Piditkö sivusta? Arvioi.

Amazon Audible äänikirjapalvelu arvostelu ja kokemuksia – Aloita 30 päivän ilmainen kokeilujakso!

Amazon audible on kansainvälisesti äänikirjojen markkinajohtaja ja on verkkokauppa Amazonin tytäryhtiö. Äänikirjapalvelu Audiblesta löytyy suurin englannin kielinen äänikirjavalikoima. Palvelusta löytyy lähes kaikki uusimmat ja suosituimmat sekä klassikko äänikirjat.

Audiblen äänikirjapalvelussa on 26 kirja kategoriaa ja yhteensä yli 200 000 äänikirjaa sekä kasvava määrä podcasteja. Audiblen valikko on todella selkeä ja puhelin sovelluksessa on hyvin jaoteltu uutuudet, myydyimmät, juuri julkaistut ja käyttäjän mieltymysten mukaan suositellut äänikirjat. Äänikirjasovelluksessa on myös kätevä haku toiminto, josta voi hakea kirjoja.

(Audiblen etusivu näkymä)

(Audiblen kategoriat)

 
 

Äänikirjapalvelussa on myös Original’s osio, joka on saman tyylinen kuin Netflix Original mutta kirja muodossa. Audible Originalissa on siis Amazon Audiblen itse tuottamia äänikirjoja.

Amazon Audible hinta ja tilaus

Äänikirjapalvelu Amazon Audible maksaa 14,95$ dollaria kuukaudessa eli noin 13,30€ euroa kuukaudessa.

Äänikirjapalvelu Audible toimii krediiteillä ja jokaisena kuukautena saa yhden tavallisen krediitin, jolla voi ostaa minkä tahansa äänikirjan. Kuukausitilaukseen kuuluu myös kaksi Audible Originals krediittiä, joilla voi ostaa Audiblen omaa tuottamaa sisältöä. Kaikki kirjat ja krediitit jäävät sinulle, vaikka päättäisit lopettaa palvelun käytön.

Jos et pidä jostakin äänikirjasta voit vaihtaa sen takaisin krediitteihin ja sen jälkeen uuteen kirjaan. Tämä toimii ilmaisen kokeilujakson aikana 2 kertaa ja, kun olet maksava kuukausiasiakas tämän pitäisi toimia rajattomasti.

Äänikirjojen vaihto tapahtuu kirjautumalla Amazon Audiblen nettisivuille,  sieltä kohtaan purchases ja return book.

Äänikirjapalvelusta voi ostaa myös yksittäisiä kirjoja ilman kuukausitilausta.

Käyttökokemus ja ominaisuudet

Käyttökokemukseltaan Amazon Audible on huippuluokkaa. Äänikirjojen kuuntelusta löytyy lähes kaikki tarvittavat ominaisuudet. Äänikirjapalvelussa on myös laitteiden synkronointi eli laitteita voi vaihtaa esimerkiksi tabletista puhelimeen ja äänikirjan toisto jatkuu samasta kohdasta. Audiblessa on myös äänikirjakuuntelun nopeuttaminen ja hidastaminen, äänikirjojen sisällysluettelo, hyppäysnapit, torkku toiminto, kirjainmerkit ja muistiinpanojen merkitseminen.

Äänikirjapalvelu Audiblessa on myös turvallisuutta lisäävä autolla ajo toiminto, jossa napit ovat suurempia ja helppokäyttöisimpiä. Audiblea voi käyttää myös offline tilassa ja äänikirjoja voi ladata puhelimen muistiin.

Arvostelu ja kokemuksia

Plussat:

  • Äänikirjojen nopeuttaminen ja hidastaminen.
  • Äänikirjojen sisällysluettelo.
  • Hyppäysnapit.
  • Laitteiden synkronointi.
  • Torkku toiminto.
  • Kirjainmerkit ja muistiinpanojen merkitseminen.
  • Auton ajo mode.

Miinukset:

  • Äänikirjapalvelussa ei ole suomen kielisiä kirjoja.
  • Ei perhetili mahdollisuutta.

Amazon Audible yhteenveto

Amazon Audiblessa on suurin ja kattavin valikoima äänikirjoja, mutta Audiblessa ei ole suomenkielisiä kirjoja. Audiblen käyttökokemus ja ominaisuudet ovat huipuluokkaa. Äänikirjapalvelussa ei kumminkaan ole e-kirjoja, joten äänikirjasta e-kirjaan lennosta vaihto ei onnistu. Audiblella on 30 päivän ilmainen kokeilujakso, joten kannattaa testata sopiiko äänikirjapalvelu sinulle. Lue alapuolelta lisää miten ilmainen kokeilujakso toimii.

Miten Amazon Audiblen Ilmainen kokeilujakso toimii?

Vaihe 1: Rekisteröidy Amazon audible äänikirjapalveluun.

Palvelun kokeilujakson aloittamiseen tarvitaan nimi, osoite ja maksukortin tiedot. Palvelu pyytää maksutiedot ja kun kokeilujakso päättyy ja jos palvelua ei ole irtisanottu ennen sitä, tilaus jatkuu automaattisesti ja silloin maksukortilta veloitetaan ensimmäinen palvelun kuukausimaksu.

Vaihe 2: Aseta muistutus.

Aseta itsellesi muistutus esim. puhelimen kalenteriin, siitä milloin äänikirjasovelluksen kokeilujakso päättyy. Puhelinmuistutuksella et unohda kokeilujakson päättymispäivää ja näin vältät tililtä veloituksen.

Vaihe 3: Tee päätös.

Kokeilujakson viimeisenä päivänä tee päätös haluatko jatkaa palvelua vai haluatko irtisanoa palvelun. Kokeilujakson lopettaminen/palvelun irtisanominen tapahtuu kaikissa palveluissa helposti kirjautumalla äänikirjan nettisivulle ja sieltä valitsemalla irtisaoutuminen/lopeta tilaus. Erillisiä sähköposteja tai vaativia lomakkeiden täyttöjä ei tarvita.