Psyykkinen vahvuus äänikirja ilmaiseksi

Kuuntele psyykkinen vahvuus äänikirja ilmaiseksi äänikirjapalveluista kokeilujakson avulla.  Psyykkinen vahvuus äänikirja antaa sinulle työkaluja voittaa vaikeat ja haastavat tilanteet. Kun olet kuunnellut äänikirjan voit jatkaa muidenkin äänikijrjojen kuuntelemista tai lopettaa tilauksen. 

Katso alapuolelta lisää ja aloita ilmainen kokeilujakso!

 

psyykkinen vahvuus äänikirja ilmaiseksi
Storytel
alk. €9,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (kuuntelua 20h/kk).
  • Arvosana: 4.8/5.
Kokeile 40 päivää ILMAISEKSI!
Nextory
alk. €11,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic  11,99€ /kk sis. 25h kuuntelua.
  • Arvosana: 4.4/5.
Kokeile 35 päivää ILMAISEKSI!
BookBeat
alk. €9,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (20h kuuntelua).
  • Arvosana: 4.6/5.
Kokeile 30 päivää ILMAISEKSI!

Psyykkinen vahvuus äänikirja ilmaiseksi

“Psyykkinen vahvuus: Mielen taitojen harjoituskirja” on Jarmo Liukkosen kirjoittama teos, joka tarjoaa kattavan ja käytännönläheisen oppaan psyykkisten taitojen kehittämiseen. Jarmo Liukkonen on liikuntapedagogiikan emeritusprofessori ja liikunnan sekä psyykkisen hyvinvoinnin dosentti Jyväskylän yliopistossa. Hän on myös toiminut psykologisen valmennuksen asiantuntijana useissa Suomen urheilumaajoukkueissa ja edustanut Suomea Euroopan urheilupsykologisen yhdistyksen hallituksessa​​.

Kirjassaan Liukkonen korostaa, että psyykkinen vahvuus on kehitettävissä oleva taito, joka on sovellettavissa kaikilla elämänaloilla. Teos käsittelee psyykkisen vahvuuden viittä avainta: itseluottamusta, motivaatiota, vireystilaa, rentoutta ja keskittyneisyyttä. Kirja tarjoaa lukijoille konkreettisia harjoituksia ja menetelmiä näiden taitojen kehittämiseen, mukaan lukien 25 erilaista testiä itsearviointiin​​.

Liukkonen on kirjoittanut myös muita teoksia ja äänikirjoja, jotka keskittyvät erilaisiin psyykkisiin taitoihin. Hänen tuotantonsa sisältää teoksia kuten “Hengitysrentous”, “Kehon rentous” ja “Kohti ihannepainoa.

Jarmo Liukkosen kirjoittama “Psyykkinen vahvuus: Mielen taitojen harjoituskirja” on kattava opus, joka keskittyy mielen taitojen kehittämiseen ja psyykkisen vahvuuden vahvistamiseen. Teos tarjoaa lukijalleen sekä teoreettista ymmärrystä että käytännöllisiä työkaluja, jotka auttavat parantamaan itseluottamusta, motivaatiota, vireystilaa, rentoutumiskykyä ja keskittymistä. Kirjan pohjana on Liukkosen vuosikymmenten kokemus ja asiantuntemus psykologian, liikuntapedagogiikan ja henkisen valmennuksen alueilta.

Kuuntele äänikirja ilmaiseksi  kokeilujaksolla mm. Storytelista ja BookBeatista.

4.6/5 - 12 ääntä