Britney Spears – Nainen minussa äänikirja ilmaiseksi 2024

Kuuntele Britney Spearsin äänikirja Nainen minussa ilmaiseksi äänikirjapalveluiden kokeilujen avulla. Kokeilujakson jälkeen voit päättää haluatko kuunnella muitakin äänikirjoja tai lopettaa tilauksen. 

Kuuntele Britney Spearsin äänikirja ilmaiseksi  ja aloita 40 päivän Storytelin kokeilun heti tästä!

brtiney spears äänikirja nainen minussa
Storytel
alk. €9,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (kuuntelua 20h/kk).
  • Arvosana: 4.8/5.
Kokeile 40 päivää ILMAISEKSI!
Nextory
alk. €11,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic  11,99€ /kk sis. 25h kuuntelua.
  • Arvosana: 4.4/5.
Kokeile 35 päivää ILMAISEKSI!
BookBeat
alk. €9,99/ kk
  • Halvin tilausvaihtoehto: Basic 9,99€/kk (30h kuuntelua).
  • Arvosana: 4.6/5.
Kokeile 30 päivää ILMAISEKSI!

Britney Spears – Nainen Minussa äänikirja ilmaiseksi

Britney Spears avaa elämäntarinansa omalla rehellisellä ja rohkealla tavallaan.

” Nainen minussa” kertoo tarinan kuuluisuudesta, äitiydestä ja intohimosta vapauteen. Alkaen teinistä, joka nousi maailmanmaineeseen, ja päättyen yhteen kaikkien aikojen menestyksekkäimmistä artisteista.

Spears jakaa tarinassaan musiikin terapeuttisen vaikutuksen ja kasvunsa nöyrästä tytöstä vahvaksi naiseksi. Hän valottaa myös elämäänsä julkisuuden valokeilassa, 13 vuoden holhouksesta, rakkaudestaan, eroistaan ja elämänsä kahdesta tärkeimmästä lahjasta, poikansa.

Kuitenkin ennen kaikkea, Spears kertoo viimein omasta elämästään, jonka ohjaksia muut ovat pitäneet liian pitkään käsissään.

Britney Spears, joka nousi maailmanmaineeseen teinitähtenä, on yksi historian menestyneimmistä artisteista. Hän on myynyt yli 150 miljoonaa levyä ja tullut pop-ikoniksi ja esikuvaksi lukemattomille nuorille laulajille. Kappaleet kuten “Baby One More Time,” “Oops!… I Did It Again” ja “Toxic” ovat soineet ympäri maailmaa vuodesta toiseen. Vuonna 2021 Spears vapautui 13 vuoden holhouksesta, joka oli hänen isänsä alaisuudessa.

4.7/5 - 15 ääntä