Elisa Kirja kokemuksia & arvostelu – Aloita ilmainen 30 pv kokeilu

Elisa Kirja on edullinen suomalainen äänikirjapalvelu ja palvelussa on kirjoja suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Äänikirjapalvelussa on kaksi erilaista käyttötapaa: osta erikseen kirja toiminto tai Elisa kirja kuukausitilaus toiminto, jolloin hinta määrittyy kuukausitilauksen tai yksittäisten ostojen mukaan. 

Äänikirjapalvelussa kirjojen ostamisen jälkeen kirjat siirretään kirjahyllyyn ja sieltä voi aloittaa lukemisen tai äänikirjojen kuuntelemisen. Elisassa on hieman vähemmän kategorioita verrattaessa muihin äänikirjapalveluihin.

Palvelussa on kumminkin selkeästi eroteltu kuukausitilaus kirjat ja osta erikseen kirjat. Osta erikseen kirjoja toiminnossa on tarjouksia hintaan alkaen 3,90€, joten jos vain yhden kirjan ostaminen kiinnostaa tämä on siihen todella hyvä äänikirjapalvelu. Kuukausitilaus on 9,99-16,99€ kuukaudessa, tilauksesta riippuen.

( äänikirjat ja e-kirjat valikko – Elisa kirja kokemuksia)

(äänikirjasovelluksen valikko)

 
 

Osta kirjoja toiminnossa voit ostaa uutuuksia sekä klassikko kirjoja. Kuukausitilauksen kirjavalikoima ei ole yhtä suuri  verrattaessa muihin äänikirjapalveluihin ja palvelussa ei ole paljon uutuus kirjoja. Palvelussa on sitten taas todella paljon klassikoita ja kotimaisia ääni sekä e-kirjoja.

Elisa Kirjan e-kirjat

Elisa Kirjan e-kirjat ovat digitaalisessa muodossa olevia kirjoja, jotka on suunniteltu luettavaksi älypuhelimilla, tableteilla, tietokoneilla tai erityisillä e-kirjan lukulaitteilla. E-kirjat tarjoavat lukijoille kätevän ja tilaa säästävän tavan nauttia laajasta kirjavalikoimasta missä tahansa, milloin tahansa. Elisa Kirja on yksi Suomen johtavista e-kirjojen tarjoajista, ja se tarjoaa monipuolisen valikoiman varsinkin Suomalaisia ekirjoja.

Hinta ja Elisa Kirja kuukausitilaus – Kokeile ilmaiseksi

Äänikirjapalvelussa on kaksi erilaista hinta -mallia. Osta kirjoja toiminto ja kuukausitilaus. 

Elisa kirja kuukausitilaus:

 • Elisa Kirja maksaa 9,99€ kuukaudessa.  Mini sisältää 20h kuuntelua kuukaudessa. 
 • Elisa Kirja Premium maksaa 16,99€ kuukaudessa. Premium sisältää 110h kuuntelua kuukaudessa.

elisa kirja ku ukausitilaus

Yksittäisten kirjojen osto ominaisuus

 • Osta kirjoja toiminnossa voit valita yhden kirjan, jonka haluat ostaa ja maksat vain siitä. Kirjat maksavat 3,90-25€ väliltä.
 • Erittäin hyvä ominaisuus jos haluat kuunnella tai lukea omaan tahtiin.

Aloita Elisa Kirjaan ilmainen kokeilu ja testaa rauhassa palvelua.

Elisa Kirja sovellus: käyttökokemus ja ominaisuudet

Käyttökokemukseltaan äänikirjasovellus on hyvä.

Äänikirjasovelluksessa on laitteiden synkronointi, joten laitteiden vaihto esimerkiksi, puhelimesta tablettiin onnistuu helposti suoraan lennosta. Todella suuri plussa palvelussa oli äänikirjojen sisällysluettelo, joten äänikirjojen kappaleiden valitseminen onnistuu helposti.

Elisa kirjan äänikirjojen ja e-kirjojen kuuntelua sekä kokemuksia palvelusta rikastuttivat useat lisätoiminnot, kuten mm. äänikirjojen kuuntelun nopeuttaminen, hyppäysnapit, tekstin koon muuttaminen, taustan värin vaihtaminen, kirjainmerkkien lisääminen ja torkku toiminto.

(Äänikirjan toistonäkymä)

(E-kirjan lukunäkymä – Elisa kirja kokemuksia)

 
 

Kuuntelunopeus voidaan nostaa jopa kaksinkertaiseksi sekä e-kirjoissa kirjainten kokoa ja taustan väriä voidaan vaihtaa. Käytössä on myös hyppäysnapit, joilla voidaan siirtyä 15s eteenpäin tai taaksepäin.  Tämä on todella kätevää esimerkiksi, jos epähuomiossa jää jokin kohta kuuntelematta.

Torkku toiminnossa voidaan katkaista äänikirjan toisto jos näytöllä ei ole toimintaa esimerkiksi, yli 15 minuuttiin tai muuhun haluttuun aikamääreeseen.

Elisa Kirja sovelluksen kirjahylly ominaisuus

Elisa Kirjan kirjahyllyn erityisominaisuus on, että se mahdollistaa helpon pääsyn ostettuihin sähköisiin ja äänikirjoihin missä tahansa laitteessa, jossa on internetyhteys. Kirjahylly toimii pilvipalveluna, joten käyttäjät voivat jatkaa kirjan lukemista tai kuuntelemista siitä, mihin viimeksi jäivät, eri laitteilla, kuten älypuhelimilla, tableteilla tai tietokoneilla.

Plussat:

 • Yksittäisten kirjojen osto toiminto.
 • Äänikirjojen sisällysluettelo.
 • Kirjamerkkien lisääminen.
 • Äänikirjojen nopeuttaminen.
 • Laitteiden synkronointi.
 • Torkku toiminto.
 • Hyppäys napit.
 • Paljon suomalaisia klassikko kirjoja.
 • Todella paljon luku ja kuuntelu kokemuksia rikastuttavia ominaisuuksia.
 • Edullinen hinta. 

Miinukset:

 • Vähän uutuuskirjoja.
 • Ei suosittele kirjoja käyttäjän mieltymysten mukaan.

Yhteenveto – Elisa Kirja kokemuksia & arvostelu

Kuukausitilauksia on useampi vaihtoehto ja kirjoja voi ostaa erikseen joka on hyvä ominaisuus. Äänikirjapalvelussa on vähän uutuuksia, mutta eniten suomalaisia klassikko kirjoja, joten palvelu sopii erityisesti klassikoista pitäville. Äänikirjapalvelussa on myös äänikirjojen sisällysluettelo, jota ei muissa suomalaisissa äänikirjapalveluissa ole.

Kokemuksia ja arvostelussa Elisa kirja pärjäsi hyvin ja se kannattaa ihmeessä kokeilla. Äänikirjapalveluun on ilmainen kokeilujakso. Kokeilujakso ei sitouta mihinkään. 

Lue arvostelut myös NextorystaBookBeatista ja Storytelista.

4.2/5 - 9 ääntä