Uinu, uinu lemmikkini äänikirja ilmaiseksi 

Voit kuunnella Stephen Kingin äänikirjan Uinu uinu lemmikkini ilmaiseksi äänikirjapalveluiden kokeilujakson avulla. Kokeilujakson jälkeen voit miettiä haluatko kuunnella muitakin äänikirjoja tai lopettaa tilauksen.

Kuuntele Uinu uinu lemmikkini äänikirja ja aloita 40 päivän Storytelin kokeilun heti tästä!

uinu uinu lemmikkini äänikirja
Storytel
alk. €9,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (kuuntelua 20h/kk).
  • Arvosana: 4.8/5.
Kokeile 40 päivää ILMAISEKSI!
Nextory
alk. €11,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic  11,99€ /kk sis. 25h kuuntelua.
  • Arvosana: 4.4/5.
Kokeile 35 päivää ILMAISEKSI!
BookBeat
alk. €9,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (20h kuuntelua).
  • Arvosana: 4.6/5.
Kokeile 30 päivää ILMAISEKSI!

Stephen King – Uinu Uinu lemmikkini äänikirja 

Stephen Kingin mestariteos “Uinu, uinu lemmikkini” tuo esiin syvimmät pelkomme ja inhimillisimmät tunteemme: menetyksen tuskan ja rakastettujen menettämisen kauhun, joka on yhtä aikaa arkaainen ja ajaton. Kirja vie lukijat Louis Creedin perheen matkalle, jossa he kohtaavat yliluonnollisen ja järkyttävän todellisuuden uudessa kotikaupungissaan. Vaikka ympäristö vaikuttaa ensin unelmien täyttymykseltä, nopeasti selviää, että jotain on pahasti vialla.

Kun Ellie, perheen tytär, menettää lemmikkikissansa traagisessa onnettomuudessa, hänen isänsä Louis tekee kohtalokkaan päätöksen, joka muuttaa kaiken. Naapurin johdattamana hän tutustuu muinaiseen intiaanihautausmaahan, jossa kuolleiden kerrotaan palaavan takaisin elävien pariin. Mutta kun kissa palaa, se ei ole enää entisensä. Tämä synnyttää kierrevaikutuksen, jossa Louis joutuu kohtaamaan perheensä suurimman tragedian ja painajaismaisen todellisuuden, josta ei ole paluuta.

“Uinu, uinu lemmikkini” on paitsi kauhugenren kulmakivi, myös syvällinen tutkielma ihmisluonteesta ja siitä, kuinka pitkälle olemme valmiita menemään rakkaidemme vuoksi. Se on kertomus surusta, toivosta ja epätoivosta, jossa Kingin ainutlaatuinen kyky kuvata inhimillistä psykologiaa pääsee oikeuksiinsa.

Tietoa kirjailijasta Stephen King

Stephen King, syntynyt 1947 Yhdysvalloissa, on yksi kaikkien aikojen kuuluisimmista kirjailijoista. Hän on luonut uransa aikana yli 60 romaania, joista jokainen on noussut kansainväliseksi menestykseksi. Kingin teokset ovat inspiroineet lukuisia TV-sarjoja ja elokuvia, ja hänen kerrontatyylinsä on vaikuttanut sukupolvien ajan kirjallisuuteen. King, joka asuu Mainen osavaltiossa yhdessä vaimonsa, niin ikään kirjailija Tabitha Kingin kanssa, on tunnustettu lukuisilla palkinnoilla, mukaan lukien arvostettu American PENin sananvapauspalkinto vuonna 2018. Kingin perheessä kirjoittaminen on perintö, sillä hänen poikansa Joe Hill ja Owen King ovat myös menestyneitä kirjailijoita.

Stephen Kingin kirjallinen ura alkoi hänen ensimmäisellä romaanillaan “Carrie”, joka julkaistiin vuonna 1974. Tämän jälkeen hän on luonut ainutlaatuisen aseman kauhu-, yliluonnollisen fiktion ja realistisen draaman risteyksessä. Hänen kykynsä yhdistää jokapäiväiset tilanteet yliluonnollisiin elementteihin on luonut kokonaisia maailmoja, jotka ovat sekä tuttuja että kauhistuttavia. Kingin romaaneja, kuten “Hohto”, “Se” ja “Rita Hayworth – Avain pakoon”, on kiitetty niiden syvällisten hahmojen ja koukuttavien juonien vuoksi, mikä tekee niistä paitsi suosittuja myös kriitikoiden arvostamia.

4.5/5 - 17 ääntä