Muukalainen (Outlander) äänikirja ilmaiseksi

Jos haluat kuunnella Outlander äänikirjan löydät sen Storytelista, BookBeatista ja Nextorysta.  Alapuolelta voit lunastaa ilmaisia kokeiluja. Aloita Storytelin 40 pv kokeilu heti tästä.

Kirjasta on kuunneltavissa suomenkielinen ja englanninkielinen versio. Suomenkielinen äänikirja on nimeltään Muukalainen ja englanninkielinen on nimeltään Outlander. Löydät kirjat myös näillä termeille äänikirjapalveluiden hausta. 

Voit kuunnella Outlander äänikirjan ilmaiseksi kokeilujakson avulla ja samalla päättää pidätkö valitsemasti äänikirjapalvelusta. Tämän jälkeen voit jatkaa äänikirjapalvelun tilausta ja kuunnella muitakin äänikirjoja tai lopettaa tilauksen.

Lunasta alhaalta ilmainen äänikirja kokeilujakso! 

outlander äänikirja
Storytel
alk. €9,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (kuuntelua 20h/kk).
  • Arvosana: 4.8/5.
Kokeile 40 päivää ILMAISEKSI!
Nextory
alk. €11,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic  11,99€ /kk sis. 25h kuuntelua.
  • Arvosana: 4.4/5.
Kokeile 35 päivää ILMAISEKSI!
BookBeat
alk. €9,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (20h kuuntelua).
  • Arvosana: 4.6/5.
Kokeile 30 päivää ILMAISEKSI!

Muukalainen eli Outlander äänikirja

Diana Gabaldonin luoma Matkantekijä-sarja, tunnetumpi nimellä “Outlander”, on lumonnut lukijat ympäri maailman. Sarjan aloittava teos vie meidät toisen maailmansodan jälkeiseen aikaan, kun päähenkilöt Claire ja Frank Randall lähtevät lomalle Skotlannin ylämaille. Tässä historiallisessa seikkailussa, jossa yhdistyvät rakkaus, draama ja aikamatkustus, Claire astuu vahingossa muinaisen kivikehän halkeamaan ja löytää itsensä keskeltä 1700-luvun Skotlantia.

Claire joutuu hyväksymään hämmästyttävän tosiasian: hän on matkustanut ajassa taaksepäin. Hänestä tulee sassenach, muukalainen, aikakaudella, joka on täynnä vaaroja ja klaanisotia. Hän kohtaa monia Frankin tarinoista tuttuja henkilöitä, kuten punatakkikapteeni Jonathan Randallin, mutta Frankin esi-isät eivät ole se, mikä vetää Clairea puoleensa. Sen sijaan, hän löytää itsensä kietoutuneena intohimoiseen suhteeseen nuoren skotlantilaisen soturin kanssa.

Gabaldonin taidokkaasti kirjoittama sarja yhdistää historiallisen tarkkuuden ja rikkaan tarinankerronnan. Clairen rohkeat seikkailut ja hänen ristiriitaiset tunteensa kahden aikakauden ja kahden miehen välillä tekevät “Outlanderista” kiehtovan lukukokemuksen. Kirjassa yhdistyvät historiallinen fiktio, romanssi ja fantasian elementit luoden ainutlaatuisen ja koukuttavan tarinan.

“Outlander” äänikirjana tarjoaa uuden ulottuvuuden tähän tarinaan. Äänikirjat mahdollistavat tarinan kokemisen syvemmin, kun lukija tai kuulija voi sukeltaa täysin Clairen maailmaan ja kokea Skotlannin ylämaiden tunnelman. Äänikirjan lukijan taitava äänenkäyttö tuo henkilöhahmot eloon ja korostaa tarinan jännitteitä, tehdessään historiallisista tapahtumista ja yksityiskohdista entistäkin elävämpiä.

“Outlander” äänikirjana on erinomainen valinta niille, jotka nauttivat syvällisistä, monikerroksellisista tarinoista. Se on täydellinen sekoitus historiallista tarkkuutta ja romanttista seikkailua, joka vie kuulijan matkalle ajassa taaksepäin. Kuulijat voivat kokea Clairen ja hänen rakastajiensa tarinan aivan uudella tavalla, uppoutuen täysin Gabaldonin luomaan maailmaan. Tämä äänikirja ei ainoastaan kerro tarinaa, vaan se vie kuulijan matkalle, jossa historia ja fantasia kohtaavat unohtumattomalla tavalla.

4.6/5 - 12 ääntä