Ota kipu haltuun äänikirja ilmaiseksi

Hyödynnä äänikirjapalveluiden ilmaisia kokeiluja kuunnellaksesi Kipu Haltuun äänikirjan maksutta. Voit kokeilujakson päätyttyä päättää, jatkatko muiden äänikirjojen kuuntelua vai perutko tilauksesi.

Kuuntele Helena Mirandin äänikirja ota kipu haltuun  ja aloita 40 päivän Storytelin kokeilun heti tästä!

ota kipu haltuun äänikirja
Storytel
alk. €9,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (kuuntelua 20h/kk).
  • Arvosana: 4.8/5.
Kokeile 40 päivää ILMAISEKSI!
Nextory
alk. €11,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic  11,99€ /kk sis. 25h kuuntelua.
  • Arvosana: 4.4/5.
Kokeile 35 päivää ILMAISEKSI!
BookBeat
alk. €9,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (20h kuuntelua).
  • Arvosana: 4.6/5.
Kokeile 30 päivää ILMAISEKSI!

Tietoa ota kipu haltuun äänikirjasta 

“Ota Kipu Haltuun” -äänikirja tarjoaa arvokkaita näkökulmia ja käytännön työkaluja niille, jotka kamppailevat kroonisen kivun kanssa. Se on kuin opasmatka kohti parempaa elämänlaatua, jossa kipu ei määritä jokaista päivää. Tämä teos ei ole vain kirja; se on kuin henkilökohtainen valmentaja, joka auttaa sinua ymmärtämään, hyväksymään ja hallitsemaan kipuasi.

Äänikirjan ydinviesti on selvä: krooninen kipu ei ole vain fyysinen tila, vaan se vaikuttaa myös henkiseen ja emotionaaliseen hyvinvointiin. Äänikirja tarjoaa monipuolisia näkökulmia ja käytännön työkaluja, jotka on suunnattu erityisesti niille, jotka kokevat, ettei perinteinen lääketiede ole tarjonnut riittäviä ratkaisuja heidän kipuunsa. Se käsittelee kivun monitahoisuutta ja tarjoaa konkreettisia keinoja, joilla voi oppia elämään kivun kanssa sovussa.

Teoksen keskeinen sanoma on, että vaikka kipu saattaa olla osa elämää, sen ei tarvitse hallita sitä kokonaan. Äänikirja rohkaisee lukijaa ottamaan aktiivisen roolin oman hyvinvointinsa edistämisessä. Se neuvoo, miten voidaan tunnistaa erilaisia kiputyyppejä ja ymmärtää niiden vaikutuksia arkielämään. Lisäksi kirjassa käydään läpi erilaisia itsehoitomenetelmiä ja strategioita, jotka auttavat hallitsemaan kipua päivittäisessä elämässä.

Tämä äänikirja on erityisen hyödyllinen niille, jotka etsivät vaihtoehtoisia tapoja käsitellä kipua. Se tarjoaa monipuolisen kokoelman vinkkejä ja tekniikoita, jotka on testattu käytännössä. Kirjassa korostetaan, että vaikka kipua ei aina voida täysin poistaa, on mahdollista löytää keinoja elää onnellista ja täyttä elämää kivusta huolimatta.

“Ota Kipu Haltuun” on kuin käsikirja kipua kokeville. Se ei ainoastaan tarjoa teoreettista tietoa, vaan myös käytännönläheisiä ohjeita, jotka perustuvat asiantuntijoiden tutkimukseen ja kokemukseen. Kirja kannustaa lukijaa ottamaan vastuun omasta hyvinvoinnistaan ja osoittaa, että kivun kanssa voi elää hyvää elämää. Sen sivuilta löytyvät työkalut ja tekniikat ovat arvokkaita niin kipupotilaille kuin heidän läheisilleenkin, tarjoten uutta toivoa ja suuntaa kroonisen kivun hallintaan.

Ota kipu haltuun kirjailija Helena Mirenda 

Helena Miranda on merkittävä hahmo kipututkimuksen alalla. Syntynyt 24. kesäkuuta 1968, hän on kouluttautunut lääketieteen tohtoriksi ja työterveyden dosentiksi. Miranda on uransa aikana keskittynyt erityisesti kipututkimukseen, mikä on vienyt hänet niin Suomen Työterveyslaitokseen Helsingissä kuin Yhdysvaltojen Massachusettsin yliopistoonkin. Hänen työnsä ei rajoitu pelkästään teoreettiseen tutkimukseen; Miranda on myös aktiivisesti mukana kehittämässä kivunhoitoa kunnallisessa työterveyshuollossa.

Mirandan asiantuntemus ja kyky välittää tietoa ovat tehneet hänestä suositun luennoitsijan. Hän on tunnettu kyvystään tehdä monimutkaisetkin kipuun liittyvät asiat ymmärrettäviksi suurelle yleisölle. Tämä näkyy erityisesti hänen aktiivisuudessaan sosiaalisessa mediassa, missä hän jakaa tietoa kipuaiheista.

Lisäksi Miranda on tunnettu kipuaiheisten piirrettyjen videoiden suomentajana, ja hänen käännöstyönsä ovat saavuttaneet suosiota YouTube-kanavalla otsikolla “Uutta tietoa kivusta”. Nämä videot ovat olleet osa hänen pyrkimystään tehdä tieteellinen tieto saavutettavammaksi ja ymmärrettävämmäksi suurelle yleisölle.

Helena Miranda on siis paitsi tutkija ja asiantuntija, myös viestinnän taituri, joka on omistautunut kivun ymmärtämisen ja hoidon edistämiselle niin tieteellisessä yhteisössä kuin suuren yleisön parissa. Hänen työnsä on vaikuttanut merkittävästi siihen, miten ymmärrämme ja käsittelemme kipua nykypäivänä.

4.7/5 - 15 ääntä