Briif alennuskoodi ja tarjoukset

Briiffin tarjous on 14 päivää ilmaista kokeiluaikaa. Voit lunastaa Briiffin tarjouksen linkkimme kautta. Linkkimme toimii ikään kuin alennuskoodina, jonka kautta 14 päivän kokeilu aktivoituu. Aloita kokeilujakso heti tästä!

briif logo

Kuukausihinta

11,99/ kk
  • Briif alennuskoodi ja tarjous aktivoituu linkkimme kautta.
  • 14 päivää ilmaista kuunteluaikaa.
Aktivoi Briif alennuskoodi ja tarjous
briif logo

Vuosihinta

99,99/ kk
  • Briif alennuskoodi ja tarjous aktivoituu linkkimme kautta.
  • 14 päivää ilmaista kuunteluaikaa.
Aktivoi Briif alennuskoodi ja tarjous

Lisää tietoa Briif alennuskoodista ja tarjouksesta

Alapuolelle olemme vastanneet lisätietoa Briffiin liittyen erilaisista kysymyksistä.

Briif alennuskoodi ja tarjous

Mikä on äänilehtipalvelu Briif?

Briif on innovatiivinen suomalainen äänilehtipalvelu, joka aloitti toimintansa syyskuussa 2023. Tämä palvelu tarjoaa käyttäjilleen pääsyn laajaan kirjoon kuratoituja lehtiartikkeleita, joita voi kuunnella ääneen luettuina. Briifin kuukausitilauksen hinta on 11,99 euroa, ja sitä voi käyttää kätevästi mobiilisovelluksen kautta. Palvelun valikoimaan kuuluu yli 20 lehteä eri teemoista, mukaan lukien yhteiskunta, politiikka, talous, lifestyle, sekä tiede ja teknologia. Artikkelit on valittu ja luettu ammattilaisten toimesta, ja uutta sisältöä julkaistaan sovelluksessa joka päivä.

Miten äänilehti Briif palvelun tarjous ja alennuskoodi toimii?

Briifin äänilehtipalvelun tarjous ja alennuskoodi tarjoavat uusille käyttäjille mahdollisuuden kokeilla palvelua maksutta 14 päivän ajan. Kun käytät alennuskoodia tai erityistä linkkiämme, se aktivoi ilmaisen kokeilujakson. Tämän tarjouslinkin kautta rekisteröityessäsi kokeilujakso alkaa automaattisesti, ja voit heti nauttia palvelun tarjoamasta sisällöstä ilman veloitusta. Kokeilujakson jälkeen voit päättää, haluatko jatkaa palvelun käyttöä maksullisena tilauksena.

Kokeilujakson aktivointi tapahtuu yksinkertaisesti menemällä Briifin verkkosivulle, jossa tarjous on esillä, ja klikkaamalla tarjouslinkkiä. Näin ollen, kun klikkaat tarjouslinkkiä ja täytät tarvittavat rekisteröitymistiedot, kokeilujakso aktivoituu ilman, että sinun tarvitsee erikseen syöttää alennuskoodia.

Kun käytät tätä tarjousta, sinulla on mahdollisuus tutustua laajaan valikoimaan ääneen luettuja artikkeleita eri aihealueilta, kuten politiikasta, taloudesta, tieteestä ja hyvinvoinnista.

Miksi Briif tarjoaa alennuskoodeja ja tarjouksia sekä ilmaisia kokeilujaksoa?

Briif tarjoaa alennuskoodeja ja ilmaisia kokeilujaksoja useista syistä, jotka ovat yleisiä monille digitaalisille palveluille:

  1. Houkutella uusia käyttäjiä: Ilmaiset kokeilujaksot ja alennuskoodit toimivat tehokkaana markkinointikeinona, joka houkuttelee uusia käyttäjiä kokeilemaan palvelua. Kynnys kokeilla palvelua laskee, kun käyttäjän ei tarvitse sitoutua maksamaan palvelusta heti.

  2. Esitellä palvelun arvo: Kun käyttäjät saavat kokeilla palvelua maksutta, he voivat itse arvioida sen arvon ja päättää, täyttääkö palvelu heidän tarpeensa. Tämä voi johtaa korkeampaan tyytyväisyyteen ja sitoutumiseen palveluun, jos he päättävät jatkaa sen käyttöä.

  3. Erottautuminen kilpailijoista: Monilla markkinoilla, mukaan lukien digitaaliset mediat ja viihdepalvelut, kilpailu on tiukkaa. Ilmaiset kokeilujaksot ja alennuskoodit voivat auttaa palvelua erottumaan kilpailijoista tarjoamalla potentiaalisille asiakkaille mahdollisuuden testata palvelua ennen kuin he tekevät päätöksen sen tilaamisesta.

  4. Kasvattaa käyttäjäkuntaa: Ilmaisen kokeilun tarjoaminen voi nopeasti kasvattaa palvelun käyttäjämäärää. Vaikka kaikki kokeilun käyttäneet eivät päätyisikään maksaviksi asiakkaiksi, kasvanut käyttäjämäärä voi parantaa palvelun näkyvyyttä ja vetovoimaa.

  5. Kerätä arvokasta käyttäjäpalautetta: Ilmaiskauden aikana uudet käyttäjät voivat antaa palautetta palvelusta, mikä auttaa kehittämään ja parantamaan sitä. Tämä palaute on erittäin arvokasta erityisesti uusille palveluille, kuten Briifille.

Voiko Briif äänilehtipalvelun irtisanoa?

Kyllä, Briif-palvelun voi  irtisanoa milloin tahansa. Useimmat digitaaliset tilauspalvelut, kuten äänilehtipalvelut, tarjoavat käyttäjille mahdollisuuden lopettaa tilauksen helposti omien tiliasetusten kautta. Tilaus voidaan yleensä peruuttaa kirjautumalla palveluun, siirtymällä tiliasetuksiin ja valitsemalla tilauksen peruutusvaihtoehto.

4.4/5 - 18 ääntä