Rikas isä, köyhä isä äänikirja ilmaiseksi

Kuuntele rikas isä, köyhä isä äänikirja ilmaiseksi kokeilujaksolla äänikirjapalveluista. Tällä hetkellä kirjaa ei ole saatava suomenkielisenä äänikirjana vaan se on englanniksi jokaisessa äänikirjapalvelussa. Jos pidät äänikirjasta voit kuunnella muita äänikirjoja ja jatkaa äänikirja tilausta.

Voin ehdottaa, että kokeilet Storytel-palvelua, sillä heidän kokeilujaksonsa kestää jopa 40 päivää, ja sinulla on rajaton kuunteluoikeus tuona aikana. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia äänikirjoista ilman tuntirajoituksia, jotka saattavat olla läsnä muissa äänikirjapalveluissa kokeilujakson aikana. Lisäksi, verrattuna muihin palveluihin, Storytel tarjoaa yhden pisimmistä kokeilujaksoista, joka on 40 päivää.

Lue alhaalta lisää tai rekisteröidy palveluun tästä ja aloita rikas isä, köyhä isä äänikirjan kuunteleminen. 

rikas isä köyhä isä äänikirja ilmaiseksi
Storytel
alk. €9,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (kuuntelua 20h/kk).
  • Arvosana: 4.8/5.
Kokeile 40 päivää ILMAISEKSI!
Nextory
alk. €11,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic  11,99€ /kk sis. 25h kuuntelua.
  • Arvosana: 4.4/5.
Kokeile 35 päivää ILMAISEKSI!
BookBeat
alk. €9,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (20h kuuntelua).
  • Arvosana: 4.6/5.
Kokeile 30 päivää ILMAISEKSI!

Rikas isä, köyhä isä äänikirja johdanto

“Rikas isä, köyhä isä” on Robert T. Kiyosakin kirjoittama menestyskirja, joka tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman taloudelliseen ajatteluun ja rahan hallintaan. Teoksen johdannossa lukija johdatetaan kahden isähahmon tarinoihin, jotka edustavat täysin erilaisia taloudellisia näkökulmia.

Kirja kertoo kahdesta isästä: rikkaasta isästä, joka on Kiyosakin lapsuudenystävän isä ja köyhästä isästä, joka on Kiyosakin biologinen isä. Näiden kahden isän välillä on selkeä kontrasti heidän taloudellisessa ajattelussaan ja rahan hallinnassaan.

Rikas isä on menestyvä liikemies, joka omistaa useita yrityksiä ja omaisuutta. Hänellä on vaurastumisen salaisuudet hallussaan ja opettaa niitä myös Kiyosakille. Rikas isä opettaa lapsilleen tärkeitä taloudellisia periaatteita ja rohkaisee heitä kasvamaan omiksi taloudellisiksi mestareikseen.

Toisaalta köyhä isä on koulun opettaja, jolla on vankka koulutus, mutta taloudellisesti hän kamppailee. Hän elää palkasta palkkaan, kokee jatkuvaa rahapulaa ja on jäänyt kiinni “työskentele kovaa ja säästä” -mentaliteettiin.

Johdanto avaa lukijalle näiden kahden isähahmon merkityksen kirjassa ja herättää mielenkiinnon oppia, mitä rikas isä voi tarjota taloudellisesta viisaudestaan ja mitä köyhä isä voi opettaa taloudellisten virheiden välttämisestä.

“Rikas isä, köyhä isä” haastaa perinteisiä ajatusmalleja rahasta, työstä ja taloudellisesta menestyksestä. Se tarjoaa lukijoilleen arvokkaita opetuksia ja oivalluksia, jotka voivat muuttaa heidän taloudellista tulevaisuuttaan.

Robert T. kivosaki – Rikas isä, köyhä isä kirjan kirjoittaja

Robert T. Kiyosaki on yhdysvaltalainen liikemies, sijoittaja, kirjailija ja puhuja, joka on tullut tunnetuksi erityisesti taloudellisen kasvun ja sijoittamisen alalla. Hän syntyi 8. huhtikuuta 1947 Hilo-nimisessä kaupungissa Havaijilla, Yhdysvalloissa.

Kiyosaki on koulutukseltaan liiketalouden ja rahoituksen alalta. Hän valmistui United States Merchant Marine Academysta ja jatkoi opintojaan University of Hawaii -yliopistossa, josta hän sai tutkinnon merenkulun alalta. Lisäksi hän on suorittanut MBA-tutkinnon Havaijin yliopistossa.

Kiyosaki aloitti uransa liike-elämässä perustamalla useita yrityksiä, kuten Velveta Travelin ja Rich Global LLC:n. Hän on myös toiminut sijoittajana kiinteistö- ja osakemarkkinoilla, ja hänellä on laaja kokemus rahoitusalalta.

Kiyosaki on tunnettu parhaiten kirjastaan “Rikas isä, köyhä isä”, joka on tullut kansainvälinen bestselleri ja myynyt miljoonia kappaleita ympäri maailmaa. Kirja on saanut paljon huomiota ja herättänyt keskustelua taloudellisen kasvun, sijoittamisen ja henkilökohtaisen talouden hallinnan aiheista. Kiyosaki on jatkanut kirjoittamista ja julkaissut useita muita kirjoja, jotka liittyvät taloudelliseen itsenäisyyteen ja menestykseen.

Rikas isä, köyhä isä äänikirja ilmaiseksi äänikirjapalveluista

Robert T. Kiyosaki äänikirja ilmaiseksi  kokeilujaksolla kolmesta eri äänikirjapalvelusta- Storytel, BookBeat ja Nextory. Kokeilujakson aikana ehdit hyvin kuuntelemaan äänikirjan. Jos pidät äänikirjoista ja palvelusta voit jatkaa esimerkiksi muiden talous-aiheisten äänikirjojen kuuntelua.

 

4.7/5 - 9 ääntä