Briif hinta – Briiffin hinnat vuonna 2024

Briiffin hinta on tällä hetkellä kuukaudessa 11,99€ ja vuositilaus on 99,99€.

Alla oleva taulukko esittää Briifin eri tilausvaihtoehtojen ominaisuudet ja hinnoittelun.

Sivustomme tarjoaa mahdollisuuden testata äänlehtipalvelu 14 päivän ajan maksutta, minkä jälkeen voit päättää, haluatko jatkaa palvelun käyttöä. Käyttämämme linkit ovat aina ajan tasalla ja takaavat, että saat käyttöösi mahdollisimman pitkän kokeilujakson.

Aloita kokeilujakso heti tästä!

briif logo

Kuukausihinta

11,99/ kk
  • Käyttäjätilejä 1kpl.
  • Voi kuunnella niin paljon kuin haluaa.
  • Lopeta tilaus milloin haluat. Ei sitoutumista.
Kokeile 14 päivää ilmaiseksi!
briif logo

Vuosihinta

99,99/ kk
  • Käyttäjätilejä 1kpl
  • Voi kuunnella niin paljon kuin haluaa.
  • Sitoutuminen yhdeksi vuodeksi. 
  • Maksetaan 99,99€ kerralla, mutta edullisempi kuukausihinta 8,33€. 
Kokeile 14 päivää ilmaiseksi!

Lisää tietoa Briiffistä ja hinnastosta

Alapuolelle olemme kertoneet enemmän Briif äänilehtipalvelusta ja eniten kysytyimmistä kysymyksistä.

Briif äänilehtipalvelu

Mitä Briif maksaa? Millainen on Briiffin hinnoittelu malli?

Briifin äänilehtipalvelu erottuu monipuolisten tilausvaihtoehtojensa ansiosta, jotka on räätälöity eri käyttäjien tarpeisiin. Palvelu tarjoaa kaksi päätilausta: kuukausi- ja vuositilauksen, joilla on kumpikin omat hinnoittelunsa.

Briiffin kuukausitilaus on hinnoiteltu 11,99 euroon kuukaudessa, mikä antaa käyttäjille vapauden hyödyntää palvelua ilman pitkäkestoista sitoutumista. Tämä vaihtoehto on ihanteellinen niille, jotka haluavat kokeilla palvelua tai tarvitsevat sitä vain väliaikaisesti.

Vuositilaus on hinnoiteltu 99,99 euroon vuodessa, tarjoten huomattavaa säästöä kuukausittaiseen maksuun verrattuna. Tämä vaihtoehto sopii erinomaisesti käyttäjille, jotka ovat tyytyväisiä palvelun tarjoamaan sisältöön ja haluavat sitoutua siihen vuoden ajaksi, saaden vastineeksi taloudellista säästöä.

Lisäksi Briif tarjoaa uusille asiakkaille 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, joka mahdollistaa palvelun kokeilemisen sitoumuksetta. On tärkeää huomioida, että ellei tilausta peruta kokeilujakson aikana, palvelu siirtyy automaattisesti maksulliseen kuukausi- tai vuositilaukseen kokeilun päätyttyä.

Ymmärtäminen Briifin hinnoittelusta ja tilausmalleista on keskeistä, kun vertailet eri vaihtoehtoja ja arvioit, miten ne soveltuvat omaan budjettiisi ja tarpeisiisi. Briifin selkeä hinnoittelu ja kokeilumahdollisuus antavat käyttäjille joustavuutta tutustua palveluun ennen sitoutumista.

Briif hinta vs muut äänikirjapalvelut

Kun vertaillaan Briifin hintaa Suomessa toimivien muiden äänikirjapalveluiden kuten Storytelin, Nextoryn, Bookbeatin, Elisa Kirjan, Audiblen ja Poditin kanssa, on hyvä huomioida, että Briif erottuu joukosta keskittymällä nimenomaan äänilehtiin eikä perinteisiin äänikirjoihin.

Briifin kuukausitilaus maksaa 11,99 euroa ja vuositilaus 99,99 euroa. Muut äänikirjapalvelut maksavat kuukaudessa noin 9,99-22€, joten Briif asettuu hintapisteeltään edulliseen kategoriaan.

Vaikka nämä hinnat saattavat vaikuttaa verrattavissa olevilta muiden äänikirjapalveluiden kanssa, Briifin tarjoama sisältö poikkeaa merkittävästi: se keskittyy ajankohtaisiin, ääneen luettuihin lehtiartikkeleihin, kun taas muut palvelut tarjoavat äänikikirjoja laajasti eri genreissä.

4.4/5 - 17 ääntä