Ellibs Äänikirjat: Lukemisen Uusi Ulottuvuus

Kirjallisuuden maailma on laaja ja monipuolinen, tarjoten erilaisia tapoja nauttia tarinoista ja tiedosta. Perinteisen painetun kirjan ja e-kirjan rinnalle on viime vuosina noussut vahvasti äänikirjat, tarjoten uudenlaisen tavan kokea kirjallisuutta. Erityisesti ne ovat nousseet suosioon tilanteissa, joissa perinteisen kirjan lukeminen on hankalaa, kuten huononevan näön vuoksi. Kirjastoista löytyy äänikirjoja CD-levyillä, mutta yhä suositummaksi on muodostunut e-äänikirjojen lainaaminen verkon kautta, esimerkiksi älypuhelimella.

Ellibs: Äänikirjapalvelu Kaikille

Ellibs on yksi johtavista palveluista e-äänikirjojen tarjonnassa. Sen kirjavalikoima on laaja ja monipuolinen, sisältäen niin kaunokirjallisuutta kuin tietokirjallisuuttakin. Ellibs mahdollistaa helpon pääsyn suosittuihin teoksiin, kuten Mari Jungstedtin “Toiset kasvot” tai Reijo Mäen “Gekko”, sekä moniin muihin. Palvelu tarjoaa kirjat sekä e-kirjana että e-äänikirjana, joita voi lukea ja kuunnella eri laitteilla, kuten tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Kätevyys ja Käyttäjäystävällisyys

Ellibs erottuu käyttäjäystävällisyydellään. Kirjavalikoimaa voi selailla vapaasti, ja lainaamiseen tarvitaan ainoastaan kirjastokortin numero ja tunnusluku. Palvelu ilmoittaa sähköpostitse, kun varattu kirja on saatavilla. Lisäksi e-kirjojen lainaaminen on vaivatonta, sillä ne palautuvat automaattisesti laina-ajan päättyessä, poistaen myöhästymismaksujen riskin.

Ellibs-sovellus: Kirjasto Taskussasi

Ellibsin mobiilisovellus on suunniteltu helpottamaan e-äänikirjojen kuuntelua. Sovelluksen kautta äänikirjoja voi kuunnella suoratoistona tai ladata omalle laitteelle offline-kuuntelua varten. “Oma kirjahylly” -toiminto mahdollistaa suosikkiteosten säilyttämisen ja helpon pääsyn niihin, jopa ilman aktiivista verkkoyhteyttä.

Laajempi Kirjavalikoima OverDrive-palvelussa

Vaski-kirjastojen tarjoama OverDrive-palvelu laajentaa e-äänikirjojen ja e-kirjojen valikoimaa. OverDrive keskittyy pääasiassa englanninkieliseen kirjallisuuteen, mutta tarjoaa myös suomen- ja ruotsinkielisiä teoksia. Tämä palvelu on erinomainen lisä niille, jotka etsivät laajempaa kielivalikoimaa ja erilaisia kirjallisuuden genrejä.

Yhteenveto

Ellibs tarjoaa helpon ja saavutettavan tavan nauttia kirjallisuudesta äänikirjojen muodossa. Sen käyttäjäystävällisyys, laaja kirjavalikoima ja joustavat lainausmahdollisuudet tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin aktiivisille kirjallisuuden ystäville kuin satunnaisille lukijoillekin. Äänikirjojen kuuntelu tuo mukanaan uuden ulottuvuuden tarinankerrontaan, mahdollistaen kirjallisuuden nauttimisen myös liikkeellä ollessa tai muiden toimintojen lomassa.

Tutustu myös muihin äänikirjapalveluihin ja aloita ilmainen kokeilujakso!

Storytel
alk. €9,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (kuuntelua 20h/kk).
  • Arvosana: 4.8/5.
Kokeile 40 päivää ILMAISEKSI!
Nextory
alk. €11,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic  11,99€ /kk sis. 25h kuuntelua.
  • Arvosana: 4.4/5.
Kokeile 35 päivää ILMAISEKSI!
BookBeat
alk. €9,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (20h kuuntelua).
  • Arvosana: 4.6/5.
Kokeile 30 päivää ILMAISEKSI!
4.7/5 - 3 ääntä