Helmet äänikirjat

Kirjallisuuden maailma on laajentunut huomattavasti viime vuosina, ja äänikirjat ovat tulleet jäädäkseen. Ne tarjoavat mahdollisuuden nauttia kirjoista liikkeellä ollessa, olipa kyseessä sitten työmatka, lenkkeily tai rentoutuminen kotona. Yksi suosituimmista palveluista, joka tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja, on Helmet.

helmet äänikirjat

Mikä on Helmet?

Helmet on pääkaupunkiseudun kirjastojen yhteinen palvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen pääsyn tuhansiin kirjoihin, e-kirjoihin ja äänikirjoihin. Palvelu kattaa Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan kirjastot. Helmetin kokoelma on monipuolinen, ja se sisältää niin kaunokirjallisuutta, tietokirjoja kuin lastenkirjojakin.

Kuinka Helmet-Äänikirjat Toimivat?

Helmet-äänikirjojen käyttö on helppoa ja vaivatonta. Tarvitset vain kirjastokortin ja PIN-koodin, jonka jälkeen voit lainata äänikirjoja suoraan älypuhelimeesi tai tablettiisi. Äänikirjoja voi kuunnella joko suoraan selaimessa tai ladata ne laitteelle offline-kuuntelua varten.

Helmetin äänikirjavalikoima on laaja ja monipuolinen. Tarjolla on niin kotimaista kuin ulkomaista kirjallisuutta, klassikoista uutuuksiin. Voit löytää itsellesi sopivan äänikirjan selaamalla kategorioita, hakemalla tiettyä kirjailijaa tai teosta, tai antamalla Helmetin suositella sinulle kirjoja.

Miksi Valita Helmet-Äänikirjat?

  1. Saatavuus: Voit kuunnella äänikirjoja missä ja milloin vain, kunhan sinulla on internet-yhteys.
  2. Monipuolisuus: Valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin, olitpa sitten kiinnostunut romaanista, tietokirjallisuudesta tai lastenkirjoista.
  3. Helppokäyttöisyys: Äänikirjojen lainaaminen ja kuunteleminen on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi.

Yhteenveto

Helmet-äänikirjat tarjoavat kirjallisuuden ystäville mahdollisuuden nauttia suosikkiteoksistaan uudella tavalla. Palvelun helppokäyttöisyys ja laaja valikoima takaavat, että jokainen löytää jotakin mielenkiintoista kuunneltavaa. Äänikirjat ovat erinomainen tapa rentoutua ja samalla laajentaa kirjallisuuden horisonttia.

Tutustu myös muihin äänikirjapalveluihin ja aloita ilmainen kokeilujakso!

Storytel
alk. €9,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (kuuntelua 20h/kk).
  • Arvosana: 4.8/5.
Kokeile 40 päivää ILMAISEKSI!
Nextory
alk. €11,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic  11,99€ /kk sis. 25h kuuntelua.
  • Arvosana: 4.4/5.
Kokeile 35 päivää ILMAISEKSI!
BookBeat
alk. €9,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (30h kuuntelua).
  • Arvosana: 4.6/5.
Kokeile 30 päivää ILMAISEKSI!
4.5/5 - 2 ääntä