Raamattu äänikirja ja Suomen Lasten raamattu äänikirja ilmaiseksi

Haluatko tutustua Raamattuun, mutta lukeminen ei ole sinun juttusi? Ei hätää, sillä nyt voit nauttia Raamatun teksteistä äänen välityksellä. Haluan vinkata sinulle kahdesta verkkosivusta, joilta löydät Raamatun äänikirjan saataville.

Ensinnäkin, osoitteessa tuleuskoon.fi/aaniraamattu voit löytää Raamatun äänikirjan kuunneltavaksi. Tämä sivusto tarjoaa helpon ja kätevän tavan sukeltaa Raamatun tarinoiden maailmaan äänimuodossa. Voit kuunnella Raamattua missä ja milloin tahansa, kunhan sinulla on internetyhteys.

Toiseksi, kannattaa tutustua sivustoon www.areena.yle.fi, josta löydät raamatun äänikirjana.  Yle Areena on suomalainen verkkopalvelu, josta löydät laajan valikoiman äänisisältöjä, kuten kirjallisuutta, podcasteja ja radiolähetyksiä. 

Molemmat sivustot ovat maksuttomia.

Suomen Lasten raamattu äänikirja on kuunneltavissa Storytelissa, Nextoryssa ja Bookbeatissa.

Storytel
  • Arvosana 4.8/5
  • Halvin hintavaihtoehto kokeilun jälkeen 9,99€/kk.
Kuuntele 40 päivää ilmaiseksi
BookBeat
  • Arvosana 4.6/5
  • Halvin hintavaihtoehto kokeilun jälkeen 9,99€/kk.
  • Ilmaisella kokeilulla saa kuunnella vain 30h.
Kuuntele 45 päivää ilmaiseksi (Koodi BB45PV)
Nextory
  • Arvosana 4.4/5
  • Halvin hintavaihtoehto kokeilun jälkeen 11,99€/kk.
Kuuntele 35 päivää ilmaiseksi

Suomen Lasten raamattu ilmaiseksi kokeilujaksolla

Oletko valmis sukeltamaan hauskalle, sivistävälle ja jännittävälle matkalle Raamatun maailmaan? Jaakko Heinimäki on tehnyt sen mahdolliseksi kääntämällä kaikkien aikojen suurimmat tarinat kielelle, joka puhuttelee kaikenikäisiä.

Raamatun äänikirja tarjoaa mahdollisuuden tutustua Raamatun klassisiin tarinoihin aivan uudella tavalla. Kuunnellessasi voit matkustaa ajassa taaksepäin, kun Jumala loi taivaan ja maan ensimmäisenä päivänä, ja seurata hänen luomistyötään aina ihmisen syntymiseen ja suurten meripedon luomiseen asti. Voit kokea henkeäsalpaavan jokimatkan, kun Moosesvauva pelastetaan kaislakorista, ja oppia uusia mielenkiintoisia yksityiskohtia, kuten sen, että jääkiekkoselostajien sanonta ”Salomon tuomio” juontaa juurensa Raamatusta.

Raamattu on itämaisen kirjallisuuden klassikko, joka on vaikuttanut länsimaiseen kulttuuriin enemmän kuin mikään muu kirja. Nyt voit tutustua sen keskeisiin kertomuksiin suomen lasten Raamatun äänikirjan avulla. Tämä äänikirja tarjoaa lumoavan kokemuksen, joka kestää ikuisesti.

Älä missaa tilaisuutta uppoutua Raamatun tarinoiden maailmaan äänikirjan avulla. Seikkailu odottaa sinua – ota kuulokkeet tai kaiuttimet käteen ja astu sisään Raamatun lumoavaan maailmaan!

Kuuntele Suomen lasten raamattu äänikirja ilmaiseksi  kokeilujaksolla kolmesta eri äänikirjapalvelusta- Storytel, BookBeat ja Nextory.

4.4/5 - 15 ääntä