Suomalaisen kirjakaupan äänikirjat

Suomalaisen kirjakaupan äänikirjat on suomalainen yritys, joka myy äänikirjoja. Yritys on perustettu vuonna 2000, ja se on yksi Suomen suurimmista äänikirjamyyjistä.

Yritys

Suomalaisen kirjakaupan äänikirjat tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja erilaisiin tarpeisiin. Yritykseltä löytyy äänikirjoja kaikista kirjallisuuden lajeista, kuten kaunokirjallisuudesta, tietokirjallisuudesta, lasten- ja nuortenkirjallisuudesta sekä äänikirjoista, jotka on kirjoitettu suomen kielellä.

Yritys myy äänikirjoja verkkokaupasta ja myymälöistä. Verkkokaupasta äänikirjoja voi ostaa joko yksittäiskappaleina tai kuukausitilauksella. Kuukausitilaus on kätevä tapa kuunnella äänikirjoja, jos haluaa lukea paljon erilaisia kirjoja.

Suomalainen kirjakauppa äänikirjat

Äänikirjojen muoto

Suomalaisen kirjakaupan äänikirjoja on saatavilla CD-levyinä, MP3-äänitteinä ja suoratoistopalveluissa. CD-levyt ovat edelleen suosittu muoto, koska ne ovat helppoja käyttää ja niitä voi kuunnella ilman internet-yhteyttä. MP3-äänitteet ovat puolestaan käteviä, koska niitä voi kuunnella esimerkiksi älypuhelimella tai tabletilla. Suoratoistopalvelut tarjoavat yleensä laajan valikoiman äänikirjoja, ja niitä voi kuunnella millä tahansa laitteella, jolla on internet-yhteys.

Suomalaisen kirjakaupan äänikirjojen hinnat

Suomalaisen kirjakaupan äänikirjojen hinnat vaihtelevat riippuen kirjan pituudesta, julkaisijasta ja myyntikanavasta. Yksittäiset äänikirjat maksavat yleensä 10-20 euroa. Kuukausitilauksella äänikirjoja voi kuunnella yleensä 10-20 euron kuukausihintaan.

Äänikirjojen kysyntä

Äänikirjat ovat suosittu tapa lukea kirjoja. Suomalaisen kirjakaupan äänikirjojen myynti on kasvanut tasaisesti viime vuosina. Äänikirjojen suosion kasvua selittää muun muassa se, että ne ovat helposti saatavilla ja niitä voi kuunnella missä tahansa.

Suomalaisen kirjakaupan äänikirjojen  tarjonta

Suomalaisen kirjakaupan äänikirjojen valikoima kasvaa jatkuvasti. Yritys tekee yhteistyötä useiden eri kustantajien kanssa, ja uusia äänikirjoja julkaistaan jatkuvasti. Yrityksellä on myös oma kustannusliike, joka julkaisee äänikirjoja.

Suomalaisen kirjakaupan äänikirjojen tarjontaan kuuluu muun muassa:

 • Kaikkien aikojen suosituimmat klassikot, kuten “Tuulen viemää”, “Hamlet” ja “Hän, joka ei tahtonut kuolla”
 • Uudet suomenkieliset romaanit ja tietokirjat
 • Ulkomaiset bestsellerit
 • Lasten- ja nuortenkirjat
 • Kuunnelmat ja äänisarjat

Yhteenveto

Suomalaisen kirjakaupan äänikirjat on laadukas ja monipuolinen valinta äänikirjoja etsivälle. Yritys tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja erilaisiin tarpeisiin.

Tutustu myös muihin äänikirjapalveluihin ja aloita ilmainen kokeilujakso!

Storytel
alk. €9,99/ kk
 • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (kuuntelua 20h/kk).
 • Arvosana: 4.8/5.
Kokeile 40 päivää ILMAISEKSI!
Nextory
alk. €11,99/ kk
 • Halvin tilausvaihtoehto: Basic  11,99€ /kk sis. 25h kuuntelua.
 • Arvosana: 4.4/5.
Kokeile 35 päivää ILMAISEKSI!
BookBeat
alk. €9,99/ kk
 • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (20h kuuntelua).
 • Arvosana: 4.6/5.
Kokeile 30 päivää ILMAISEKSI!
4/5 - 5 ääntä