Britney Spears – Nainen minussa äänikirja ilmaiseksi 2023

Kuuntele Britney Spearsin äänikirja Nainen minussa ilmaiseksi äänikirjapalveluiden kokeilujen avulla. Kokeilujakson jälkeen voit päättää haluatko kuunnella muitakin äänikirjoja tai lopettaa tilauksen. 

Kuuntele Britney Spearsin äänikirja ilmaiseksi  ja aloita 40 päivän Storytelin kokeilun heti tästä!

brtiney spears äänikirja nainen minussa
Storytel
  • Arvosana 4.8/5
  • Halvin hintavaihtoehto kokeilun jälkeen 9,99€/kk.
Kuuntele 40 päivää ilmaiseksi
BookBeat
  • Arvosana 4.6/5
  • Halvin hintavaihtoehto kokeilun jälkeen 9,99€/kk.
  • Ilmaisella kokeilulla saa kuunnella vain 30h.
Kuuntele 45 päivää ilmaiseksi (Koodi BB45PV)
Nextory
  • Arvosana 4.4/5
  • Halvin hintavaihtoehto kokeilun jälkeen 9,99€/kk.
Kuuntele 35 päivää ilmaiseksi

Britney Spears – Nainen Minussa äänikirja ilmaiseksi

Britney Spears avaa elämäntarinansa omalla rehellisellä ja rohkealla tavallaan.

” Nainen minussa” kertoo tarinan kuuluisuudesta, äitiydestä ja intohimosta vapauteen. Alkaen teinistä, joka nousi maailmanmaineeseen, ja päättyen yhteen kaikkien aikojen menestyksekkäimmistä artisteista.

Spears jakaa tarinassaan musiikin terapeuttisen vaikutuksen ja kasvunsa nöyrästä tytöstä vahvaksi naiseksi. Hän valottaa myös elämäänsä julkisuuden valokeilassa, 13 vuoden holhouksesta, rakkaudestaan, eroistaan ja elämänsä kahdesta tärkeimmästä lahjasta, poikansa.

Kuitenkin ennen kaikkea, Spears kertoo viimein omasta elämästään, jonka ohjaksia muut ovat pitäneet liian pitkään käsissään.

Britney Spears, joka nousi maailmanmaineeseen teinitähtenä, on yksi historian menestyneimmistä artisteista. Hän on myynyt yli 150 miljoonaa levyä ja tullut pop-ikoniksi ja esikuvaksi lukemattomille nuorille laulajille. Kappaleet kuten “Baby One More Time,” “Oops!… I Did It Again” ja “Toxic” ovat soineet ympäri maailmaa vuodesta toiseen. Vuonna 2021 Spears vapautui 13 vuoden holhouksesta, joka oli hänen isänsä alaisuudessa.

4.7/5 - 15 ääntä