Parhaat äänikirjat Spotifyssa 2023

Spotify mahdollistaa äänikirjojen kuuntelun. Palvelussa on saatavilla pieni, mutta kasvava valikoima äänikirjoja, joista moni ei välttämättä ole tietoinen, koska niitä ei ole helppo löytää.

Vaikka äänikirjapalvelut ovat tulleet yhä merkittävämmiksi kirjallisuuden nauttimisen välineiksi edullisella hinnalla, suoratoistopalvelut, kuten Spotify, tarjoavat myös houkuttelevia äänikirjavaihtoehtoja.

Jotta voimme auttaa sinua löytämään parhaat äänikirjat Spotifyssa, löytäneet lisänneet sivuillemme audiobookaddicts.com sivuilta listan suosituimmasta äänikirjoista Spotifyssa.

Spotifyn maksullisen Premium-version käyttäjät voivat nauttia äänikirjoista ilman mainoksia, korkealaatuisella äänenlaadulla, kuunnella niitä offline-tilassa ja ennen kaikkea ilman ärsyttävää shuffle-tilaa.

Joten toivotamme sinulle mukavia hetkiä äänikirjojen parissa Spotifyssa!

Parhaat yksittäiset äänikirjat Spotifyssa 2023

Parhaat äänikirjasarjat Spotifyssa

spotify äänikirjat

Miten kuunnella äänikirjoja Spotifyssa?

Vaikka Spotify tunnetaankin ensisijaisesti musiikin suoratoistopalveluna, harvat tietävät, että sieltä löytyy myös mielenkiintoisia äänikirjoja.

Vaihe 1: Kirjaudu sisään tai luo tili Spotifyssa Ensimmäiseksi sinun tulee kirjautua Spotify-tilillesi omilla tunnuksillasi tai luoda uusi tili, mikä on täysin maksutonta eikä vaadi luottokortin tietoja.

Vaihe 2: Tee haku sanalla “audiobooks” Vaikka suomenkieliset haut, kuten “äänikirja” tai “äänikirjat,” eivät välttämättä tuota runsasta tulosta, voit silti löytää jotain kiinnostavaa. Esimerkiksi lasten satuja, kuten Kultakutria, Lumikkia, Punahilkkaa tai Kolmea pientä porsasta, saattaa olla saatavilla. Suomenkieliset äänikirjat ovat kuitenkin harvinaisempia.

Vaihe 3: Käytä soittolistojen suodatusta Parhaimmat äänikirjat Spotifysta löytyvät usein soittolistojen kautta. Syötä hakukenttään sana “audiobooks” saadaksesi parempia tuloksia. Käytä sitten suodatinta, joka rajaa hakutulokset vain soittolistoihin. Näin voit selailla pelkästään äänikirjoja sisältäviä soittolistoja.

Tutki erilaisia “audiobooks”-soittolistoja löytääksesi laadukkaita äänikirjoja tarjoavia vaihtoehtoja. Kaikki soittolistat eivät välttämättä ole korkealaatuisia, mutta joukosta saattaa löytyä aarteita.

Kun löydät kiinnostavan äänikirjoja sisältävän soittolistan, lisää se suosikkeihisi. Suosittujen äänikirjojen soittolistat päivittyvät usein, joten voit aina löytää uusia ja kiehtovia äänikirjoja Spotifyssa. Hyvää kuunteluhetkeä!

 
spotify äänikirjat

Miksi Spotifyssa on vähän suomalaisia äänikirjoja?

Spotifyn tarjoaman sisällön laatu ja laajuus voivat vaihdella maittain monista syistä. Tähän voi vaikuttaa esimerkiksi lisensointisopimukset, käyttöoikeudet, kysynnän määrä, sekä paikalliset lait ja määräykset. Jos Spotify ei tarjoa suomalaisia äänikirjoja, se voi johtua seuraavista syistä:

 1. Lisensointi ja Sopimukset: Saattaa olla, että sopimuksia suomalaisten äänikirjojen julkaisijoille ei ole tehty tai ne ovat rajoittavia.
 2. Kysyntä: Spotify saattaa arvioida, että suomalaiset äänikirjat eivät ole tarpeeksi kysyttyjä ja keskittää resurssinsa muihin sisältöihin.
 3. Strategiset Päätökset: Yrityksillä, kuten Spotifylla, on usein erilaiset strategiat eri markkinoilla. He saattavat keskittyä musiikkiin tai podcasteihin tietyillä alueilla ja äänikirjoihin toisaalla.
 4. Kilpailu: On mahdollista, että Spotify katsoo muiden alustojen, kuten Storytelin tai BookBeatin, hallitsevan suomalaisten äänikirjojen markkinoita ja päättää sen vuoksi keskittyä muihin sisältöihin.

Vaikka Spotify ei ehkä tällä hetkellä tarjoa suuria määriä suomalaisia äänikirjoja, tilanne voi muuttua tulevaisuudessa, kun markkinat ja käyttäjien tarpeet muuttuvat.

 

Jos haluat kuunnella Suomalaisia äänikirjoja aloita ilmainen kokeilu alapuolelta!

Storytel
 • Arvosana 4.8/5
 • Halvin hintavaihtoehto kokeilun jälkeen 9,99€/kk.
Kuuntele 40 päivää ilmaiseksi
BookBeat
 • Arvosana 4.6/5
 • Halvin hintavaihtoehto kokeilun jälkeen 9,99€/kk.
 • Ilmaisella kokeilulla saa kuunnella vain 30h.
Kuuntele 30 päivää ilmaiseksi!
Nextory
 • Arvosana 4.4/5
 • Nextoryn halvin hintavaihtoehto kokeilun jälkeen 11,99€/kk.
Kuuntele 35 päivää ilmaiseksi
5/5 - 6 ääntä