Miten sijoitan pörssiosakkeisiin äänikirja ilmaiseksi

Kuuntele Seppo Saarion miten sijoitan pörssiosakkeisiin äänikirja ilmaiseksi äänikirjapalveluista kokeilujaksolla. Kokeilujakson jälkeen voit jatkaa tai lopettaa äänikirjapalvelutilauksen.

Aloita äänikirjapalvelu kokeilujakso alapuolelta!

seppo saario miten sijoitan pörssiosakkeisiin
Storytel
  • Arvosana 4.8/5
  • Halvin hintavaihtoehto kokeilun jälkeen 9,99€/kk.
Kuuntele 40 päivää ilmaiseksi
BookBeat
  • Arvosana 4.6/5
  • Halvin hintavaihtoehto kokeilun jälkeen 9,99€/kk.
  • Ilmaisella kokeilulla saa kuunnella vain 30h.
Kuuntele 45 päivää ilmaiseksi (Koodi BB45PV)
Nextory
  • Arvosana 4.4/5
  • Halvin hintavaihtoehto kokeilun jälkeen 9,99€/kk.
Kuuntele 35 päivää ilmaiseksi

Seppo Saario – Miten sijoita pörssiosakkeisiin äänikirja ilmaiseksi

Kirja “Miten sijoitan pörssiosakkeisiin” tarjoaa lukijalle selkeän ja ymmärrettävän kokonaiskuvan sijoittamisesta pörssiosakkeisiin. Se kattaa perusteet siitä, miten valita oikeat sijoituskohteet ja mihin asioihin sijoittajan tulisi kiinnittää huomiota, kun pyritään todelliseen menestykseen pörssiosakkeiden maailmassa.

Vuoden 2020 17. painos tuo mukanaan kolme täysin uutta lukua, joista erityisesti luku nimeltä “Haluatko vaurastua vähäisellä ajankäytöllä?” tarjoaa mielenkiintoisia näkökulmia sijoittamiseen. Kirja myös pohtii ajankohtaista kysymystä: “Onko nyt oikea aika ostaa, omistaa vai myydä osakkeet?” Tästä aiheesta löytyy hyödyllistä tietoa, joka auttaa lukijaa tulkitsemaan markkinatilanteita ja harkitsemaan osakkeiden myyntiä. Tämän kaiken kruunaa luku “Uutiset ja kurssikehitys – piensijoittajan sudenkuoppa”, joka antaa viisaita neuvoja uutisten ja kurssien seuraamiseen.

Aikaisemmissa painoksissa suosittu Maratontaulukko, joka vertaili eri pörssiyhtiöiden menestystä pitkällä aikavälillä, on nyt päivitetty ottamaan huomioon myös osinkojen vaikutus. Kirjan päätösluku “Sata ikivihreää pörssivihjettä” tarjoaa edelleen arvokasta tietoa sijoittajille, päivitettynä ja ajan tasalla.

Tämä kirja, Seppo Saarion “Miten sijoitan pörssiosakkeisiin,” on kaikkien aikojen eniten myyty suomalainen sijoitusopas. Vuoden 2020 uudistettu 17. painos oli kovan kysynnän kohteena, ja seuraavissa painoksissa tehtiin pieniä parannuksia, kuten Maratontaulukon tiivistäminen yhdelle aukeamalle ja grafiikan lisääminen kurssikehityksen havainnollistamiseksi. Vuonna 2021 kirjasta tuli jo 20. painos, ja lukijapalautteen perusteella tehtiin tärkeitä korjauksia, kuten OMX Helsinki 25 -indeksin tarkistaminen ja indeksin sisällön päivittäminen.

Kirjan 21. painoksessa Helsinki OMX Cap -tuottoindeksin ja Helsinki OMX25 -indeksin luvut on päivitetty loppukevään 2021 mukaisiksi, mikä tekee kirjasta edelleen ajankohtaisen ja hyödyllisen lähdeaineiston sijoittajille.

Kuuntele  ilmaiseksi äänikirja  kokeilujaksolla kolmesta eri äänikirjapalvelusta- Storytel, BookBeat ja Nextory.

4.6/5 - 12 ääntä