Storytelin Uusi Kumppanuus ja Teknologinen Edistysaskel

storytel ai

Storytel ja ElevenLabs: Uudenlainen Yhteistyö

Äänikirjapalveluiden edelläkävijä Suomessa, Storytel, on uutisoinut yhteistyönsä aloittamisesta ElevenLabsin kanssa, joka tunnetaan etunenässä tekoälyn ja koneoppimisen alalla. Heinäkuussa 2023 julkaistussa yhteistyössä keskitytään tekoälypohjaiseen ääniteknologiaan, joka on suunnattu erityisesti Storytelin päämarkkinoille. Yhteistyön myötä kehitetään tekoälypohjaisia ääniä ja äänikirjojen tuotantoa tekoälyn avustuksella.

VoiceSwitcher: Personoitu Kuuntelukokemus

Storytelin uusi VoiceSwitcher-ominaisuus tarjoaa käyttäjille ainutlaatuisen mahdollisuuden personoida kuuntelukokemustaan. Tämä ominaisuus antaa kuuntelijoille vapauden valita erilaisia ääniä tekoälyn tarjoamasta valikoimasta, täydentäen näin perinteistä äänikirjakuuntelua.

ElevenLabs: Tekoälyn Voimaa Äänikirjoihin

Vuonna 2022 perustettu amerikkalainen ElevenLabs on nopeasti noussut yhdeksi merkittävimmistä tekoälypuheteknologian alalla toimivista yrityksistä. Yritys on erikoistunut kehittämään huippuluokan tekoälypohjaista puheteknologiaa sisällöntuottajille. Storytel näkee yhteistyön ElevenLabsin kanssa mahdollisuutena hyödyntää tekoälyn tarjoamia mahdollisuuksia äänikirjojen alalla.

Storytelin ja ElevenLabsin Yhteistyön Tulevaisuuden Näkymät

Storytelin ja ElevenLabsin yhteistyön ensimmäinen konkreettinen askel otetaan kesällä 2023, kun VoiceSwitcher-ominaisuus otetaan käyttöön valikoiduille englanninkielisille teoksille. Tämän jälkeen on suunnitelmissa laajentaa ominaisuutta muille kielille, kuten ruotsiksi ja tanskaksi. Storytelin tavoitteena on tarjota laajempi ja monipuolisempi äänikirjojen valikoima tekoälyn avulla.

Tekoälyn Vaikutus Äänikirjojen Kuunteluun

Tekoälyn käyttöönotto äänikirjoissa antaa kuuntelijoille lisävaihtoehtoja. Kuuntelijat voivat valita perinteisen ihmiskerronnan ja tekoälypohjaisen kerronnan välillä. Tämä ei tarkoita, että ihmislukijat korvattaisiin kokonaan tekoälyllä, vaan tarjotaan lisävaihtoehtoja kuuntelukokemukseen.

Tekoälyn Tulevaisuus Äänikirjojen Lukijoina

Tekoälypuheteknologian kehittyessä, on luonnollista kysyä, miten se vaikuttaa ammattimaisten äänikirjojen lukijoiden rooliin. Vaikka tekoäly voi tuoda säästöjä ja nopeuttaa tuotantoa, se ei vielä täysin korvaa ihmisen ainutlaatuista tulkintakykyä ja tunneilmaisua. Tulevaisuudessa todennäköisesti nähdään sekä ihmisten että tekoälyn yhteistyötä äänikirjojen alalla, hyödyntäen kummankin vahvuuksia.

Tutustu myös äänikirjapalveluihin ja aloita ilmainen kokeilujakso!

Storytel
alk. €9,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (kuuntelua 20h/kk).
  • Arvosana: 4.8/5.
Kokeile 40 päivää ILMAISEKSI!
Nextory
alk. €11,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic  11,99€ /kk sis. 25h kuuntelua.
  • Arvosana: 4.4/5.
Kokeile 35 päivää ILMAISEKSI!
BookBeat
alk. €9,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (30h kuuntelua).
  • Arvosana: 4.6/5.
Kokeile 30 päivää ILMAISEKSI!
Piditkö sivusta? Arvioi.