävyltään ja voivat sisältää esimerkiksi alistamista, bdsm:ää, prostituutiota tai muita aiheita, jotka voivat järkyttää herkempää kuulijaa tai lukijaa. Kaikissa Lilithin tarinoissa päähenkilöt ovat täysi-ikäisiä, ja seksi tapahtuu suostumuksella. Opettaja on saatavilla ääni- ja e-kirjana.

Kuunneltavissa  Storytelista ja Nextorysta.

Tyttöjen saunavuoro eroottinen novelli ja äänikirja

Hänen hiustensa tuoksu oli kuin vadelmaa. Klitorikseni sykki entistä voimakkaammin, ja melkein pidätin hengitystäni. Tässä seisoin, käsittämättömän kiihottuneena toisesta naisesta! Tällaista ei ollut koskaan tapahtunut aiemmin! Käännyin pois ja huuhdoin vielä viimeiset vaahtopisarat vartaloltani. Mitä minun pitäisi nyt tehdä?

»Näin, mitä teit», puna levisi kasvoilleni. Voi hyvänen aika! En kuitenkaan ehtinyt vastata. »Oletko sinä kiihottunut?» En tiennyt, mitä olisin pitänyt sanoa. Olisin voinut nousta ylös ja lähteä, mutta en tehnyt niin. En halunnut menettää tätä tilaisuutta. Samalla olin liian hämilläni sanoakseni mitään. »Minäkin olen kiihottunut. Olen ollut sitä jo pitkään, kiihottunut sinusta», hän sanoi. Hän laski kätensä paljaalle reidelleni, juuri polven yläpuolelle.

Mitä tapahtuisi välillämme seuraavaksi?

Kuunneltavissa  Storytelista ja Nextorysta.

4.5/5 - 10 ääntä